Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej czekolada to dobrze ze kac sobie poszedł. 5l wina szacun ja juz dawno bym lezala pod stołem
A jak u Ciebie Kochana? Odsapnelas? Pisalas, ze lipa z wozkami.. Moze jeszcze bedzie jakas meg dostawa.. -
Oj baby wózek temat rzeka. No nic w pl za mówimy i tyle.
Co do spania to kurna nie wiem o co kaman. Ani się ułożyć ani zasnąć. Jak człowiek zaśnie to mu raz zimno raz goraco. I tak co godz obudka. MasakraMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kup sobie imbir. Bądź witaminy prenatalne z imbirem. Mnie pomogły. Trzymaj się jeszcze kilka tyg i przejdzie
-
czekajacanacud1 wrote:kochana mam wit wlasnie z imbiem i srednio lykam je na noc moze dlatego. ale dzis to jakies apogeum wisialam nad wc i zastanawialam sie jak dojde do pracy. jakos sie doczlapalam i pije miete
Czyli ciąża to taki mój kac z wczoraj.. ekstra.
Cudzie, przykro mi, że Ci źle czytałam o kroplach na mdłości dla kobiet w ciąży, może by pomogły? -
Tuliska wrote:Witam się
Poweekendowo i wstawaniowo-pracowo
Kimis nie tylko w ciazy się nie śpi ja ostatnie 2 nocą mam jakieś dziwne
Choco ale z Ciebie fajterka Ale masz fajnie że w domu odpoczywasz ) zazdraszczammmm
Kochana, miłego dnia :* -
Kim87 wrote:Oj baby wózek temat rzeka. No nic w pl za mówimy i tyle.
Co do spania to kurna nie wiem o co kaman. Ani się ułożyć ani zasnąć. Jak człowiek zaśnie to mu raz zimno raz goraco. I tak co godz obudka. Masakra
Jak macie taką możliwość Ja wiem tylko tyle, że mi się białe wózki podobają
Oj to się męczysz.. Dzisiaj praca? -
czekajacanacud1 wrote:kochana mam wit wlasnie z imbiem i srednio lykam je na noc moze dlatego. ale dzis to jakies apogeum wisialam nad wc i zastanawialam sie jak dojde do pracy. jakos sie doczlapalam i pije mieteMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Jak macie taką możliwość Ja wiem tylko tyle, że mi się białe wózki podobają
Oj to się męczysz.. Dzisiaj praca?
Co do wózków białe super ale nie praktyczne. Chyba ze z Eco skóry.inaczej to idzie się zabić z czyszczeniemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Hej kobietki
Kim to u Ciebie tak samo jak u mnie... dwie pobudki dziś miałam i około 1,5-2 h się wierciłam... z kołdrą , bez kołdry, na boku ...na placach ... masakra.
Dzieć sobie jaja normalnie ze mnie w nocy robiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:W ogóle dziewczyny moje ciśnienie leży i kwiczy 95/59 ... boli mnie głowa, masakra. Wyczytałam, że zwiększyć płyny i jakiś mini trening ( w sensie szybszy spacer), muszę coś dziś podziałać
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet146 wrote:Dzień dobry...
Dzisiaj coś ode mnie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa6a84e9247.jpgViolet146 lubi tę wiadomość