Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w kolejnym staraniowym cyklu, chyba przestane liczyć którym
Kimi robiłam przegląd specyfików jakie mam, zobaczyłam że mam pokrzywę, a pamiętam że ją piłaś, tylko nie wiem na co Podpowiesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 10:32
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
hej laski dzwonilam dzis potwietdzic prenatalne mialam zapisane na 3.04 a baba mi mowi ze cos pokrecilam ze mam na 04.04 a ja mowie zart... nie ma szans na 4.04 bobwtedy nie mam jak wyjsc z pracy i na bank bym nie zapisala sie tak...
ale sie wkuur... przepisalam sie na 6.04 do innego osrodka niech spadaja jak zapisac nie umieja. najbardziej nie lubie jak ktos mi kit wciska i robi idiotke zamiast przyznac sie ze sie pomylil i tyle
-
Parsleyek wrote:Witam się w kolejnym staraniowym cyklu, chyba przestane liczyć którym
Kimi robiłam przegląd specyfików jakie mam, zobaczyłam że mam pokrzywę, a pamiętam że ją piłaś, tylko nie wiem na co Podpowiesz?Parsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Witam się w kolejnym staraniowym cyklu, chyba przestane liczyć którym
Kimi robiłam przegląd specyfików jakie mam, zobaczyłam że mam pokrzywę, a pamiętam że ją piłaś, tylko nie wiem na co Podpowiesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 06:06
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kimi robiłam przegląd specyfików jakie mam, zobaczyłam że mam pokrzywę, a pamiętam że ją piłaś, tylko nie wiem na co Podpowiesz?
-
Hej Dziewczyny :*
Chciałam tylko zameldować, że po wczorajszej wizycie uśmiech nie schodzi mi z twarzy Maluch rośnie jak na drożdżach! Wg OM był 10t5d a wg usg 11t3d. Fasolinka ma 4,6cm i fikała takie koziołki że aż miło Mam nawet filmik 3D Gin wstępnie sprawdził też przeziernośc karkową i wyszła 0,8. Także idealnie Resztę posprawdzają na prenatalnych. Już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Mam też dwa małe krwiaczki. Jeden zorganizowany, płaski, a drugi naprawdę drobny. Nadal jak najwięcej leżenia i odpoczywania. Dobrze że mam balkon, a dni stają się coraz cieplejsze
Parsleyek u Nas z eksperymentów staraniowych to piliśmy też np Flegamine w czasie owu a w cyklu w którym teraz się udało (2cs po poronieniu) brałam właśnie Acard. Powodzenia :*
Bella ja cały czas biorę z witamin PregnaPlusWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 07:40
pola89, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bella_Bella wrote:Czy któraś z Was ma w planach brać lub juz bierze Prenatal Duo? Z tego co wyczytałam to nie ma w składzie kwasu foliowego. Czy po 13tc nie trzeba już go brać czy dodatkowo dokupić Folik?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny :*
Chciałam tylko zameldować, że po wczorajszej wizycie uśmiech nie schodzi mi z twarzy Maluch rośnie jak na drożdżach! Wg OM był 10t5d a wg usg 11t3d. Fasolinka ma 4,6cm i fikała takie koziołki że aż miło Mam nawet filmik 3D Gin wstępnie sprawdził też przeziernośc karkową i wyszła 0,8. Także idealnie Resztę posprawdzają na prenatalnych. Już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Mam też dwa małe krwiaczki. Jeden zorganizowany, płaski, a drugi naprawdę drobny. Nadal jak najwięcej leżenia i odpoczywania. Dobrze że mam balkon, a dni stają się coraz cieplejsze
Parsleyek u Nas z eksperymentów staraniowych to piliśmy też np Flegamine w czasie owu a w cyklu w którym teraz się udało (2cs po poronieniu) brałam właśnie Acard. Powodzenia :*
Bella ja cały czas biorę z witamin PregnaPlus
U mnie za to mega sny w pełni. Takie z fabuła no szokMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim dzięki w takim razie pokrzywe zostawiam na drugą część cyklu
Cudzie też zaczęłam pić wino, mąż codziennie patrzy na mnie dziwnym wzrokiem i pyta czy serio wierzę że pomoże mi wino
Pola brałam acard przez jeden cykl, jeszcze wcześniej przed laparo. Nie wiem sama czy próbować...
Caro dzielny Kłębuszek!!! W jakim celu flegamina?
Trzymajcie się kochane! I przekażcie buziaki swoim groszkomKim87, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek ta Flegamina to na rozrzedzenie nasienia a u kobiety na poprawę śluzu. Ja go nie brałam bo nie miałam problemu z nim. Małż też co prawda nie miał aglutynacji (w ogóle nie robiliśmy badań) to był nasz taki eksperyment Pił syrop od ok 9 do 15 dc przy oznaczeniu że moja owu wypadała ok. 14dc. Felgamina rozrzedza nasienie.
A co do Acardu to możesz spróbować bo faktycznie jak czytałam że pomaga na zagniezdzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 11:39
Parsleyek lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kurde dziewxzyny poradzcie jestem w pracy i w wc patrze a tam na wkladce jakas taka kropla rozowa lekko. nie krew. dziwne nic mnie nie boli narazie wiecej nie ma. dodatkowo dzis jak codziennie rano luteine aplikowalam palec czysty i to co zawsze czesc wyplywa z tabletki jest noemalne jak zawszr bez zadnych rozowych czy czerwonych domieszek
-
czekajacanacud1 wrote:nie chce panikowac bo narazie ok. moze sie zadrapalam palcem przy aplikacji luteiny... hmmMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat