Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Złożyłam wniosek o przyjęcieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana coraż ciekawiej się robi dwie tak się wzięły za łby ze od ameb się wzywają. A na marginesie rozmawialam z dziewczyną . Praca na statku kontrakty 6mc wiec zabranie bobo odpada. Ma kiepskie życie w pl wiec jej się nie dziwię ze chce lepszego życia
Przykre jest to, że ocenili tą dziewczynę tak od razu a nikt nie zapytał co się dzieje, że myśli o wyjeździe... Co prawda nie czytałam tego ale domyślam się, że tak to wyglądało. -
Bella_Bella wrote:Przykre jest to, że ocenili tą dziewczynę tak od razu a nikt nie zapytał co się dzieje, że myśli o wyjeździe... Co prawda nie czytałam tego ale domyślam się, że tak to wyglądało.
NAj gorsze jest to ze wypowiadają się nie mając pojęcia o realiach za granicą. Ze nie jest łatwo z miejscem w żłobku a w dużej mierze trzeba za niego płacić. Ze praca nie jest od zaraz na pełny etat. Często jest przez agencję i raz cie chcą raz nie
Jak się sprawdzisz po 6mc dostajesz normalny kontrakt. Tak jest u nas. Tak było. Mój pracował 1dzien w tyg bądź dwa i co trzeba było zagryzc zęby i przeczekać.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ku*wa i zamiast dziewczynę jakoś pocieszyć, że zleci ten czas i jakoś sobie z tym poradzą to takie baby naskakują?
Wiem jak to jest, moja mama też musiała wyjeżdżać żeby zapewnić nam lepsze życie. Dla mnie to bohaterka i jako jej dziecko w życiu nie pozwoliłabym jej źle ocenić za to.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane wy moje
Z góry was przepraszam i Pietrusia prawdę mowi: JESTEŚCIE PRZEKOCHANE !!!!!
Nie miałam dziś czasu na nic, w pracy biegiem, po pracy imieniny babci i tak z kółko Macieju...
No to tak...
Jutro może się czegoś dowiem bo zrezygnowałam z wizyty dziś bo udało mi się umówić z poprzednim ginem na jutro z czego naprawdę się cieszę bo tak jakoś, no lubię go tak jakoś po 10 dam wam znać o której do niego dotrę i napiszę na pewno jeśli się czegoś nowego dowiem... mam nadzieję że ta "Pizda" (uczę się od Komisie ) chociaż trochę się zmniejszyła, ale na razie cóż, czekam...
Uwielbiam Was! Ale to już wiecie co nie??? Zapapuguje od Paczusia i was zaserduszkuje ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 23:34
pola89, Lubię_czekoladę, Kim87, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kochane wy moje
Nie miałam dziś czasu na nic, w pracy biegiem, po pracy imieniny babci i tak z kółko Macieju...
No to tak...
Jutro może się czegoś dowiem bo zrezygnowałam z wizyty dziś bo udało mi się umówić z poprzednim ginem na jutro z czego naprawdę się cieszę bo tak jakoś, no lubię go tak jakoś po 10 dam wam znać o której do niego dotrę i napiszę na pewno jeśli się czegoś nowego dowiem... mam nadzieję że ta "Pizda" (uczę się od Komisie ) chociaż trochę się zmniejszyła, ale na razie cóż, czekam...
Uwielbiam Was! Ale to już wiecie co nie??? Zapapuguje od Paczusia i was zaserduszkuje ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Eyyyyy ale ja więcej tych serduchow narobiłam... tosz to oszustwo ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 04:25
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Kochane wy moje
No to tak...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ -
Wyznaczylo mi owu nananananananana
pola89, Tuliska, Kim87, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Wyznaczylo mi owu nananananananana
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Dziewczyny, Dzezabella pojawila sie na staraniowym pisze, bo sie tu martwilysmy o nia
Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Grzeczny program, grzeczny
Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:Aaa serduszka czekamy na wieści czemu chciałaś do poprzedniego gina? Że go lubisz już wiem ale myślisz, że jest lepszy od tego, do którego teraz chodziłaś?
Lubię_czekoladę, Parsleyek, pola89 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Czeko czeko czekoladki ale wiesz nie rozpieszczaj gi za bardzo bo interesowny się stanie
pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Bo go lubię i już hehe nie no tak na serio to ja do tej "nowej" chodziłam tylko ostatnie 3 cykle. Iiii nie miała dla mnie czasu, dorobilam się torbieli, monitoring robiła położna... ktora czasami sama nie wiedziała co widzi... A z poprzednim ginem zaszłam w ciążę, robił mi zabieg i zna mnie już trochę aa i zawsze znajdzie chwilę dla mnie, zawsze na smsa odpisze więc wracam