Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Kimiś objawy?
Jeśli można objawem nazwać to że mąż do mnie z tekstem przedwczoraj że jeśli przez najbliższe miesiące będę miała takie loty zolzowate to nie wie jak to wytrzyma,to jakiś chyba mam
No i wczoraj i dziś mnie mdlilo ale to tak troszkę... nie wiem czy to przez to.
A Ty męża nie morduj, jeszcze przy porodzie się przydaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyMMadziula wrote:Hej czwartkowa wizyta z pewnością same dobre wieści przyniesie, ogólnie jak się czujesz? Trzymam za Was kciuki
U mnie wózek leci, dziecię mini kopniaki daje mi od tygodnia. Jak sobie przypomnę jak bardzo się na początku bałam... teraz odkąd mamy ze sobą kontakt uspokoiłam się baaardzo.
To kiedy poczułaś pierwsze kopniaki, tydzień temu?
W ogóle u mnie chyba to będzie ten cykl. Cień kreski na teście, ból brzucha - ale wiecie, tak z dupy, bo za wcześnie - no może w końcu pora i na mnie.
Miło byłoby dołączyć.
Jak na 11 dzień po owulacji to ma prawo być sam cień cienia. Czyż nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 17:08
Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Mój cykl zaczął się 24 lutego, wizytę (zupełnie przypadkiem) mam 11 kwietnia. To wyjdzie tak na oko 6 tydzień i 4/6 dzień. Kazała mi przyjść w 6 tygodniu, więc ok.
Czy mogę się spodziewać, że jeżeli jestem w ciąży to coś już zobaczę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane wiec ujawniła się bułeczka Amelka. Zdrowa i piękna. Wszystko ok. Dostałam magnez bo mam bol brzucha. Spać na brzuchu mi nie wolno.
Mieliśmytrochę stresa bo nie mogą obejrzeć dobrze mózgu wiec zrobiła mu usg waginalnie. Mega bolało ale mózg obejrzano i wszystko ok.
Zdjęcia w sumie takie same jak.ostatnio wiec nie wrzucamCzikosz, czekajacanacud1, Parsleyek, Bella_Bella, pola89, Caro lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochane wiec ujawniła się bułeczka Amelka. Zdrowa i piękna. Wszystko ok. Dostałam magnez bo mam bol brzucha. Spać na brzuchu mi nie wolno.
Mieliśmytrochę stresa bo nie mogą obejrzeć dobrze mózgu wiec zrobiła mu usg waginalnie. Mega bolało ale mózg obejrzano i wszystko ok.
Zdjęcia w sumie takie same jak.ostatnio wiec nie wrzucam
Mamy pierwszą księżniczkę na wątkuKim87 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b047fbb92a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12.2016. MMadziula - test ciążowy ++ PTP 21.08.2017.
23.12.2016. Kim87 - test ciążowy ++ PTP 04.09.2017. córeczka Amelka
02.02.2017. Bella_Bella - test ciążowy ++ PTP 17.10.2017.
06.02.2017. czekajacanacud1 - test ciążowy ++ PTP 15.10.2017.
11.02.2017. pola89 - test ciążowy ++ PTP 25.10.2017.
06.03.2017. Tuliska - test ciążowy ++
11.03.2017. Violet - test ciążowy ++
Kim87 lubi tę wiadomość
-
A mi cycki opadły i już mam stresa ogromnego A kolejn wizyta to dopiero prenatalnoe za ponad 2 tygodnie
Edit. I brzuch kluje po lewej stronie na dole. Ale to chyba nic złego... Już sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 21:54
-
Bella_Bella wrote:A mi cycki opadły i już mam stresa ogromnego A kolejn wizyta to dopiero prenatalnoe za ponad 2 tygodnie
Edit. I brzuch kluje po lewej stronie na dole. Ale to chyba nic złego... Już sama nie wiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat