Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:chudzielec ale dzidzia bd wysooooka my z mezem karły on ledwo 173 ja 10cm mniej takze bedzie ze mnie bańka wstańka
Kimi
A Ty wysoka jesteś wow!Kim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
malutka24 wrote:Hej dziewczyny lekarz zalecił mi zrobić w 4 dniu cyklu wynik z FSH. Czy może robilyscie taki ? Mój wynik to 7,67. Faza folikularna 3,5-12,5. Faza owulacyjna 4,7-21,5. Faza lutealna 1,7-7,7. Po menopauzie 26,0-135,0.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki tak na przyszłość was przestrzegam. Niech was zmierzą przed porodem. Chodzi o miednicę. Bo jak jesteście za wąskie to dziecko nie przejdzie. Pilnujcie tego bo moja koleżanka mało się nie przekrecila z tego powodu. Nie zmierzyli jej. Ona kurdupel on 2 m wzrostu chłop i córka była duża. W ostatniej chwili robili jej cc bez znieczulenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 13:12
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Ty tak nawet nie mów, bo ja jestem jeszcze niższa 159cm, a mój mąż 191cm... Boję się, co będzie jak dziecko będzie wielkie jak tatuś
Kimi
A Ty wysoka jesteś wow!pola89 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Dziewczynki tak na przyszłość was przestrzegam. Niech was zmierzą przed porodem. Chodzi o miednicę. Bo jak jesteście za wąskie to dziecko nie przejdzie. Pilnujcie tego bo moja koleżanka mało się nie przekrecila z tego powodu. Nie zmierzyli jej. Ona kurdupel on 2 m wzrostu chłop i córka była duża. W ostatniej chwili robili jej cc bez znieczulenia.
-
Kim87 wrote:Dziewczynki tak na przyszłość was przestrzegam. Niech was zmierzą przed porodem. Chodzi o miednicę. Bo jak jesteście za wąskie to dziecko nie przejdzie. Pilnujcie tego bo moja koleżanka mało się nie przekrecila z tego powodu. Nie zmierzyli jej. Ona kurdupel on 2 m wzrostu chłop i córka była duża. W ostatniej chwili robili jej cc bez znieczulenia.
Kim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
O jeju... Nie wiedziałam że może dojść do cesarki bez znieczulenia... Jak można taki ból wytrzymać... -
Ponieważ mała traciła tętno i znieczulenie nie zdążyło zadziałać. Lekarze ubierać się w biegu. Wiecie jakbyście były w takiej sytuacji to bysię wytrzymaly wszystko. Tylko by dziecko było zdrowe.
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ponieważ mała traciła tętno i znieczulenie nie zdążyło zadziałać. Lekarze ubierać się w biegu. Wiecie jakbyście były w takiej sytuacji to bysię wytrzymaly wszystko. Tylko by dziecko było zdrowe.
Na pewno masz rację. Mimo wszystko brzmi strasznie....
-
Niestety zdarza się. To akurat w lodzi w Matce Polce miało miejsce. No masakra ale jak tylko wyjęli dziecko to już dostała mega dawkę leków i nie szyli jej na żywca. Generalnie nie wspomina jakoś pozytywnie poroduMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Niestety zdarza się. To akurat w lodzi w Matce Polce miało miejsce. No masakra ale jak tylko wyjęli dziecko to już dostała mega dawkę leków i nie szyli jej na żywca. Generalnie nie wspomina jakoś pozytywnie porodu
-
Tak wytrzyma:)
W ogóle to hej w pon:-) wczoraj wieczorem chyba pierwszy raz poczułam księżniczkę jak szalała. Jeżeli to rzeczywiście ona to już wiem ze będzie imprezowiczkapola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Tak wytrzyma:)
W ogóle to hej w pon:-) wczoraj wieczorem chyba pierwszy raz poczułam księżniczkę jak szalała. Jeżeli to rzeczywiście ona to już wiem ze będzie imprezowiczkaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy