Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:kurde bo zawsze do tej pory mialam wysoka i bylo mi cieplo. a teraz tak mi zimno non stop.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella
11.02 pozytywny test
25.10 przewidwany termin poroduLubię_czekoladę, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Parsleyek wrote:Tele Tuliś co u Ciebie w ogóle słychać? Co z tą paskudną torbielą?
Violet jak Twój kurs? I jak synek się miewa w przedszkolu?
Czekająca! Co to za beznadziejna koleżanka z takimi tekstami do Ciebie!?!
Polcia extra przyrost, piękny suwaczek. Gratuluję Kochana!!
Czekoladka gdzie Twoja owu? Miałaś jakieś wysokie temperatury przy @ i teraz te obecne jakoś przebić się nie mogą
Kim jak się miewasz, kiedy kolejna wizyta?
Madziula gdzie Ty się chowasz po krzakach?
Pączuś jak mijają dni w pracy? Zaraz czeka Cię nowa!
Bella wszystko u Ciebie ok? Myślę że możesz zaktualizować listę raczej nie do testowania ale uzupełnić zafasolkowane, bo miło się na to patrzy
No i dzień dobry! -
Tuliska wrote:To ja tak na szybko hej
Kimis do weekendu to mi jeszcze bardzo daleko bliżej niż dalej ale po kościach wolnego na razie nie czuję
Pola pieeeeeknie ♡ gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży ♡
Pietruszko dziękuję że pytasz, ale nic nie wiem. Dzisiaj mam wizytę...
Choco jak tam, masz pourodzinowego kacyka ? :
Pozdrawiam
Zaraz piątek, to może poczujeszTuliska, pola89, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochana kurs wydaje się ciekawy, biznes i administracja, synek ma właśnie tydzień wolnego więc jest bardzo zadowolony, aczkolwiek już nie płacze w przedszkolu, mówi mi pa i pokazuje gdzie mam iść...;-/
A tak w ogóle to już żyje wyjazdem do Polski i to mi daje pozytywnego kopa jeszcze tylko 3,5 tygodnia huura!
A co tam u ciebie?Violet146 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... JAk nie ignoruję temperatury z 12.02 to mi owu na 11 wyznacza... A potem juz nie chce, jak ingoruję......
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana nie mam, była tylko lampeczka wineczka Ale była też dwuosobowa impreza wróciłam do domu a tam gadżety urodzinowe, okulary, trąbki Sushi, winko, tort ze świeczkami i tą racą tortową Istny kosmos
Zaraz piątek, to może poczujeszLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny... JAk nie ignoruję temperatury z 12.02 to mi owu na 11 wyznacza... A potem juz nie chce, jak ingoruję......Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
W ogóle to krew mnie zalała. Jestem.na fb na grupie z mamusiami. Dziewczyna dodała post czy są mamy które zostawił dziecko pod opieką dziadków na Mac rok i wyjechały za granicę?
Baby jakie matki są pierdolniete. Fala hejtu jaka tam się leje aż mi szczęka opadła. Niektóre piszą ze to patologia. No masakra. Te matki to jakieś pojebane. Jasne nie neguje tego ze rok to dużo i ze mozna to inaczej rozwiązać ale kuźwa nie w ten deseń oceniać. Dziewczyna została zlinczowana bo chce lepszego życia. Brak mi słówMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:A jak wiesz kiedy była owu i wymusisz na of? Nie pomaga?
-
MMadziula wrote:No niestety nie każda potrafi zrozumieć, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jestem pewna, że dla tej dziewczyny zostawić dziecko na rok to osobista tragedia ale może nie ma innego wyjścia. Nienawidzę takiego pier***Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Wtedy pokazuje mi to co się domyślam.. A chciałabym wiesz.. żeby mi potwierdziło owulację.. Nie chcę wróżyć z fusów, bo już sama nie wiem kiedy miałam i czy w ogóle.. Temperatury to mi chyba na bezowulacyjny wskazują..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:W ogóle to krew mnie zalała. Jestem.na fb na grupie z mamusiami. Dziewczyna dodała post czy są mamy które zostawił dziecko pod opieką dziadków na Mac rok i wyjechały za granicę?
Baby jakie matki są pierdolniete. Fala hejtu jaka tam się leje aż mi szczęka opadła. Niektóre piszą ze to patologia. No masakra. Te matki to jakieś pojebane. Jasne nie neguje tego ze rok to dużo i ze mozna to inaczej rozwiązać ale kuźwa nie w ten deseń oceniać. Dziewczyna została zlinczowana bo chce lepszego życia. Brak mi słów
No przykro mi ale najczęściej wypowiadają się ludzie obcy na temat ludzi, których nie znają.. Najwięcej i najlepiej wszystko wiedzą.. -
Kim87 wrote:13 14 bądź 15dc. Moim zdaniem. Wiesz masz mało rozstrzelone temp dlatego of nie pokazuje. Zresztą to program woec z przymroznieniem oka do niego podchodz.