Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:ja wlasniw sie zaglebiam w tenat tej bazy cos czuje ze chyba sobie ja daruje nie taka cudna pikna jak mi sie wydawalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:09
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej dziewczyny :*
Ja wczoraj rozpoczelam 21 cykl staran, podjaralam sie, ze iui bedzie wczesniej a dzisiaj wrocilam do 20 cs, bo @ okazala sie tylko plamieniem i sie nie rozkrecila.. Czekam na rozwoj wydarzen wkurzona, bo oczywiscie to pierwsza taka sytuacja.. W zyciu plamien przed @ nie mialam nawet wczoraj od razu lyknelam ketonal, zeby normalnie zasnac a nie ryczec z bolu a tu wychodzi, ze na darmo..
No nic, milego dniaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Czeko zawsze jest tak:-) myślę że stres trochę na to wpłynął. Spoko rozkręci sie
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ona jest wygodna ale nie ziemska bezpieczeństwa poza tym ja piernicze kosztuje od 50zl w górę gdzie za nowy fotelik maxi cosi zapłacisz 400zl
-
Hej Lady's
Wczoraj byłam w końcu u ginekologa tu w Polsce i z usg wychodzi 4 tydzień i 2 dni a z OM 5 tygodni i 2 dni, czy powinnam się martwić? Szczerze mówiąc mi się wydaje że to już 5 tydzień i 2 dzień bo już 2 dni przed terminem @ pojawiły mi się 2 kreski na teście, a jeśli zagnieżdżanie było by o tydzień później to pewnie pozytywny test bym zobaczyła po terminie @, a jak było u was? Mam się czym martwić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 07:10
-
Fiolecik niedawno znajoma miała taką samą sytuację. Mała nie rosła właściwie, lekarz przestrzegał że wszystko może się wydarzyć a dziś jest w 16 tyg. i mała rośnie jak na drożdżach;) jeśli wszystko inne jest w porządku to po prostu czekaj do kolejnej wizyty nie ma co martwić się za wczasu:) tak się zdarza
MMadziula, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Hej Lady's
Wczoraj byłam w końcu u ginekologa tu w Polsce i z usg wychodzi 4 tydzień i 2 dni a z OM 5 tygodni i 2 dni, czy powinnam się martwić? Szczerze mówiąc mi się wydaje że to już 5 tydzień i 2 dzień bo już 2 dni przed terminem @ pojawiły mi się 2 kreski na teście, a jeśli zagnieżdżanie było by o tydzień później to pewnie pozytywny test bym zobaczyła po terminie @, a jak było u was? Mam się czym martwić?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet nie przejmuj sie ja z moimi cyklami mialam najpierw 10dni roznicy pozniej dzidzia nadfaniala i teraz jest roznicy chyba 6 dni dr mi tlumsczyl na ost wizycie jak mierzyl bobo ze ta wielkosc dzidziusa odpowiadala 9t3d do 11t2d a ja bylam 10t4d wiec nie przejmowalabym sie. zbaczysz bedzie dobrze i bobo nadgoni
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Wrrrrrrr test negatywny, @ brak, plamienia brązowe raz są raz czysto...
Umówiłam nas do kliniki na 31.03 aby zapisać się na iui i dostać zielone światło od lekarza prowadzącego, dziś zrobiliśmy wszystkie badania, czekamy na wyniki. I na @... -
Lubię_czekoladę wrote:Wrrrrrrr test negatywny, @ brak, plamienia brązowe raz są raz czysto...
Umówiłam nas do kliniki na 31.03 aby zapisać się na iui i dostać zielone światło od lekarza prowadzącego, dziś zrobiliśmy wszystkie badania, czekamy na wyniki. I na @...
Choco tak oto Tulisława zwyzywala twoją małpe, mam nadzieje ze posluchaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kurka franca kwoka jedna! @ jak masz przyleźć to przyłaź natychmiast! Już! Tu nie ma latania w kulki! Tu się spełnia marzenia! Na już!
Choco tak oto Tulisława zwyzywala twoją małpe, mam nadzieje ze poslucha
Jak się czujesz Kochana?? :* :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/facc913f91f5.jpg
A oto mój Pomponik ♡
Wczoraj byłam na wizycie, wszystko jest inaczej niż poprzednio więc widzę takie maleńkie światełko w tunelu...
Maluch ma całe 8mm i wyprzedził wiek z OM o całe 2 dni i termin z usg 11.11.2017r. W taty imieniny
Ktoś maleńki tam na górze nad nami czuwaParsleyek, Lubię_czekoladę, Bella_Bella, Kim87, czekajacanacud1, pola89, Caro lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/facc913f91f5.jpg
A oto mój Pomponik ♡
Wczoraj byłam na wizycie, wszystko jest inaczej niż poprzednio więc widzę takie maleńkie światełko w tunelu...
Maluch ma całe 8mm i wyprzedził wiek z OM o całe 2 dni i termin z usg 11.11.2017r. W taty imieniny
Ktoś maleńki tam na górze nad nami czuwa
Strasznie się cieszę :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziękuję Tulisiu Pewnie zaraz przyjdzie, zapuka i powie: Dzień dobry, Tulisiowa mnie przysłała, przepraszam za zamieszanie
Jak się czujesz Kochana?? :* :*Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość