Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Babeczki byłam u doktora po skierowanie na AMH, oddałam też krew i teraz tylko czekać na wyniki.
Skierowanie do szpitala dostanę jak @ przyjdzie. Spodziewam się jej w ostatni weekend lutego. I niestety w tym szpitalu jest tak, że musze przesiedzieć kilka dni zanim mnie wezmą na stół. I za pewne czeka mnie 4-5 dni w szpitalu zanim mi zrobią laparoskopię.
No i jeśli @ przyjdzie o czasie prawdopodobnie laparo... 8 marca. Heh...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Chucham i dmucham by poszła do góry!!! Ja jutro mierze ostatni raz i robię przerwę
U Ciebie piknie poszła i się trzyma Ja nie wiem jak to jest, u jednych takie piękne równiutkie wykresy a u drugich takie brzydactwa że hejaParsleyek lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Że to Kimiś tam patrzy i widzi?
Lubię_czekoladę, Parsleyek, pola89, Bella_Bella, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Babeczki byłam u doktora po skierowanie na AMH, oddałam też krew i teraz tylko czekać na wyniki.
Skierowanie do szpitala dostanę jak @ przyjdzie. Spodziewam się jej w ostatni weekend lutego. I niestety w tym szpitalu jest tak, że musze przesiedzieć kilka dni zanim mnie wezmą na stół. I za pewne czeka mnie 4-5 dni w szpitalu zanim mi zrobią laparoskopię.
No i jeśli @ przyjdzie o czasie prawdopodobnie laparo... 8 marca. Heh...Parsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Babeczki byłam u doktora po skierowanie na AMH, oddałam też krew i teraz tylko czekać na wyniki.
No i jeśli @ przyjdzie o czasie prawdopodobnie laparo... 8 marca. Heh...
To zaciskam kciuki za dobre AMH A następnie za brak @ a jak będzie to za udaną laparo i za zielone zakończenie jak u PoliParsleyek, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:To zaciskam kciuki za dobre AMH A następnie za brak @ a jak będzie to za udaną laparo i za zielone zakończenie jak u Poli
Koleżanka mi opowiadała że po usunięciu torbieli dwa tygodnie dochodziła do siebie. Więc marcowy cykl chyba nie będzie obfity w
a laparo w Dzień Kobiet... małż nie będzie musiał kwiatków kupowaćLubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Bella_Bella wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b047fbb92a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12.2016. MMadziula - test ciążowy ++ PTP 21.08.2017.
23.12.2016. Kim87 - test ciążowy ++ PTP 04.09.2017.
02.02.2017. Bella_Bella - test ciążowy ++ PTP 17.10.2017.
06.02.2017. czekajacanacud1 - test ciążowy ++ PTP 19.10.2017.
11.02.2017. pola89 - test ciążowy ++ PTP 25.10.2017.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
MMadziula wrote:wstępnie 21.08.2017
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 18:29
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:To ja tak na szybko hej
Kimis do weekendu to mi jeszcze bardzo daleko bliżej niż dalej ale po kościach wolnego na razie nie czuję
Pola pieeeeeknie ♡ gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży ♡
Pietruszko dziękuję że pytasz, ale nic nie wiem. Dzisiaj mam wizytę...
Choco jak tam, masz pourodzinowego kacyka ? :
Pozdrawiam
Może już sobie ta wredna torbiel poszła? trzymam kciuki :*Tuliska lubi tę wiadomość
30 lat
Parsleyek wrote:Koleżanka mi opowiadała że po usunięciu torbieli dwa tygodnie dochodziła do siebie. Więc marcowy cykl chyba nie będzie obfity w
a laparo w Dzień Kobiet... małż nie będzie musiał kwiatków kupować
Na pewno coś przyniesie do szpitala Na pewno
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Pietruszka
Czekoladowa napisała wszystko za co i ja trzymam kciuki :* i za amh, i za brak @, a jak przyjdzie, to udanej laparo pamiętaj, że każdy jest inny :* to, że koleżanka długo do siebie dochodziła, nie znaczy, że Ty też a szpital da się przeżyćLubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
30 lat
No i jeśli @ przyjdzie o czasie prawdopodobnie laparo... 8 marca. Heh...
Będzie dobrze KochanaLubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Jesteście przekochane !!! Wszystkie
Lubię_czekoladę, Bella_Bella, Violet146, Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Jesteście przekochane !!! Wszystkie
Kim87, Parsleyek, pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Jaki kochany synek, pokazuje Ci gdzie są drzwi
fajnie że już się przyzwyczaił a Ty dokonałaś dobrego wyboru 3,5 tygodnia na pewno szybko zleci na ile przyjeżdżacie?
U mnie hmm... zaczęłam stresować się laparoskopią bo podjęłam decyzję że w następnym cyklu. Będzie zarówno diagnostyczna jak i operacyjna bo będą usuwać torbiel. Dziś idę po skierowanie na badanie rezerwy jajnikowej. Mam nadzieję że wyjdzie ok i gin pozwoli na operację. Już chciałabym mieć to za sobą
Kochana nie ma się co stresować, wszystko będzie dobrze,- zobaczysz
My jedziemy na 2 tygodnie tylko , ale za to przyjedziemy jeszcze raz w sierpniu na 3 tygodnie yesss!!!
Trzeba.na dobre wieści od lekarza
Parsleyek lubi tę wiadomość