Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:A dał ci progesteron?
kazal nie brac lekow ba proaktyne tydzien jak bd rosnac brac dostinex (najpier mowik norprolac ale gdzies spraedzil zr jest bezpieczniejszy dostinex dla ciezsrnych)
zrobie prl kolo wtorku nie bede tyle czekac. mi prl zawsze zaraz wariowala wiec napewno dlugo nie bede czekac na jej skok.
ale troche sie boje ze spadnie mi wteedy progesteron
-
Tuliska wrote:Dywan z pomponow krece ma razie to ja ci moge setke pomponow luzem pokazac jeszcze tylko jakieś 400 potrzebuje hehehe ale powoem wam że to relaksujace jestMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Od dwóch godzin bardzo boli mnie brzuch Godzinę temu wzięłam zwykłą nospe bo nie mam mocniejszej ale nie pomaga Zaczynam się już martwić Leżę i się nie ruszam...
Kochana jak cie coś bardzo boli i się bardzo martwisz to jedz na pogotowie...
Chociaż mam mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
-
Bella_Bella wrote:Od dwóch godzin bardzo boli mnie brzuch Godzinę temu wzięłam zwykłą nospe bo nie mam mocniejszej ale nie pomaga Zaczynam się już martwić Leżę i się nie ruszam...
odpoczywaj Bella!
Kimi powiedz mi czy brzusio ci jakos wizualnie duzo urosl? duzo widac?
-
Hej Dziewczynki
I nadszedł koniec mojej nadzieji, i nawet nie podejrzewałam, że tak szybko to się stanie, bo zazwyczaj mam spadek w dniu @ a powinnam dostać w poniedziałek,a tu taka przykra niespodzianka...
No nic, nie muszę czekać do poniedziałku, i dziś nie muszę sobie zalowac drinków
-
Violet146 wrote:Hej Dziewczynki
I nadszedł koniec mojej nadzieji, i nawet nie podejrzewałam, że tak szybko to się stanie, bo zazwyczaj mam spadek w dniu @ a powinnam dostać w poniedziałek,a tu taka przykra niespodzianka...
No nic, nie muszę czekać do poniedziałku, i dziś nie muszę sobie zalowac drinków
-
Violet146 wrote:Hej Dziewczynki
I dobrze Cię rozumiem, bo ja dziś też mam niewielki spadek... Też już mam wrażenie, że cykl stracony, a @ dopiero w środę.
Ale poczekajmy do terminów @! Nie ma co się wcześniej załamywać :* to nie ma sensu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 08:20
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Kochana... Od rana sprawdzałam Twój wykres, żeby zobaczyć jak pięknie Ci się temperaturka utrzymuje... Ale jeszcze nic straconego! To przecież może być zagnieżdżenie!:* do poniedziałku i tak będę trzymać kciuki :*
I dobrze Cię rozumiem, bo ja dziś też mam niewielki spadek... Też już mam wrażenie, że cykl stracony, a @ dopiero w środę.
Ale poczekajmy do terminów @! Nie ma co się wcześniej załamywać :* to nie ma sensu :*
Wiem ale mój spadek jest tak duży, że to nie ma szans...
-
Violet146 wrote:Tak, tzn po 15 minutach
Już nie nam żadnej nadzieji..
Violet kochana jak dla mnie to jakiś zbyt dziwny ten spadek. Poczekaj spokojnie do jutra. Jak długo zwykle trwa Twoja faza lutealna?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"