Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Dzisiaj w nocy obudził mnie ból nóg a dokładniej łydek, nie mogłam znaleźć wygodniej pozycji żeby zasnąć. Teraz się położyłam i znowu ten ból. Nie duży ale uciążliwy... Nie wiem skąd onMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hahaha witaj ciazo. Każda pozycja od początku ciąży jest dla mnie nie wygodna. Nogi masakra. Mag zbyt nie pomaga. Trzeba przetrwać kochana
No właśnie biorę magnez dlatego mnie to zdziwiło ale dam radę
Wczoraj jak się polożyłam spać to tak mi zatkało nos, że nie mogłam oddychać. Niestety w domu mam tylko Otrivin menthol, użyłam raz bo myślałam że się udusze jak spróbuję tak spać, coś strasznego. Na szczęście już do rana było dobrze. Mam nadzieję, że to jedno użycie Otrivinu nie zaszkodzi Bobo... Wiecie, od razu czarne myśli. Dzisiaj skocze do apteki i poproszę o jakiś spray do nosa dla kobiet w ciąży albo sól morska. Bo to chyba można stosować. -
Bella_Bella wrote:Kimiś, jesteś najlepsza
Przerobiłaś chyba wszystko w ciążyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Hej kobietki :*
Choco!!! DOM??! Ale bajka Super oj mężczyzna idzie za ciosem widzę obiecanki- niecacanki jak widać
Tuliś
Tak, dom Jestem szczęśliwapola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Czeko domek! ale super tylko sie cieszyc masz juz termin iui? pozatym w tamtym roku tez przeszlam cos podobbego z zakupem mieszkania a pol roki pozniej bylam w ciazy moze u Ciebie tez tak bedzie? ale ja trzymam kciuku za iui
-
pola89 wrote:
To fajnie opowiadaj jak po urlopie! ale decyzje podejmujecie! Wow! Twój narzeczony zmobilizował się widzę zazdroszczę Ci takich zakupów! Uwielbiam
Po urlopie cudnie No dziewczyny, Barcelona pięknapola89, Kim87, Caro, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Byłam w aptece, dostałam na przeziębienie Prenalen syrop, ponoć dobry. Któraś stosowała?
W poprzedniej ciąży stosowałam. Dla mnie był meeeeega słodkiBella_Bella lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lubię_czekoladę wrote:Nie wiemy co z IUI teraz ze względu na kredyt <chlip chlip> Coś za coś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam już 3kg na plusie ale jak ja nawet obiadów normalnych nie jem... Chyba czeka mnie dieta
Edit. Czy to możliwe że ta waga wieczorem jest większa? Już nie wiem co myśleć i jak jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 20:54
-
Czikosz trzymam kciuki
Bella_Bella zważ się rano i zobacz czy będzie różnica. Zresztą to są takie słodkie dodatkowe kgCzikosz lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Czikosz trzymam kciuki
Bella_Bella zważ się rano i zobacz czy będzie różnica. Zresztą to są takie słodkie dodatkowe kg
Niestety nie mam wagi też nie wiem ile dokładnie wazylam przed ciążą, na pewno 59 z czymś ale czy bliżej 59 czy 60 to nie wiem. A dzisiaj wieczorem byłam u cioci i z ciekawości się zwazylam i wyszło 62,6kg. Oczywiście od razu internet i kalkulator no i wyszło ze za dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 21:15
-
Bella_Bella wrote:Niestety nie mam wagi też nie wiem ile dokładnie wazylam przed ciążą, na pewno 59 z czymś ale czy bliżej 59 czy 60 to nie wiem. A dzisiaj wieczorem byłam u cioci i z ciekawości się zwazylam i wyszło 62,6kg. Oczywiście od razu internet i kalkulator no i wyszło ze za dużo
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Bella a jak samopoczucie? wymioty piersi spanie? u mnie powoli coraz mniej ale spax mi sie chce. mecze sie i meczy mnie praca na 2 etaty
Odpukac mdłości można powiedzieć że resztki mam piersi mniej tkliwe, nadal nie chcą rosnąć Męczę się za to bardzo szybko i potrafię nawet zacząć sapac jak za szybko się ubieram Śpię o dużo za dużo bo wstaje z łóżka z trudem o 10:30. Za to w nocy krece się po nim tak bardzo, że boję się ze Mój mnie w końcu wyrzuci do salonu albo sam się przeniesie