Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
laski ale sie wkur...lam powiedzialam lasce z pracy o ciazy bo w tamtym tyg mowila ze jak bede zeby jej powiedziec to nie bede dzwigac. sprawe przemyslalam wczoraj jej powiedzialam niby ok ale z fochem... chcialam isc na urlop w piatek(wtedy jest w pracy tylko jedna i druga musi przyjsc) ogolnie urlopy w piatek sa sporadycznie brane przezemnie jakas awaryjna sytuacja. i w ten piatek mi wypadlo. a ona ze nie i ch.uj. mowie grzrcznie ze mi potrzebny itd ta dalej nie. i ze poki papieru nie mam mam dzwigac (kartony ok 50-70kg) i mysle sobie osz ty mendo. zadzwonilam do przychodni powiedzialam jaka sytuscja jutro ide na l4.
-
czekajacanacud1 wrote:tak mi dziwnie. 4 lata tu pracuje i nigdy nie bylam na l4. normalnie czuje wyrzuty... chore
Cudzie zdrowie Twoje i grocha teraz najważniejsze! Nie chcieli po dobroci to mają L4. A ta Twoja koleżanka to kurde chyba normalna nie jest. Ciągle jakieś chamskie odzywki. Przykre, że ludzie tak się zachowują!czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Cudzie wdech, wydech!! W ogóle nie myśl w kategoriach wyrzutów sumienia.. O sobie trzeba myśleć!! :* :*
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:laski ale sie wkur...lam powiedzialam lasce z pracy o ciazy bo w tamtym tyg mowila ze jak bede zeby jej powiedziec to nie bede dzwigac. sprawe przemyslalam wczoraj jej powiedzialam niby ok ale z fochem... chcialam isc na urlop w piatek(wtedy jest w pracy tylko jedna i druga musi przyjsc) ogolnie urlopy w piatek sa sporadycznie brane przezemnie jakas awaryjna sytuacja. i w ten piatek mi wypadlo. a ona ze nie i ch.uj. mowie grzrcznie ze mi potrzebny itd ta dalej nie. i ze poki papieru nie mam mam dzwigac (kartony ok 50-70kg) i mysle sobie osz ty mendo. zadzwonilam do przychodni powiedzialam jaka sytuscja jutro ide na l4.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:Na zwykłym L4 dostaniesz tylko 80% a należy Ci się w ciąży 100%, przemyśl to.
Bella! suwaczek pokazuje jutro wizytę serduszkowąBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Na zwykłym L4 dostaniesz tylko 80% a należy Ci się w ciąży 100%, przemyśl to.
a tak przy okazji nie mam tam zadnego kodu bi B to ciaza i tam sa jeszcze inne np gruzlica, przez alkohol i inne. rozumiem ze skoro jestem przeziebiona (a jestem) to tam nic nie bede miala wpisane? i nikt nic nie bedzie podejrzewal?
moje pierwsze zwolnienie to jest i jakos nigdy nie widzialam
-
Dziewczynki a ja w końcu dostałam wyniki. Wszystko niby ok ale mam za dużo leukocytów, neutrofilów, a za mało limfocytów. Wie któraś z Was co to znaczy?
No a mój progesteron nie wiadomo, bo nie mają wyników, nie wiedzą co sie stało, bo nawet nie mieli oznaczone że było to badanie wykonane.. Tyle czekania i nic...
https://naforum.zapodaj.net/008d5a234d38.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 13:07