Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Odpukac mdłości można powiedzieć że resztki mam piersi mniej tkliwe, nadal nie chcą rosnąć Męczę się za to bardzo szybko i potrafię nawet zacząć sapac jak za szybko się ubieram Śpię o dużo za dużo bo wstaje z łóżka z trudem o 10:30. Za to w nocy krece się po nim tak bardzo, że boję się ze Mój mnie w końcu wyrzuci do salonu albo sam się przeniesie
nie przejmuj sie moj maz tez chce mnie zostswic w sypialni i mowi ze bierze psa i idzie spac do salonu
-
czekajacanacud1 wrote:kurde ja od 2 dni chodze taka zirytowana dostlownie wszystkim nawet ze ktos oddycha hormony czy to ja jestem jakas dziwna?
Nie jesteś dziwna. Ja miałam taki moment, że denerwowalo mnie jak Mój oddycha przed sen, myślałam że poduszkę mu na głowie polozeczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Ja sie uzaleznilam od wody z cytryną i limonka. Musi być gazowana ale sama mi nie smakuje.
W ogóle chyba czuje powoli dziecia. W jedym miejscu miewam czasem takie uczucie jakby coś mnie kopnelo. Taki lekki ból i od razu przechodzi. A może to moja wyobraźnia i jelitaBella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny