Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:dziewczyny ja juz po wizycie dzidzus mam 3.64cm nadgonil 2 dni wychodzi 10w4d serduszko pika 168 uslyszalam troche sie ruszalo ale malo chyba spalo
tylko im ciaza starsza tym mam wrazenie ze usg bardziej bolesne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08efec41403d.jpgczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:dziewczyny ja juz po wizycie dzidzus mam 3.64cm nadgonil 2 dni wychodzi 10w4d serduszko pika 168 uslyszalam troche sie ruszalo ale malo chyba spalo
tylko im ciaza starsza tym mam wrazenie ze usg bardziej bolesne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08efec41403d.jpgczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie plamienie minimalne, ale zaznaczyłam.
Ogólnie na papierze taki minimalny róż, że ciężko się doczepić, ale zaznaczyłam.
Może zwidy to, ale Wy też widzicie. Gonadotropina się robi, jest zbyt wczas, ale zostało już tylko kilka dni, więc będę wiedzieć. Może jajo długo wędrowało i tak jest.
W ogóle powiem Wam, że głowa okresowo mnie boli.
Róż lekki, nawet sikłam na testa, ale też jak wczoraj.
Muszę poczekać, ale dam znać na pewno. W sobotę zrobię, to już będzie widać i stwierdzę ostatecznie. Sobota to będzie 30 dzień cyklu, a 16 dzień po owulacji.
Nie nastawiam się z powodu tego lekkiego różu na papierze. Takiego jak najjaśniejszy tu róż na stronie.
Ja wczoraj zrobiłam frytki i zjadłam wszystko z lodówki.
Dobiłam do mojej wymarzonej wagi, wyglądam ładnie.
Całe 60 kg!
Spałam dzisiaj do 13.00! Wstałam i dalej jestem zmęczona. -
dzieki dziewczyny jaram sie bardzo jutro umawiam nastepna wizyte
gin sie pytal co sie naczytalam na ta wizyte a ja mowie teraz na taoecie poronienie zatrzymane a on sie popukal w glowe
a jak weszkam to odrazu ale pani usmiechnieta z jakiego powodu a ja do niego bo pana widze to sie ciesze a on zonk i smieje
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Dziewczyny zastanawiam się co w momencie kiedy przyjdzie kontrola z ZUS a mnie nie będzie? Mam już chyba fobie na tym punkcie a przecież nie zamknę się w domu do porodu Spacery są przecież dla nas zdrowe teraz i nawet zalecane.
Rób to co zdrowe dla dziecka, każdy lekarz Ci potwierdzi twoją wersję. A ZUS, nie przejmuj się zbytnio. Tam bardzo często nie pracują ludzie, więc poproś lekarza o zapisanie zaleceń na karteczce z pieczątką i miej w dupie ZUS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 14:58
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Rób to co zdrowe dla dziecka, każdy lekarz Ci potwierdzi twoją wersję. A ZUS, nie przejmuj się zbytnio. Tam bardzo często nie pracują ludzie, więc poproś lekarza o zapisanie zaleceń na karteczce z pieczątką i miej w dupie ZUS.
Tak chyba zrobię na następnej wizycie Dzięki :*Czikosz lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dziewczyny zastanawiam się co w momencie kiedy przyjdzie kontrola z ZUS a mnie nie będzie? Mam już chyba fobie na tym punkcie a przecież nie zamknę się w domu do porodu Spacery są przecież dla nas zdrowe teraz i nawet zalecane.
-
Bella_Bella wrote:Dziewczyny zastanawiam się co w momencie kiedy przyjdzie kontrola z ZUS a mnie nie będzie? Mam już chyba fobie na tym punkcie a przecież nie zamknę się w domu do porodu Spacery są przecież dla nas zdrowe teraz i nawet zalecane.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Aaaa i na zwolnieniu nie ma urlopów. Wiec jak planujecie wyjazd i was złapią możecie pożegnać się kasa do wyjaśnienia sprawy. Czyli długo i najprawdopodobniej o tak nie zapłacą
Nie planujemy wyjazdów. Jedyne co to wyjeżdżamy na komunię mojego brata ale to tylko na weekend w maju. W weekendy też kontrolują? -
Bella_Bella wrote:Nie planujemy wyjazdów. Jedyne co to wyjeżdżamy na komunię mojego brata ale to tylko na weekend w maju. W weekendy też kontrolują?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella nie przejmuj sie tak tym zusem znam dziewczyny ktore przez cala ciaze nie mialy kontroli
a ja sie pochwale maz mi kupil turbo sokowirowke z blenderem i malakserem i juz wypilam sok o mamuniu bobo chyba sie ucieszy z takich soczkowBella_Bella lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Bella nie przejmuj sie tak tym zusem znam dziewczyny ktore przez cala ciaze nie mialy kontroli
a ja sie pochwale maz mi kupil turbo sokowirowke z blenderem i malakserem i juz wypilam sok o mamuniu bobo chyba sie ucieszy z takich soczkow
Też mam sokowirówke, lubimy takie soczki -
Hej Laski :*
Byłam wczoraj u lekarza po skierowania na:
anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, VDRL,Chlamydia trachomatis (PCR),biocenoza pochwy,cytologia
Dostałam prawie wszystko Muszę zrobić tylko w klinice odpłatnie czystość pochwy, bo już nie chciał przeginać ze skierowaniami... Za to wszystko co mi w ostatnim 1,5 roku poprzepisywał, należy mu się dobra whisky, co zresztą, sam zauważył, więc jeszcze czeka mnie wizyta dziękczynna u niego
3.04 mam pierwszą wizytę w klinice, pewnie wtedy zapiszemy się na procedurę iui i wszystko uzgodnimy a potem podglądanie jaja i zabieg
Będziecie musiały mocno trzymać kciuki Teraz czekam na @, powinna być na dniach
pola89, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Laski :*
Byłam wczoraj u lekarza po skierowania na:
anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, VDRL,Chlamydia trachomatis (PCR),biocenoza pochwy,cytologia
Dostałam prawie wszystko Muszę zrobić tylko w klinice odpłatnie czystość pochwy, bo już nie chciał przeginać ze skierowaniami... Za to wszystko co mi w ostatnim 1,5 roku poprzepisywał, należy mu się dobra whisky, co zresztą, sam zauważył, więc jeszcze czeka mnie wizyta dziękczynna u niego
3.04 mam pierwszą wizytę w klinice, pewnie wtedy zapiszemy się na procedurę iui i wszystko uzgodnimy a potem podglądanie jaja i zabieg
Będziecie musiały mocno trzymać kciuki Teraz czekam na @, powinna być na dniachLubię_czekoladę lubi tę wiadomość