Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulisiu mam nadzieje że podwójny pregnyl da radę! Męża w obroty i do dzieła, trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Tulisiu mam nadzieje że podwójny pregnyl da radę! Męża w obroty i do dzieła, trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Synchron niezły
Ja czułam w ten sam wieczór co zastrzyk. Mocno czułam. Ale gin mówił że to raczej niemożliwe że od razu owu było. Choć nasz program ovufriend też mi tak wyznaczył. Więc wtedy czułam jajniki ale nie wiem czy to była owulacja akurat. Bo potem już nic, a dwa dni po zastrzyku byłam na monitoringu i było po owulacji. -
Lubię_czekoladę wrote:Ja też ja teżParsleyek wrote:Tulisiu mam nadzieje że podwójny pregnyl da radę! Męża w obroty i do dzieła, trzymam za Ciebie mocno kciuki!
No co ja bym bez zrobiła? No co??? Byłabym niczym ten cymbał... itd i itd jak to tam leciało;)
A męża już nie mam, daleko jest jestem wśródtygodniowa panna na wydaniu
A jeśli coś miałoby być to wczorajsze Przytulanki starczą co ma byc to i tak bedzie -
Tulisiu ja tez jakoś wybitnie nie czułam jajka po pregnylu. Ale mam nadzieję, że u Ciebie jakiś super rambo przetrwa :*
A mnie właśnie jajcor trochę kłuje, nie wien o co mu chodziTuliska lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Kimi Madzia mnie te mdlosci tak w sumie nie mecza co mam nagly atak i lece do wc pozniej juz spokoj. dzisiaj spie na stojaco wiec ide wczrsniej do domu bo mam nadgodziny i walne sie spac.
kolezance powiedzialam o ciazy pogratulowala mowie jej ze mkze byc slabo z jej wolnym w maju a ona'no coZ przeciez nie skopie cie po brzuchu...'
Beznadziejny komentarz.... -
Kim87 wrote:Jak nie przejdzie ci po witaminach to jest możliwość brania metocroplamidu. U nas przepisuje lekarze gdy jest źle
-
Tuliska wrote:No co ja bym bez zrobiła? No co??? Byłabym niczym ten cymbał... itd i itd jak to tam leciało;)
A męża już nie mam, daleko jest jestem wśródtygodniowa panna na wydaniu
A jeśli coś miałoby być to wczorajsze Przytulanki starczą co ma byc to i tak bedzie
Jasne, że starczą! Teraz trzymamy kciuki i nie puszczamy! Ku Tulisiowemu Grochu!Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
A wogole to powiem wam, że mam powody żeby sobie śpiewać
"oo ooooooo,
mogę wszystko..." hihi
No normalnie ostatni zastrzyk zrobiłam sobie sama a nie jest tak łatwo sobie samemu igłe w tylek wbic
Gin mnie naumiał, a wcześniej to mnie Kimi jeszcze kiedyś edukowala
I co? Jestem z siebie dumna heheDzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A wogole to powiem wam, że mam powody żeby sobie śpiewać
"oo ooooooo,
mogę wszystko..." hihi
No normalnie ostatni zastrzyk zrobiłam sobie sama a nie jest tak łatwo sobie samemu igłe w tylek wbic
I co? Jestem z siebie dumna heheTuliska lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Tulisiu ja tez jakoś wybitnie nie czułam jajka po pregnylu. Ale mam nadzieję, że u Ciebie jakiś super rambo przetrwa :*
A mnie właśnie jajcor trochę kłuje, nie wien o co mu chodzi -
czekajacanacud1 wrote:mam ten lek w domu jak mialam robiona prl po obciazeniu dzieki za info narazie jeszcze zyje kolejne leki to ostatecznosci moja watroba moze nie wytrzymacMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:A wogole to powiem wam, że mam powody żeby sobie śpiewać
"oo ooooooo,
mogę wszystko..." hihi
I co? Jestem z siebie dumna heheMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO