Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:A wiecie... My dzisiaj wybraliśmy wstępnie imiona hahahaha już! No bo przecież to już pora hehehe
Tzn imię dla dziewczynki wybrałam już jako 12-latka po śmierci mojej kochanej babci, wybrałam jej imię - Aleksandra (mój mąż przekonany nie jest, ale wie, że dla mnie to ważne i nie zrezygnuję). Imię dla chłopca wybraliśmy wspólnie - Adam a żeby było śmiesznie Adam to był mój dziadek i mąż mojej babci Aleksandry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:14
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny.. impreza się udała, było super.. tak super, ze dzisiaj wiszę nad kiblem.. głowa mi pęka a nie mam apapu..
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny.. impreza się udała, było super.. tak super, ze dzisiaj wiszę nad kiblem.. głowa mi pęka a nie mam apapu..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny.. impreza się udała, było super.. tak super, ze dzisiaj wiszę nad kiblem.. głowa mi pęka a nie mam apapu..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
ja sie dowiedzialam wlasnie ze bratowa w ciazy albo w tym samym tyg albo tydzien wczesniej ja oczywiscie milcze ale juz sobie wyobrazam to litujace sie spojrzenie ze my kolejny rok po slubie nie mamy lekko sie zdziwia za nie dlugo
Kim87, Dzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Żyje!!!!!!!!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Najwyższa pora hehehe dobrze, że już Ci lepiej opowiadaj jak wczorajszy wieczór
pola89 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny poczytuje Was ale nie mam sily pisac. mdlosci mnie mecza niezaleznie od pory dnia ale najgorzej rano i wieczor i mam totalnego spiocha. wczoraj zasnelam przed 19 wstalam 21 umylam sie obudzilam sie dzis i dalej mi sie chce spac. nie ma mowy o jedzeniu.
mam nadziej ze u Was lepiej :*
-
Nowonarodzona witam sie z kawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 06:49
Tuliska lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:czesc dziewczyny poczytuje Was ale nie mam sily pisac. mdlosci mnie mecza niezaleznie od pory dnia ale najgorzej rano i wieczor i mam totalnego spiocha. wczoraj zasnelam przed 19 wstalam 21 umylam sie obudzilam sie dzis i dalej mi sie chce spac. nie ma mowy o jedzeniu.
mam nadziej ze u Was lepiej :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO