Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam z niecierpliwościąTuliska wrote:Dzień dobry Paniom

Pola!!!!! Ale wieści weekendowe

Kimis masz rację "pizda" to właściwe określenie, małpa to tak pieszczotliwie brzmi hihi

Paczuś poczekaj na efekty
pozniej bedziemy negocjować

Tuliska lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dzisiaj mam pierwszą wizytę... O godzinie 22:00. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i mam przyjechać po pacjentkach.
Bella masz jeszcze jakieś bóle? Czy wizyta zupełnie kontrolna? Późno, ale dawaj znać co u Was :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Bella masz jeszcze jakieś bóle? Czy wizyta zupełnie kontrolna? Późno, ale dawaj znać co u Was :*
Już nie mam bóli. To pierwsza wizyta. Ja nie mogę pracować i dlatego taka szybka wizyta.
Ale o tym że bolało też jej powiedziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 16:11
-
czekam na wiesciBella_Bella wrote:Dzisiaj mam pierwszą wizytę... O godzinie 22:00. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i mam przyjechać po pacjentkach.
ja tez swoja wizyte przelozylam na 1.5tyg wczesniej. 4 tyg to dla mnie za duzo. nie chcr isc na l4 ale chce papier zeby nie dzwigac.

-
Czekam na wieściBella_Bella wrote:Dzisiaj mam pierwszą wizytę... O godzinie 22:00. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i mam przyjechać po pacjentkach.
fanie, że zostałaś tak przyjęta
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Daj koniecznie znać :*Bella_Bella wrote:Dzisiaj mam pierwszą wizytę... O godzinie 22:00. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i mam przyjechać po pacjentkach.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Hey
Wybaczcie, że dopiero teraz się witam , ale miałam trochę doła rano jak zobaczyłam temperaturę..ale już jest ok i spokojnie sobie czekam na wredną małpe...;/
my tu wszystkie jesteśny z Tobą :*
Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:czekam na wiesci
ja tez swoja wizyte przelozylam na 1.5tyg wczesniej. 4 tyg to dla mnie za duzo. nie chcr isc na l4 ale chce papier zeby nie dzwigac.
Ja też miałam nie iść na zwolnienie Ale rozmawiałam już z szefową. I dla niej to zrozumiałe ze pójdę na zwolnienie po tym co się działo, zaskoczyła mnie bardzo miło. Zostając w pracy nie miałabym co robić za bardzo, bo na co dzień wykonuje takie zabiegi których nie mogę robić w ciąży. -
Violet146 wrote:Tak późno lekarze przyjmują?
Prywatnie tak. Moja ginekolog jest bardzo wyrozumiała i pomocna, opisałam jej wszystko i powiedziała ze mogę przyjechać dzisiaj o 22:00. Normalnie o tej godzinie kończy ale zostanie tą chwilę dla mnie. Wie co przeszłam i wie że teraz bardziej się denerwuje.
Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Prywatnie tak. Moja ginekolog jest bardzo wyrozumiała i pomocna, opisałam jej wszystko i powiedziała ze mogę przyjechać dzisiaj o 22:00. Normalnie o tej godzinie kończy ale zostanie tą chwilę dla mnie. Wie co przeszłam i wie że teraz bardziej się denerwuje.
To super taki lekarz...daj znać po co i jak...chociaż i tak myślę, że wszystko jest ok