Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Nuuu, niestety... Ale nie marudze, bo im więcej myślę, tym wolniej mi czas płynie
Nudno mi dziś w cholere - modlę się żeby była już 15:20 bo wtedy zaczynam akcje ewakuacje
-
Pączek wrote:Mam o samo - co mi się wydaje ze nie wiadomo ile minęło to minęło raptem 2 min ! No dramat ! Najdłuższy dzien ever !
Nudno mi dziś w cholere - modlę się żeby była już 15:20 bo wtedy zaczynam akcje ewakuacje
Ja dopiero o 17 stąd uciekam, buuuu -
Dziewczynki mam do Was trochę nie typowe pytanie... Otóż jak was rozbiera choroba to oprócz tego że Was pobolewa wszystko to macie jeszcze jakieś inne syntomy choroby...?
Bo dziwnie się czuje pobolewa mnie wszystko tak jakby przed chorobą (nie bardzo, ale nie komfortowo), ale nie mam nawet kataru, nie boli mnie gardło ani nic, z resztą mało kiedy choruje a gardlo mnie może bolało tylko 2 razy w życiu, jak jestem chora to tylko kaszel mnie paskudny złapie,ale nic po za tym...
-
Violet146 wrote:Dziewczynki mam do Was trochę nie typowe pytanie... Otóż jak was rozbiera choroba to oprócz tego że Was pobolewa wszystko to macie jeszcze jakieś inne syntomy choroby...?
Bo dziwnie się czuje pobolewa mnie wszystko tak jakby przed chorobą (nie bardzo, ale nie komfortowo), ale nie mam nawet kataru, nie boli mnie gardło ani nic, z resztą mało kiedy choruje a gardlo mnie może bolało tylko 2 razy w życiu, jak jestem chora to tylko kaszel mnie paskudny złapie,ale nic po za tym...
Mi to zielono-kropkową chorobą pachniePączek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Łącze się w bólu tez do 17 dzisiaj.
Paczek zazdro;)
Fiolet mnie zazwyczaj zaczyna się od tego ze źle się czuje I gardła
Mnie gardło nie boli, plecy ale takie uczucie obolałe jak przed chorobą, albo jakbym, źle spała,więc mam nadzieję że to jednak nie choróbsko, no i spać mi się chce... A synek chce się bawić...Idę sobie zaparzyc kawę bo jeszcze długi dzień...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:45
-
po badaniu zrobil mi cytologie. kazal przyjdc za 4 tyg. w brzuchu wszystko ok to pytam skad ta krew malinowa na wkladce a on ze nic nie widzi i ze moze z cewki. ja mowie ale jak to a on ze wszystko ok beta ladna itd. a ja mowie ze nie wymyslilam sobie tego i ze mam dowody groszek wyglada na tygodniowy. takze chyba pokrywa sie z owu wyznaczona tutaj. chociaz belly mi pokazuje 5tydz a na usg mam 4w1d
-
czekajacanacud1 wrote:po badaniu zrobil mi cytologie. kazal przyjdc za 4 tyg. w brzuchu wszystko ok to pytam skad ta krew malinowa na wkladce a on ze nic nie widzi i ze moze z cewki. ja mowie ale jak to a on ze wszystko ok beta ladna itd. a ja mowie ze nie wymyslilam sobie tego i ze mam dowody groszek wyglada na tygodniowy. takze chyba pokrywa sie z owu wyznaczona tutaj. chociaz belly mi pokazuje 5tydz a na usg mam 4w1d
A skoro krwawienie nie z macicy to to najważniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 17:09
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana usg się kieruj a nie belly. Bobo będzie rosnąć według tego usg. wiesz belly to tylko program. Mnie znów bobo wystrzelilo o 2 dni do przodu i tego się trzymam
A skoro krwawienie nie z macicy to to najważniejsze