Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Dzień dobry Paniom
Pola!!!!! Ale wieści weekendowe
Kimis masz rację "pizda" to właściwe określenie, małpa to tak pieszczotliwie brzmi hihi
Paczuś poczekaj na efekty pozniej bedziemy negocjowaćTuliska lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dzisiaj mam pierwszą wizytę... O godzinie 22:00. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i mam przyjechać po pacjentkach.
Bella masz jeszcze jakieś bóle? Czy wizyta zupełnie kontrolna? Późno, ale dawaj znać co u Was :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Bella masz jeszcze jakieś bóle? Czy wizyta zupełnie kontrolna? Późno, ale dawaj znać co u Was :*
Już nie mam bóli. To pierwsza wizyta. Ja nie mogę pracować i dlatego taka szybka wizyta.
Ale o tym że bolało też jej powiedziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 16:11
-
Bella_Bella wrote:Dzisiaj mam pierwszą wizytę... O godzinie 22:00. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i mam przyjechać po pacjentkach.
-
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Hey
Wybaczcie, że dopiero teraz się witam , ale miałam trochę doła rano jak zobaczyłam temperaturę..ale już jest ok i spokojnie sobie czekam na wredną małpe...;/Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:czekam na wiesci ja tez swoja wizyte przelozylam na 1.5tyg wczesniej. 4 tyg to dla mnie za duzo. nie chcr isc na l4 ale chce papier zeby nie dzwigac.
Ja też miałam nie iść na zwolnienie Ale rozmawiałam już z szefową. I dla niej to zrozumiałe ze pójdę na zwolnienie po tym co się działo, zaskoczyła mnie bardzo miło. Zostając w pracy nie miałabym co robić za bardzo, bo na co dzień wykonuje takie zabiegi których nie mogę robić w ciąży. -
Violet146 wrote:Tak późno lekarze przyjmują?
Prywatnie tak. Moja ginekolog jest bardzo wyrozumiała i pomocna, opisałam jej wszystko i powiedziała ze mogę przyjechać dzisiaj o 22:00. Normalnie o tej godzinie kończy ale zostanie tą chwilę dla mnie. Wie co przeszłam i wie że teraz bardziej się denerwuje.Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Prywatnie tak. Moja ginekolog jest bardzo wyrozumiała i pomocna, opisałam jej wszystko i powiedziała ze mogę przyjechać dzisiaj o 22:00. Normalnie o tej godzinie kończy ale zostanie tą chwilę dla mnie. Wie co przeszłam i wie że teraz bardziej się denerwuje.
To super taki lekarz...daj znać po co i jak...chociaż i tak myślę, że wszystko jest ok