Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Jest Pączek jest impreza
Wszystkiego Najlepszego Kochana! Spełnienia marzeń, samych sukcesów i przede wszystkim Małego Pączusia w brzusiu
A ja Tobie gratuluje groszka !!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ -
Pączusiu
Wszystkiego Najlepszego!
Dużo, Zdrówka, Szczęścia, Zadowolenia z pracy i życia osobistego,pogody ducha, no i w końcu udanego cyklu...żeby pojawiło się baby....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1273f8bb6d9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 08:26
Pączek lubi tę wiadomość
-
Paczek sto lat Kochana :********** malego Paczalinka i samych sukcesoe
W w nowej pracy :* :*Pączek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Czekoladko a co tam u Ciebie?...
Czekoladko, Pączuś, Tuliś, Aniu Musimy się zabrać porządnie za siebie bo już mało nas zostało
Także do dzieła
Damy radę!!!!!! - Prawda???
U mnie Kochana dobrze wczoraj brzuch cmil jak na @, wystraszylam sie ze przesadzilam z dupkiem i wywolam malpiszona, bo czuje mokro w majtach ciagle ale na razie czysto! Doslownie ufff. Nie chcialabym aby sie okazalo, ze zly bylby ze mnie lekarz, bo dupka biore bez konsultacji z moim lekarzem
Dzisiaj wyprawiam urodziny dla naszych rodzin, mojej i mojego idziemy najpierw na obiad do restauracji a potem na posiadowe do nas w sumie fajnie choc na potem nic nie szykuje.. Moja mama upiekla mi ciasto, to wystarczy chyba jak postawie nie? Czy szykowac jakas kolacje? Moze powinnam naszykowac cholera..
A co u Ciebie Fioletku kochany? musze do Ciebie na wykres zajrzec sobie :* jak z tymi wynikami, nadal nic?pola89 lubi tę wiadomość
-
Witam się baby moje kochane. Weekend yupiiiiiii. Lecę dzisiaj po sklepach pooglądać wózki. Wiem wcześnie ale musze ogarnac temat amortyzacji. Całuje was kochane
Lubię_czekoladę, pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Witam się baby moje kochane. Weekend yupiiiiiii. Lecę dzisiaj po sklepach pooglądać wózki. Wiem wcześnie ale musze ogarnac temat amortyzacji. Całuje was kochane
-
Lubię_czekoladę wrote:Jestem za! Fioletowa strona to w koncu groszkowa strona
U mnie Kochana dobrze wczoraj brzuch cmil jak na @, wystraszylam sie ze przesadzilam z dupkiem i wywolam malpiszona, bo czuje mokro w majtach ciagle ale na razie czysto! Doslownie ufff. Nie chcialabym aby sie okazalo, ze zly bylby ze mnie lekarz, bo dupka biore bez konsultacji z moim lekarzem
Dzisiaj wyprawiam urodziny dla naszych rodzin, mojej i mojego idziemy najpierw na obiad do restauracji a potem na posiadowe do nas w sumie fajnie choc na potem nic nie szykuje.. Moja mama upiekla mi ciasto, to wystarczy chyba jak postawie nie? Czy szykowac jakas kolacje? Moze powinnam naszykowac cholera..
A co u Ciebie Fioletku kochany? musze do Ciebie na wykres zajrzec sobie :* jak z tymi wynikami, nadal nic?
Kochana zależy jak długo będziecie siedzieć i czy będziecie drinkować, albo ewentualnie możesz zrobić jakaś sałatkę (ja zawsze na szybkiego robię sałatkę ala kebab bo jest szybka i prosta )
No to odważna jesteś, że bierzesz leki na własną rękę, ale co my nie zrobimy, żeby się w końcu nam udało ...
A ja dopiero po @, martwi mnie ze tak krotko, zaledwie 2 dni, ale poczekam na wyniki i może coś się okaże..?
Miłej imprezki
-
MMadziula wrote:Witam Panie w tą piękną sobotę
Leżę jeszcze w łóżku i nie chce mi się wstać...
Kim daj znać jaki wozek wybierasz, ja póki co czytam i czekam na nowe dostawy w sklepach . Na początku marca mają wjechaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO