Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej czekolada to dobrze ze kac sobie poszedł. 5l wina szacun ja juz dawno bym lezala pod stołem
choc nie powiem, ze film mi sie nie urwal
ale dzisiaj len.. Normalnie krolestwo dla tego, kto mi pozwoli zostac dzis w domu
A jak u Ciebie Kochana? Odsapnelas? Pisalas, ze lipa z wozkami.. Moze jeszcze bedzie jakas meg dostawa.. -
Oj baby wózek temat rzeka. No nic w pl za mówimy i tyle.
Co do spania to kurna nie wiem o co kaman. Ani się ułożyć ani zasnąć. Jak człowiek zaśnie to mu raz zimno raz goraco. I tak co godz obudka. MasakraMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kup sobie imbir. Bądź witaminy prenatalne z imbirem. Mnie pomogły. Trzymaj się jeszcze kilka tyg i przejdzie
lykam je na noc moze dlatego. ale dzis to jakies apogeum wisialam nad wc i zastanawialam sie jak dojde do pracy. jakos sie doczlapalam i pije miete
-
czekajacanacud1 wrote:kochana mam wit wlasnie z imbiem i srednio
lykam je na noc moze dlatego. ale dzis to jakies apogeum wisialam nad wc i zastanawialam sie jak dojde do pracy. jakos sie doczlapalam i pije miete
Czyli ciąża to taki mój kac z wczoraj.. ekstra.
Cudzie, przykro mi, że Ci źleczytałam o kroplach na mdłości dla kobiet w ciąży, może by pomogły?
-
Tuliska wrote:Witam się
Poweekendowo i wstawaniowo-pracowo
Kimis nie tylko w ciazy się nie śpija ostatnie 2 nocą mam jakieś dziwne
Choco ale z Ciebie fajterkaAle masz fajnie że w domu odpoczywasz
) zazdraszczammmm
Dzisiaj już w pracy..
Kochana, miłego dnia:*
-
Kim87 wrote:Oj baby wózek temat rzeka. No nic w pl za mówimy i tyle.
Co do spania to kurna nie wiem o co kaman. Ani się ułożyć ani zasnąć. Jak człowiek zaśnie to mu raz zimno raz goraco. I tak co godz obudka. Masakra
Jak macie taką możliwośćJa wiem tylko tyle, że mi się białe wózki podobają
Oj to się męczysz.. Dzisiaj praca? -
czekajacanacud1 wrote:kochana mam wit wlasnie z imbiem i srednio
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Jak macie taką możliwość
Ja wiem tylko tyle, że mi się białe wózki podobają
Oj to się męczysz.. Dzisiaj praca?
Co do wózków białe super ale nie praktyczne. Chyba ze z Eco skóry.inaczej to idzie się zabić z czyszczeniemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Hej kobietki
Kim to u Ciebie tak samo jak u mnie... dwie pobudki dziś miałam i około 1,5-2 h się wierciłam... z kołdrą , bez kołdry, na boku ...na placach ... masakra.
Dzieć sobie jaja normalnie ze mnie w nocy robi. Może jakieś przesilenie
-
MMadziula wrote:W ogóle dziewczyny moje ciśnienie leży i kwiczy 95/59 ... boli mnie głowa, masakra. Wyczytałam, że zwiększyć płyny i jakiś mini trening ( w sensie szybszy spacer), muszę coś dziś podziałać
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dzień dobry...
Dzisiaj coś ode mnie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa6a84e9247.jpgLOVE
Violet146 lubi tę wiadomość