Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:Eeeejjj!!! A może one wszystkie imprezowały z Czekoladka, tylko nas tam nie było?!
ja siedzialam cicho bo w pracy problemy oczywiscie. kolezanka cos podejrzewa o ciazy wczoraj stwierdzila ze dopoki brzucha mi nie bedzie widac to bede nosic... to jej powiedzialam ze chyba ja poj.ebalo. jak przyniose papier to max 5kg
ogolnie cos mnie lekkie mdlosci cos lapaly jak robilam niektore rzeczy. ale to tylko chwilowe a tak to okej a co tam sie u Was dzialo dziewczyny?
-
Hej Kochanienkie
Nie smialabym robic imprezki bez Was Love
U mnie wykres- porazka nawet owu nie wyznaczylo.... DzizasTuliska lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Hej
witam się z samego rana z wynikami
Progesteron - 34
Beta HCG - 306 (przyrost 197%)
I byłam jeszcze u pani neurolog z moim "nieczującym" udem po laparo. Nic specjalnego się nie dowiedziałam z racji tego, że podejrzewałam ciążę, to nie mogłam zrobić badań... Więc dostałam zastrzyki witaminowe przez 10 dni i coś do łykania z dużą dawką witaminy B. Powinno z czasem minąć. KoniecMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tele Tuliś co u Ciebie w ogóle słychać? Co z tą paskudną torbielą?
Violet jak Twój kurs? I jak synek się miewa w przedszkolu?
Czekająca! Co to za beznadziejna koleżanka z takimi tekstami do Ciebie!?!
Polcia extra przyrost, piękny suwaczek. Gratuluję Kochana!!
Czekoladka gdzie Twoja owu? Miałaś jakieś wysokie temperatury przy @ i teraz te obecne jakoś przebić się nie mogą
Kim jak się miewasz, kiedy kolejna wizyta?
Madziula gdzie Ty się chowasz po krzakach?
Pączuś jak mijają dni w pracy? Zaraz czeka Cię nowa!
Bella wszystko u Ciebie ok? Myślę że możesz zaktualizować listę raczej nie do testowania ale uzupełnić zafasolkowane, bo miło się na to patrzy
No i dzień dobry!pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
To ja tak na szybko hej
Kimis do weekendu to mi jeszcze bardzo daleko bliżej niż dalej ale po kościach wolnego na razie nie czuję
Pola pieeeeeknie ♡ gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży ♡
Pietruszko dziękuję że pytasz, ale nic nie wiem. Dzisiaj mam wizytę...
Choco jak tam, masz pourodzinowego kacyka ? :
Pozdrawiampola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Tele Tuliś co u Ciebie w ogóle słychać? Co z tą paskudną torbielą?
Czekoladka gdzie Twoja owu? Miałaś jakieś wysokie temperatury przy @ i teraz te obecne jakoś przebić się nie mogą
Bella wszystko u Ciebie ok? Myślę że możesz zaktualizować listę raczej nie do testowania ale uzupełnić zafasolkowane, bo miło się na to patrzy
No i dzień dobry!
Kochana kurs wydaje się ciekawy, biznes i administracja, synek ma właśnie tydzień wolnego więc jest bardzo zadowolony, aczkolwiek już nie płacze w przedszkolu, mówi mi pa i pokazuje gdzie mam iść...;-/
A tak w ogóle to już żyje wyjazdem do Polski i to mi daje pozytywnego kopa jeszcze tylko 3,5 tygodnia huura!
A co tam u ciebie?
pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochana kurs wydaje się ciekawy, biznes i administracja, synek ma właśnie tydzień wolnego więc jest bardzo zadowolony, aczkolwiek już nie płacze w przedszkolu, mówi mi pa i pokazuje gdzie mam iść...;-/
A tak w ogóle to już żyje wyjazdem do Polski i to mi daje pozytywnego kopa jeszcze tylko 3,5 tygodnia huura!
A co tam u ciebie?
Jaki kochany synek, pokazuje Ci gdzie są drzwi
fajnie że już się przyzwyczaił a Ty dokonałaś dobrego wyboru 3,5 tygodnia na pewno szybko zleci na ile przyjeżdżacie?
U mnie hmm... zaczęłam stresować się laparoskopią bo podjęłam decyzję że w następnym cyklu. Będzie zarówno diagnostyczna jak i operacyjna bo będą usuwać torbiel. Dziś idę po skierowanie na badanie rezerwy jajnikowej. Mam nadzieję że wyjdzie ok i gin pozwoli na operację. Już chciałabym mieć to za sobą29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Tele Tuliś co u Ciebie w ogóle słychać? Co z tą paskudną torbielą?
No i dzień dobry!
Generalnie jest ok. Miewam dobre i złe dni lParsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:Pietruszko taki typ niestety
ale mam pytanie bo w dzien mierzylam temp myslalam ze mam goraczke bylo mi mega zimno az mnie telepalo pod kocem. zmierzylam a tam 36.3 czy to nie za malo w ciazy? zawsze mialam ok 36.8-36.9?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
No i dzień dobry!
Hej Przyznaje ze listę olałam bo nikt nie chciał się wpisywać Ale mogę wpisać fasolki tak jak mówisz
U mnie już dzisiaj dobrze. Przez ostatnie dwa dni przechodzilam straszny stres i nerwy... Z koleżanką jesteśmy na zwolnieniu i miałyśmy problem z ustaleniem ile zus będzie wyplacal. Ale już dzisiaj rano dostałam dobrą wiadomość więc chyba będzie okParsleyek lubi tę wiadomość
-
No i dzień dobry!
Różnie mi mijają - raz mam co robić a raz siedze i się opierdzielam
Dziś mam co robić
Plus szykuje się do remontu sypialni więc siedzę w międzyczasie i szukam łóżka, szafek, podłogi itp
Do tego ciągam nosem i czuje się okropnie
Wczoraj poszłam spać o 20:30 - wstałam o 6:00
Niech ta zima już sobie pójdzie ! -
Bella_Bella wrote:Z racji ze nie chce mi się przeglądać całego tematu w poszukiwaniu dat pozytywnych testów to proszę Was Kochane o podanie dat kiedy ujrzalyscie 2 kreski i jaki jest termin porodu
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Sorka cudzie ale twoje pytanie czasem.mnie rozbrajaja. Co ma temp do ciąży? Zresztą jak niby miałabyś ja podnieść? Mówię ostatni raz. Wyluzuj kobieto;-)
-
U mnie ostatnio było mega myślenie nad imieniem dla chłopca. Córa wiadomo Amelia a syn raczej Julian będzie o ile nam się nie odwiedzi:-)
pola89, Tuliska, Bella_Bella lubią tę wiadomość