Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, myślicie, że OF jest takie mądre, że najpierw wyznaczyło mi termin spodziewanej @ na 28 dc a teraz przeniosło na 26 dc, bo zaczęłam brać dupka i będę brała 10 dni (standardowo), czyli odstawię 25 dc i 26 dc przyjdzie małpiszon? Normalnie WOW
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, myślicie, że OF jest takie mądre, że najpierw wyznaczyło mi termin spodziewanej @ na 28 dc a teraz przeniosło na 26 dc, bo zaczęłam brać dupka i będę brała 10 dni (standardowo), czyli odstawię 25 dc i 26 dc przyjdzie małpiszon? Normalnie WOW
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Nie of nie jest taki madry;-)zbieg okoliczności jak dał mnie
.....ale mam głupawkę!!!!!pola89, Kim87, Tuliska, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
W końcu obudziłam się wyspana.. Dwa dni zasypiałam o 21:30 i nie mogłam wstać.. Dzisiaj wstałam NOWA JA Rano dwa prania, śniadanie dla psa, śniadanie dla mnie Normalnie chce się żyć
pola89 lubi tę wiadomość
-
Ja na chwile
Ja wlasnie wylądowałam w Rzeszowie
Robie co trzeba i wracam ale wracam przez dom rodzinny bo mama czeka z pomidorówka
Wiec dzis mega nieobecna bede
Weekend tez nieobecna bo moj B mi zafundował mega atrakcyjny weekend
Bedzie zjazd tyrolka na narodowym, kolacja przy świecach, kino kwiaty wino i śpiew
I tak- mam zapierdol - miedzy dwoma pracami sie bujam
Jeszvze dobrze nowej nie zaczęłam a jeżdzę tam co chwila bo a to kwitek a to zdjęcie a to badania
Makabra
Buziak
Całus
I serducha ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Lubię_czekoladę, pola89, Parsleyek, Bella_Bella, Violet146, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja na chwile
Robie co trzeba i wracam ale wracam przez dom rodzinny bo mama czeka z pomidorówka
Bedzie zjazd tyrolka na narodowym, kolacja przy świecach, kino kwiaty wino i śpiew
Jeszvze dobrze nowej nie zaczęłam a jeżdzę tam co chwila bo a to kwitek a to zdjęcie a to badania
Makabra
Buziak
Całus
I serducha ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Makabra
Buziak
Całus
I serducha ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Miły weekend się szykuje Cudnie
Uwielbiam pomidorową LOVE
CałusPączek, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Makabra
Buziak
Całus
I serducha ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Parsleyek, Pączek lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Ja tylko melduję że gin "odwiedziny" na jutro mi przełożył
Teraz zupełnie nie mam czasu, na wszystko wszystkim odpisze wieczorem
BuziaaamTuliska lubi tę wiadomość
-
Makabra
Buziak
Całus
Ale Ci fajnie, kolacja przy świecach, kino kwiaty wino i śpiew - mój jest mało romantyczny z resztą nawet jakby chciał to nasz mały szkrab zaraz przeszkodzi hehe
Kochana nie przemęczaj się za bardzo, bo dla starających się Relax wskazany
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 21:50
-
Violet146 wrote:Ale Ci fajnie, kolacja przy świecach, kino kwiaty wino i śpiew - mój jest mało romantyczny z resztą nawet jakby chciał to nasz mały szkrab zaraz przeszkodzi hehe
Kochana nie przemęczaj się za bardzo, bo dla starających się Relax wskazany
,
Romantyczny tylko w jakies okazje a tak to nie
Dzis musi sie wykazać !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 07:32
pola89 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1312c7fae8b.jpg
Pączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Jest Pączek jest impreza
Wszystkiego Najlepszego Kochana! Spełnienia marzeń, samych sukcesów i przede wszystkim Małego Pączusia w brzusiu
Pączek lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
pola89 wrote:Pączusiowe urodziny!? wszystkiego najlepszego kochana :* dużo zdrowia, powodzenia w nowej pracy i oczywiście malutkiego groszka no i wszystkiego, czego sobie jeszcze sama życzysz
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️pola89 lubi tę wiadomość