Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Hej
U mnie bol w podbrzuszu jak na @ utrzymywał się już z tydzień przed testem do 9 tc gdzieś . Także jak najbardziej może być to pozytywny objaw
Madziulka ale wózek Ci już daleko zajechał!Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Czikosz wrote:Witam dziewczyny, u mnie dzisiaj ból podbrzusza, trochę jak na okres, ale jeszcze daleko.
Pozytywny objaw, czy raczej okres nadchodzi? Jak to było u Was moje kochane kuleczki?
Zajrzy mi ktoś do wykresu?
Kochana, jaka systematyczność we współżyciu Wykres bardzo ładny Trzymam kciuki :* -
Czikosz wrote:Jutro 11 dzień po owulacji, którą dokładnie czułam.
Wyjdzie może już coś.
Ja bóle jak na okres miałam i dalej mam.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć Wam
Ja tak sobie siedzę w krzaczorach.
Bella dzięki za zainteresowanie ♡
U mnie ok... wizytę mam w czwartek i tak sobie czekam. W czwartek i piątek miałam jakieś plamienia ale przeszły. Czekam sobie na rozwój wydarzeń.
Kimi i widzisz? Cały tydzień ogarnęłaś nowy nadszedl
Chocooo;) no wiosna, wiosna ahh to Ty, tyle że ja tak nie zaspiewam bo za oknem to jedynie jesień widzę
Pietrusia jak się masz? Zapomniałaś już o szpitalu? :*
Czikosz kibicuje testowalas dzisiaj? Czy cierpliwosc załączyłaś? :*
Madziula fakt, faktem wozkowi w końcu droga się skończy zleci szybciutko, oj zleci
Aaa i Paczus aklimatyzuje się w nowej pracy głowa ma zawracaną milionem spraw i tak sobie odpoczywa od forumowo-staraniowego zgiełku każdemu się należyLubię_czekoladę, Bella_Bella, Caro lubią tę wiadomość
-
Hej baby kochane tak ogarnięte. Mam dzisiaj slabszybko dzień coś..dobrze ze wizyta dzisiaj to się dowiem co u dziecia. Macica mnie ciągnie strzyka masakra jakaś.
Mam dzisiaj pernamentnego wkurwa na mojego bo on po tym zabiegu jest. No i dzisiaj poszedł do lekarza. Siedzi teraz w gabinecie i taka z niego dupa wołowa ze nie chce sam zwolnienia do pracy wiezc. Mnie ciągnie a on w aucie poczka. Nosz kurwa man ochotę udusić dziada. Najlepsze jest to ze nie mogę dostać się do jedno firmy w innych godz niż 10 czy 12. No wiec juz na 10 nie zdaze bo jeszcze nie wyszedł od lekarza wiec czeka mnie warowanie 2h w mieście bo nie opalaca się wracać do domu.
Jakbyście nie słyszały ode mnie nic to znaczy ze go w afekcie zabilam i siedzę w pierdlu.
Tulis jak tam się czujesz?
Jakieś objawy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 10:00
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Cześć Wam
U mnie ok... wizytę mam w czwartek i tak sobie czekam. W czwartek i piątek miałam jakieś plamienia ale przeszły. Czekam sobie na rozwój wydarzeń.
Tuliś, odpędzam plamienia :* I trzymam za Was kciuki :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej baby kochane tak ogarnięte. Mam dzisiaj slabszybko dzień coś..dobrze ze wizyta dzisiaj to się dowiem co u dziecia. Macica mnie ciągnie strzyka masakra jakaś.
Mam dzisiaj pernamentnego wkurwa na mojego bo on po tym zabiegu jest. No i dzisiaj poszedł do lekarza. Siedzi teraz w gabinecie i taka z niego dupa wołowa ze nie chce sam zwolnienia do pracy wiezc. Mnie ciągnie a on w aucie poczka. Nosz kurwa man ochotę udusić dziada. Najlepsze jest to ze nie mogę dostać się do jedno firmy w innych godz niż 10 czy 12. No wiec juz na 10 nie zdaze bo jeszcze nie wyszedł od lekarza wiec czeka mnie warowanie 2h w mieście bo nie opalaca się wracać do domu.
Jakbyście nie słyszały ode mnie nic to znaczy ze go w afekcie zabilam i siedzę w pierdlu.
Tulis jak tam się czujesz?
Jakieś objawy ?
Kimiś, trzymam kciuki za wizytę :*
I za to abyś nie zamordowała Małża :*Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kochane, ja też mam jutro lekarza Zmobilizowałyście mnie i idę po skierowanie na wszystkie badania! Przecież IUI w Kwietniu, prawda? Trzeba się przygotować!
Bella_Bella, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochane, ja też mam jutro lekarza Zmobilizowałyście mnie i idę po skierowanie na wszystkie badania! Przecież IUI w Kwietniu, prawda? Trzeba się przygotować!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzień dobry Mamy wiosnę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b047fbb92a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12.2016. MMadziula - test ciążowy ++ PTP 21.08.2017.
23.12.2016. Kim87 - test ciążowy ++ PTP 04.09.2017.
02.02.2017. Bella_Bella - test ciążowy ++ PTP 17.10.2017.
06.02.2017. czekajacanacud1 - test ciążowy ++ PTP 15.10.2017.
11.02.2017. pola89 - test ciążowy ++ PTP 25.10.2017.
06.03.2017. Tuliska - test ciążowy ++
11.03.2017. Violet - test ciążowy ++
-
Tuliska wrote:
Pietrusia jak się masz? Zapomniałaś już o szpitalu? :*
Jak nie urok to wiecie co. Jak już zapomniałam o laparo to co innego się odezwało. Teraz na tapecie mam cytologię. Mam nadzieję, że będzie ok
Trzymaj się kochana wraz z małym Tulisiątkiem
Tuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:Kochane, ja też mam jutro lekarza Zmobilizowałyście mnie i idę po skierowanie na wszystkie badania! Przecież IUI w Kwietniu, prawda? Trzeba się przygotować!
Że Choco będzie groszkowata
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kimiś objawy?
Jeśli można objawem nazwać to że mąż do mnie z tekstem przedwczoraj że jeśli przez najbliższe miesiące będę miała takie loty zolzowate to nie wie jak to wytrzyma,to jakiś chyba mam
No i wczoraj i dziś mnie mdlilo ale to tak troszkę... nie wiem czy to przez to.
A Ty męża nie morduj, jeszcze przy porodzie się przyda