Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:ejjj Czekolada ja czuje ze sie uda a wiesz ze przepowiadalam grochy na forun na ten rok i sie spelbily
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:ale na ciezarna sie nie krzyczy i nie bije jakby co haha
A jakbym biła czekoladą? -
Hej leleczki.
Kochane ja w szale zakupowani dla Ameli. Dzisiaj w secondhandzie wyhaczylismy karuzele fisher price za 1.50 euro i komodę za 35 euro. Do tego ciuszki jakieś. Powiem wam że mam frajdę .
Lecę z wózkiem dzisiaj jeszcze i zostaną mi do kupienia przewijak i jakieś pierdolyLubię_czekoladę, czekajacanacud1, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hej leleczki.
Kochane ja w szale zakupowani dla Ameli. Dzisiaj w secondhandzie wyhaczylismy karuzele fisher price za 1.50 euro i komodę za 35 euro. Do tego ciuszki jakieś. Powiem wam że mam frajdę .
Lecę z wózkiem dzisiaj jeszcze i zostaną mi do kupienia przewijak i jakieś pierdolyKim87 lubi tę wiadomość
-
Lecę z wózkiem dzisiaj jeszcze i zostaną mi do kupienia przewijak i jakieś pierdoly
-
Lecę z wózkiem dzisiaj jeszcze i zostaną mi do kupienia przewijak i jakieś pierdoly
Jaki wózek kupujecie? -
czekajacanacud1 wrote:super tez celuje w podobny ale nie mam jeszcze upatrzonego byle by mial baze do autaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :*
Ja wczoraj rozpoczelam 21 cykl staran, podjaralam sie, ze iui bedzie wczesniej a dzisiaj wrocilam do 20 cs, bo @ okazala sie tylko plamieniem i sie nie rozkrecila.. Czekam na rozwoj wydarzen wkurzona, bo oczywiscie to pierwsza taka sytuacja.. W zyciu plamien przed @ nie mialam nawet wczoraj od razu lyknelam ketonal, zeby normalnie zasnac a nie ryczec z bolu a tu wychodzi, ze na darmo..
No nic, milego dnia