Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laski ja siedz cicho bo sie zamartwiam. znow mi krew sie pojawila i to duza kropla brazowa. troche sie martwie i obserwuje. glupio mi tak pytac i dzwonic z kazda pierdola lekarza. mialam wrazrnie ze wczoraj wzial mnie za glupka. i jest mi glupio a nie chce wyjsc na panikare.
-
Kim87 wrote:A czego się boisz. Przecież to nie matura. Nie nastawiaj się w żadną ze stron i będzie dobrze
Łatwo się mówi Kim ... Ale zawsze każda z nas sobie marzy po cichutku że może tym razem... Ale nie nastawiam się zbytnio chociaż nie będę ukrywać,że malutką nadzieję mam ...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:To miłego dnia życzę , Pączusiu a ty nie prowadzisz już wykresu...?
Cały cykl bede teraz w lutym mierzyć
Taki mam plan
Czekam tylko na sobotnio-niedzielna @ -
Pączek wrote:Sama dla siebie prowadze ale zapisuje tam tylko objawy a temp mierze dopiero pod koniec cyklu
Cały cykl bede teraz w lutym mierzyć
Taki mam plan
Czekam tylko na sobotnio-niedzielna @
Może jednak nie przyjdzie... Będę trzymać kciuki Pączusiu...
-
MMadziula wrote:Tuliska ale mimo torbieli możesz dalej się starać ? Pytam bo jak ja miałam swoją "koleżankę " to lekarz powiedział , że jak najbardziej mogę próbować. I jak skończyłam 3 miesięczna kuracje dupkiem, zaszlam chyba w 2 miesiącu po odstawieniu. I nie wiem ale lekarz zasugerował , że to duphaston mógł pomóc ...
Kurczę te torbiele namolne są strasznie -
Violet146 wrote:Cześć Tuliś
Kochana a co do Torbieli to czytałam że dużo kobiet zachodzi w ciążę, nie któryym podczas ciąży się wchlanialy, a nie które kobiety miały je przez całą ciążę i nie było żadnych problemów z ciąża. Także głowa do góry i działaj ile możesz...
Będzie dobrze... -
Tuliska wrote:Paczuś Ci życzę samych najlepiejszości, ty wiesz :* :
Aleee jeśli diabeł byłby złośliwy to spoko ja Ci tu jeszcze potowrzysze
To we dwie bedziemy wqrzac cała reszte drinkami z palemkami
Imprezami itp
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No nie no - mowisz ze razem bedziemy sie bujac ?
To we dwie bedziemy wqrzac cała reszte drinkami z palemkami
Imprezami itp
Bo Fioletek to coś czuję że przejdzie w poniedziałek na "grubą" strona mocy tylko wiecie mamuśki nie obrazajcie sięLubię_czekoladę, Bella_Bella, Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Mało mnie tu ostatnio, ale też może dlatego że nie ma o czym opowiadać. Ten cykl z Aromkiem bardzo kiepski. Byłam na monitoringu w środę, dziś i idę jeszcze w poniedziałek. Jeśli będzie pęcherzyk będzie zastrzyk z pregnylu.
W środę lekarz powiedział żebym zaczęła się rozglądać za inseminacją... To już mój piąty stymulowany cykl a zaleca się sześć. Podłamałam się.
Dziś patrząc na moją torbiel endometrialną która ma już ok 2,7cm powiedział, że chyba jednak mnie jeszcze nie odeśle, że najpierw zrobimy laparoskopie.
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to kolejny pewnie będzie na tabletkach anty. A potem powrót do clo, bo ten aromek chyba mi nie podchodzi. W następnej kolejności właśnie laparo.
Jestem ostatnio trochę zdołowana tym wszystkim. Wybaczcie moją nieobecność.
Ściskam Was mocno!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tuliska wrote:Oooo taki plan mi odpowiada A jak już się poznęcamy to razem z Ania sie postaramy o forumowe trojaczki
Bo Fioletek to coś czuję że przejdzie w poniedziałek na "grubą" strona mocy tylko wiecie mamuśki nie obrazajcie się
A ja tylko dojade do domu - leje sobie martini z cytrynka i malinami
Bedzie szalenstwo !
Lody i chipsy !
Starego nie ma a ja szalejeLubię_czekoladę, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Ooo jeszcze Pietrusia ♡ no to w takim razie CZWORACZKI będą
I jeszcze Choco! Ale ja mam pamięć...
No to co? Piecioraczki???
Pietrusiu u mnie też ostatnio nastawienie kiepskie raczej "w kupie raźniej"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 13:05
Lubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Tez tak czuje ze Viola przekroczy linie - czego jej życze !
A ja tylko dojade do domu - leje sobie martini z cytrynka i malinami
Bedzie szalenstwo !
Lody i chipsy !
Starego nie ma a ja szaleje
Kryśka to mamy wspólny plan na wieczór ;)u mnie jeszcze + seriale i + pomponyLubię_czekoladę, Pączek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ja tez Fioletkowi zielonosci życzę ♡
Kryśka to mamy wspólny plan na wieczór ;)u mnie jeszcze + seriale i + pompony
Do nas dziś wpadają znajomi i zostają do niedzieli Dziś chyba wjedzie szampan %%%Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość