Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski ja się witam z pendolino Gnam z Krakowa do Warszawy.
Miałam rano robić test, ale przez pośpiech nie zrobilam, wiozę go ze sobą, jesli @ nie przyjdzie to zrobię w hotelu, bo zapowiada sie %%%% wieczór
Chociaż tak szczerze czuję się bardzo małpowo, całkiem typowo, więc raczej niespodziewanki nie będzie, ale to naprawdę żadna tragediaKim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Haj Aniu.
Dodaje nowa umiejętność . Polerka. I am mistrz teraz
Oj szykuje się nam wysoce wyspecjalizowane grono gospodyńKim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Bo dziewczyny chyba roznie reaguja na te leki? jutro Ci neszcze potwierdze, bo obudzilam sie dzis z bolem glowy ale to raczej sprawka winka a nie aromku
Na pewno bedzie owulka tylko jak tu przywolac @ ajj... Z tego co pamietam to juz dobre kilka dni od odstawienia dupka a nawet juz moze kolo tygodnia? Wiem, ze jetes pewna, ze @ przyjdzie ale moze nie przyjdzie jakby nadal sie tego trzymam po co komu owulacja w grudniu jak moze byc groszek
Jestem 9 dni po odstawieniu Visanne które brałam przez 28 dni. To był miesiąc przerwy i tabletki miały zadziałać na moją endometriozke i wyciszyć jajniki... Żeby teraz ruszyć z grubej rury gin kazał czekać to chyba nic innego nie pozostaje29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Laski ja się witam z pendolino Gnam z Krakowa do Warszawy.
Miałam rano robić test, ale przez pośpiech nie zrobilam, wiozę go ze sobą, jesli @ nie przyjdzie to zrobię w hotelu, bo zapowiada sie %%%% wieczór
Chociaż tak szczerze czuję się bardzo małpowo, całkiem typowo, więc raczej niespodziewanki nie będzie, ale to naprawdę żadna tragedia
Trzymam kciuki! Albo za dwie kreski albo za procentowo udany wieczór :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Czekoladowa jak się cieszę że zechciałaś dołączyć do naszego zapracowanego grona
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ania wiesz, ze nie moglabym inaczej
Czytalam że się stymulujesz. Trzymam kciuki! Ja mam nadzieję że zacznę od stycznia, tylko muszą mi się ustabilizować cykle. Ale tarczyca już jest ok, więc widzę swiatełko w tunelu -
AniaŁ123 wrote:Laski ja się witam z pendolino Gnam z Krakowa do Warszawy.
Chociaż tak szczerze czuję się bardzo małpowo, całkiem typowo, więc raczej niespodziewanki nie będzie, ale to naprawdę żadna tragedia
Ja dzis pranie, sprzatanie, kupowanie prezentow i choinki , choinki ubieranie i wybieramy sie z moim na kolacyjke wiec nie musze robic obiadu sesese
Kim, zazdro za umyte auto! I podziw za poler ja udaje ostatnio, ze nie widze tego brudu ale tez mnie to czeka choc po cichu licze na slowa: Kochanie, jade umyc Ci samochod
A jutro moje drogie zapowiada nam sie dzien w lozku juz sie nie moge doczekac i mam nadzieje, ze bedzie ta choinka i juz klimat moze mnie poniesie i wlacze jakas swiateczna muzeKim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:
Czytalam że się stymulujesz. Trzymam kciuki! Ja mam nadzieję że zacznę od stycznia, tylko muszą mi się ustabilizować cykle. Ale tarczyca już jest ok, więc widzę swiatełko w tunelu
U mnie tak tak, w koncu cos ruszylo normalnie jak szlam na monitoring to modlilam sie o cykl bezowulacyjny jak glupio to nie brzmi i mam stymulacje, nareszcie jakby mi nie dal to bym chyba na lewo latwila dr Czekolada wie co jej trzebaKim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Jestem 9 dni po odstawieniu Visanne które brałam przez 28 dni. To był miesiąc przerwy i tabletki miały zadziałać na moją endometriozke i wyciszyć jajniki... Żeby teraz ruszyć z grubej rury gin kazał czekać to chyba nic innego nie pozostaje
Btw z grubej rury brzmi dobrze!!Parsleyek lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Chciałam dziś pomyć okna ...to kurna deszcz pada. W takim wypadku musze zacząć pucować płytki w łazience a potem zająć się podłogami. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce. ....
A u Was świąteczne porządki ruszyły ?
Ja nie musze tak mocno sprzatac na swieta, bo niedawno sie wprowadzilismy do nowego mieszkania i wtedy bylo wszystko szorowane, chwala Bogu w tym okna kiedys zauwazylam, ze moj myje lepiej okna ode mnie i od tej pory jest to jego dzialkaParsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Czekoladka mąż dostał zaproszenie z pracy na imprezę
Tarczyca mogła powodować zanik owulacji, ale też nie ma gwarancji ze teraz juz będzie dobrze. Ona strasznie dużo rzeczy reguluje w organizmie.
Rozumiem Cie, bo ten brak owulacji to może być to i teraz tylko trzeba usunąć przeszkodę i tylko łapać grocha do brzuchaLubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość