Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:A mam takie pytanie jeśli kobieta pracowała i później zaszła w ciążę, i zaraz po urodzeniu skończyła jej się umowa i straciła pracę, można tak? Bo myślałam, że kobieta w ciąży i zaraz po porodzie jest chroniona?
Do porodu jest chroniona.Violet146 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Bella u mnie pierszym objawem ciazy było przeziębienie po 2 latach bez kataru nawet
Oooo, a pamiętacie moją cytomegalie?? Co ja wtedy napanikowalam
Ja właśnie przeanalizowalam i na początku poprzedniej ciąży też miałam duży katar.Kim87 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:hej laski ja siedz cicho bo sie zamartwiam. znow mi krew sie pojawila i to duza kropla brazowa. troche sie martwie i obserwuje. glupio mi tak pytac i dzwonic z kazda pierdola lekarza. mialam wrazrnie ze wczoraj wzial mnie za glupka. i jest mi glupio a nie chce wyjsc na panikare.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:Łatwo się mówi Kim ... Ale zawsze każda z nas sobie marzy po cichutku że może tym razem... Ale nie nastawiam się zbytnio chociaż nie będę ukrywać,że malutką nadzieję mam ...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Bella u mnie pierszym objawem ciazy było przeziębienie po 2 latach bez kataru nawet
Oooo, a pamiętacie moją cytomegalie?? Co ja wtedy napanikowalamTuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet146 wrote:A mam takie pytanie jeśli kobieta pracowała i później zaszła w ciążę, i zaraz po urodzeniu skończyła jej się umowa i straciła pracę, można tak? Bo myślałam, że kobieta w ciąży i zaraz po porodzie jest chroniona?
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Oooo taki plan mi odpowiada A jak już się poznęcamy to razem z Ania sie postaramy o forumowe trojaczki
Bo Fioletek to coś czuję że przejdzie w poniedziałek na "grubą" strona mocy tylko wiecie mamuśki nie obrazajcie się
Paczoslawa tez picie póki możeciePączek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Hej Kochane
Mało mnie tu ostatnio, ale też może dlatego że nie ma o czym opowiadać. Ten cykl z Aromkiem bardzo kiepski. Byłam na monitoringu w środę, dziś i idę jeszcze w poniedziałek. Jeśli będzie pęcherzyk będzie zastrzyk z pregnylu.
W środę lekarz powiedział żebym zaczęła się rozglądać za inseminacją... To już mój piąty stymulowany cykl a zaleca się sześć. Podłamałam się.
Dziś patrząc na moją torbiel endometrialną która ma już ok 2,7cm powiedział, że chyba jednak mnie jeszcze nie odeśle, że najpierw zrobimy laparoskopie.
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to kolejny pewnie będzie na tabletkach anty. A potem powrót do clo, bo ten aromek chyba mi nie podchodzi. W następnej kolejności właśnie laparo.
Jestem ostatnio trochę zdołowana tym wszystkim. Wybaczcie moją nieobecność.
Ściskam Was mocno!
Na pewno już Cię to meczy ale jesteś twarda babka. Dasz rade. Ciąża będzie tylko trochę w czasie się odlozy. Lepiej zadbać o siebie aby bobo miało dobrze przez te 9 mc. Trzymam kciuki za ciebieParsleyek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:A zebys wiedziała !
Napije sie dzis !
Tyle ze ja mam dzis sluz wodnisty ze hej !
Napij się za mnie martini i zjedź lody. Ja mam bana na lody od mojego terorysty =małża. Zafiksowal się chlopczyna na maxa i boi się ze od lodów zaraz się rozchorujePączek lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:jedno i drugie. narazie sie uspokoila moze to jakas resztka po ost okresie. czyste bylo na bank oni tam jaka mega sterylnie mozna jesc z podlogi.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Chodziło mi czy nie wyciągnął krwi z ciebie a nie to czy z podłogi można jeść. jak ja plamilam to wziernik był brudny od krwi
dzis pojawila sie inna krew taka toffi. ale narazie wiecej nie ma. bed obserowac. nie chce robic z siebie panikary i zawracac mu glowy jesli juz sie uspokoilo. przynajmniej poki co
-
czekajacanacud1 wrote:ze mnie krwibwczoraj nie bylo dlatego mowil zr to moze z cewki moczowej.
dzis pojawila sie inna krew taka toffi. ale narazie wiecej nie ma. bed obserowac. nie chce robic z siebie panikary i zawracac mu glowy jesli juz sie uspokoilo. przynajmniej poki coMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana wiem ja jestem po drogiej stronie ale musisz się nastawić albo obojętnie labo neg. Wtedy cie to tak nie uderzy jak będzie Lipton.
Kochana nie miałam na myśli to że jesteś po drugiej stronie, tylko że jak się czegoś bardzo pragnie to ciężko o tym nie myslec. Ale masz racje i staram się nie nakręcić i cierpliwie czekać, bo już nie jeden cykl myślałam że będzie udany, a niestety tak nie było..
Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochana nie miałam na myśli to że jesteś po drugiej stronie, tylko że jak się czegoś bardzo pragnie to ciężko o tym nie myslec. Ale masz racje i staram się nie nakręcić i cierpliwie czekać, bo już nie jeden cykl myślałam że będzie udany, a niestety tak nie było..
Violet146 lubi tę wiadomość