Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Na zdrówko Fioletku !
Jak Twój kurs ? Chodzisz juz ?
Robię online, I nawet na to zbytnio czasu nie mam bo ciągle coś...
Ale zaczęłam i wydaje mi się że ten kurs biznes administracja to był trafny wybór i jeśli do września nie uda mi się z dzidzią to może pójdę jeszcze do collegu w tym samym kierunku na rok czasu, bo akurat die zaczyna od września...
Dziękuję za zainteresowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 08:35
-
Pączek wrote:Na zdrówko Fioletku !
Jak Twój kurs ? Chodzisz juz ?
Robię online, I nawet na to zbytnio czasu nie mam bo ciągle coś...
Ale zaczęłam i wydaje mi się że ten kurs biznes administracja to był trafny wybór i jeśli do września nie uda mi się z dzidzią to może pójdę jeszcze do collegu w tym samym kierunku na rok czasu...
-
Violet146 wrote:Robię online, I nawet na to zbytnio czasu nie mam bo ciągle coś...
Ale zaczęłam i wydaje mi się że ten kurs biznes administracja to był trafny wybór i jeśli do września nie uda mi się z dzidzią to może pójdę jeszcze do collegu w tym samym kierunku na rok czasu, bo akurat die zaczyna od września...
Jezeli Ci sie podoba i czujesz ze to jest to college dobra sprawa
Ale ja mam nadzieje ze Ci sie uda do września i go nie bedzieViolet146 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ooo fajnie
Jezeli Ci sie podoba i czujesz ze to jest to college dobra sprawa
Ale ja mam nadzieje ze Ci sie uda do września i go nie bedzie
Szczerze mówiąc też mam taką nadzieję,a w ogóle wierzę że wszystkie gospodynie będą mieć już do tego czasu swoje Fasoleczki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 08:45
Pączek lubi tę wiadomość
-
hej dziewczy w koncu mam wyniki
prolaktyna 47.78 norma 1,2-29.93
progesteron 28.10 (bylo 27.90) norma dla 1 trymestru 2,8-147.3
ten prog na poczatku moze taki byc? mieszcze sie w normie ale w dolnej granicy. ale przeciez jestem dopiero na samym poczatku
-
czekajacanacud1 wrote:hej dziewczy w koncu mam wyniki
prolaktyna 47.78 norma 1,2-29.93
progesteron 28.10 (bylo 27.90) norma dla 1 trymestru 2,8-147.3
ten prog na poczatku moze taki byc? mieszcze sie w normie ale w dolnej granicy. ale przeciez jestem dopiero na samym poczatkuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobery
Przetrwałam wiercidziurę wczoraj, półtorej godziny z otwartą paszczą siedziałam:D
Pączuś wtykaj czosnek, przegonisz nie tylko męża ale też wszelakie szatanskie moce
Ale szczerze dzioszki, za nic nie umiem i nie chce sobie tego wyobrażaćmoże i skuteczne ale conajmniej dziwaczne, śmieszne na pewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 11:18
Kim87, Pączek lubią tę wiadomość