Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Złożyłam wniosek o przyjęcieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana coraż ciekawiej się robi dwie tak się wzięły za łby ze od ameb się wzywają. A na marginesie rozmawialam z dziewczyną . Praca na statku kontrakty 6mc wiec zabranie bobo odpada. Ma kiepskie życie w pl wiec jej się nie dziwię ze chce lepszego życia
Przykre jest to, że ocenili tą dziewczynę tak od razu a nikt nie zapytał co się dzieje, że myśli o wyjeździe... Co prawda nie czytałam tego ale domyślam się, że tak to wyglądało. -
Bella_Bella wrote:Przykre jest to, że ocenili tą dziewczynę tak od razu a nikt nie zapytał co się dzieje, że myśli o wyjeździe... Co prawda nie czytałam tego ale domyślam się, że tak to wyglądało.
NAj gorsze jest to ze wypowiadają się nie mając pojęcia o realiach za granicą. Ze nie jest łatwo z miejscem w żłobku a w dużej mierze trzeba za niego płacić. Ze praca nie jest od zaraz na pełny etat. Często jest przez agencję i raz cie chcą raz nie
Jak się sprawdzisz po 6mc dostajesz normalny kontrakt. Tak jest u nas. Tak było. Mój pracował 1dzien w tyg bądź dwa i co trzeba było zagryzc zęby i przeczekać.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ku*wa i zamiast dziewczynę jakoś pocieszyć, że zleci ten czas i jakoś sobie z tym poradzą to takie baby naskakują?
Wiem jak to jest, moja mama też musiała wyjeżdżać żeby zapewnić nam lepsze życie. Dla mnie to bohaterka i jako jej dziecko w życiu nie pozwoliłabym jej źle ocenić za to.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane wy moje
Z góry was przepraszami Pietrusia prawdę mowi: JESTEŚCIE PRZEKOCHANE !!!!!
Nie miałam dziś czasu na nic, w pracy biegiem, po pracy imieniny babci i tak z kółko Macieju...
No to tak...
Jutro może się czegoś dowiem bo zrezygnowałam z wizyty dziś bo udało mi się umówić z poprzednim ginem na jutroz czego naprawdę się cieszę bo tak jakoś, no lubię go tak jakoś
po 10 dam wam znać o której do niego dotrę i napiszę na pewno jeśli się czegoś nowego dowiem... mam nadzieję że ta "Pizda" (uczę się od Komisie
) chociaż trochę się zmniejszyła, ale na razie cóż, czekam...
Uwielbiam Was! Ale to już wiecie co nie??? Zapapuguje od Paczusia i was zaserduszkuje ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 23:34
pola89, Lubię_czekoladę, Kim87, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kochane wy moje
Nie miałam dziś czasu na nic, w pracy biegiem, po pracy imieniny babci i tak z kółko Macieju...
No to tak...
Jutro może się czegoś dowiem bo zrezygnowałam z wizyty dziś bo udało mi się umówić z poprzednim ginem na jutroz czego naprawdę się cieszę bo tak jakoś, no lubię go tak jakoś
po 10 dam wam znać o której do niego dotrę i napiszę na pewno jeśli się czegoś nowego dowiem... mam nadzieję że ta "Pizda" (uczę się od Komisie
Uwielbiam Was! Ale to już wiecie co nie??? Zapapuguje od Paczusia i was zaserduszkuje ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡czekamy na wieści
czemu chciałaś do poprzedniego gina? Że go lubisz już wiem
ale myślisz, że jest lepszy od tego, do którego teraz chodziłaś?
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Eyyyyy ale ja więcej tych serduchow narobiłam... tosz to oszustwo ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
.jest chyba za wcześnie, żeby rozróżniać strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 04:25
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Kochane wy moje
No to tak...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡czekamy na wiesci i zaciskamy kciuki aby ta torbiel sie zmniejszyla, ba! Zeby zniknela
ciocia Kim w czarodziejskiej kuli torbieli nie widziala!!
-
Wyznaczylo mi owu nananananananana
pola89, Tuliska, Kim87, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Wyznaczylo mi owu nananananananana
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
Dziewczyny, Dzezabella pojawila sie na staraniowym
pisze, bo sie tu martwilysmy o nia
Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Grzeczny program, grzeczny
Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:Aaa serduszka
czekamy na wieści
czemu chciałaś do poprzedniego gina? Że go lubisz już wiem
ale myślisz, że jest lepszy od tego, do którego teraz chodziłaś?
nie no tak na serio to ja do tej "nowej" chodziłam tylko ostatnie 3 cykle. Iiii nie miała dla mnie czasu, dorobilam się torbieli, monitoring robiła położna... ktora czasami sama nie wiedziała co widzi... A z poprzednim ginem zaszłam w ciążę, robił mi zabieg i zna mnie już trochę
aa i zawsze znajdzie chwilę dla mnie, zawsze na smsa odpisze więc wracam
Lubię_czekoladę, Parsleyek, pola89 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Czeko czeko czekoladki
ale wiesz nie rozpieszczaj gi za bardzo bo interesowny się stanie
pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Bo go lubię i już hehe
nie no tak na serio to ja do tej "nowej" chodziłam tylko ostatnie 3 cykle. Iiii nie miała dla mnie czasu, dorobilam się torbieli, monitoring robiła położna... ktora czasami sama nie wiedziała co widzi... A z poprzednim ginem zaszłam w ciążę, robił mi zabieg i zna mnie już trochę
aa i zawsze znajdzie chwilę dla mnie, zawsze na smsa odpisze więc wracam
dawaj znac :*