Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Ja jestem, ale siedzę w krzakach, bo nie wiem czy po dwóch miesiącach nieobecności jestem tu mile widzianaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Stokrotka
Naprawdę nie wiem, co Ci poradzić...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączuś wszystkiego naj naj najlepszego! zdrówka, miłości i spełnienia marzeń
Pączek lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dzezabella wrote:Czeeeeść
Dzez!! Miło Cię widzieć, fajnie że do nas wróciłaś29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Bellus jakbtak lepiej? Coś się działo jeszcze?
Kimiś jest dobrze, nie powtorzylo się, brzuch nie bolał i nie boli, więc chyba jest okej
Mam wilczy apetyt wręcz, muszę się hamować z jedzeniem ale bardzo mi ciężko, w poprzedniej ciąży nie miałam aż takiego apetytu a teraz ciężko mi dwie godziny bez jedzenia wytrzymać. -
Bella_Bella wrote:Cześć Dżez
Co u Ciebie się działo? Gdzie byłaś jak Cię nie było?
Bellunia, gratuluję! Bardzo się cieszę :* obyś do końca czuła się tak dobrze :*
Układałam sobie w głowie dużo rzeczy. Ale chyba mi nie wyszło, bo wróciłam w pięknej i kwitnącej fazie urojeń
Z moim jest już lepiej, ale nie mieszkamy póki co razem, najważniejsze, że znowu się dogadujemy.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja jestem, ale siedzę w krzakach, bo nie wiem czy po dwóch miesiącach nieobecności jestem tu mile widziana
Dzezabella, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Doberek moje Panie
Będę niedobra i najpierw zacznę od siebie, tak więc...
Moja torbiel ma już tylko 3,7cm juuuupiiii
Iiii... mamy pecherzyk 20mm dziś wieczorem jadę na pregnyl ale wiecie? LWD robi swoje dziękuję wszystkim za cierpliwość i ciekawość serial z serii "barwy tulsiowych torbieli" narazie zawieszony mam powera od "starego" roztrzepanego ginaKim87, Bella_Bella, pola89, Parsleyek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Kimiś jest dobrze, nie powtorzylo się, brzuch nie bolał i nie boli, więc chyba jest okej
Mam wilczy apetyt wręcz, muszę się hamować z jedzeniem ale bardzo mi ciężko, w poprzedniej ciąży nie miałam aż takiego apetytu a teraz ciężko mi dwie godziny bez jedzenia wytrzymać.
Dobrze ze lepiej i juz bez akrobacji proszę :-*Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzeza super że jesteś zostań z nami na dłużej bo u nas "bezbrzuszkowe" się wykruszaja dziekii Bogu
Fiolecik pewnie że damy radę bo kto jak nie my? To tylko kwestia czasu i już
Kimis wybieraj, wybieraj a chłopy jak to chłopy uparciuchy ale i tak się nas słuchają i nie marudza na kolejne zakupy a takie zakupy to saaaaaamaaaaa przyjemność
Choco kochana jestes że tak o mnie pamiętasz a dupek Ci nie zaszkodzi, czy za poleceniem lekarza czy nie, jeśli bierzesz w dawkach jak wcześniej z ginem konsultowalas to tylko pomóc może aaaaa i faszeruj program cukrem pod każdą postacią, dodatnie, domyślnie słódź mu ile wlezie jeśli tylko za to wyczaruje zielona zakończenie
No właśnie... Aniula wiesz że tęsknimy prawda :****** tule mocno
Bellaaa bo zdrowy dzieć potrzebuje dużo kalorii jedz kochana na ile masz ochotę
Pola słodkie uświadomienie męża
Dzezabella, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
No i Krysiuniu dla ciebie osobny post
Sto lat, sto lat
Niech żyje, żyje mam.
Sto lat, sto lat
Niech postuje nammmm
Jeszcze raz, jeszcze raz
Niech poprawia humor nam
Booo nadzienieeeee słodkie maaaaaaaaa
Kochana moja zdrówka, szczęścia, godnego dnia i samych najlepsiejszosci grosiowych najlepsiejszosci :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 14:47
Pączek lubi tę wiadomość