Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:hej laski tyle produkujecie że4 nie jestemw stanie was nadrobić, właśnie obiad robie na jutro schab duszony ww warzywach i bede piekła marynowany schabik na kanapeczkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kobieto a ty czasem nie możesz mi wysłać obiadu do Belgii ? Przydała by mi się na stanie osoba które takie pysznosci robi ze chce mi się lizać ekran od tel
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:hej laski tyle produkujecie że4 nie jestemw stanie was nadrobić, właśnie obiad robie na jutro schab duszony ww warzywach i bede piekła marynowany schabik na kanapeczki
Mmmmm... jakie specjały a ja wróciłam z pracy, bida z nędzą w lodówce i chyba jestem skazana na parówkiLubię_czekoladę, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:chętnie bede ci wysylać, poprostu lubie gotować i czas w kuchni spędzac na 17 na cwiczenia cisne, oby mi nie zaszkodziły
Ja z dnia na dzień odkładam fitness dzisiaj rano znowu mówiłam do męża że wieczór idę...i co? Moje chcę mi się jak cholera! -
AniaŁ123 wrote:Mmmmm... jakie specjały a ja wróciłam z pracy, bida z nędzą w lodówce i chyba jestem skazana na parówki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2d78c1e1fc0.jpg
Kim87, AniaŁ123, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Daj spokój Ania Parówki są ekstra! Też może być specjał!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2d78c1e1fc0.jpgLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Daj spokój Ania Parówki są ekstra! Też może być specjał!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2d78c1e1fc0.jpg
Hahaha!!! W takim razie cofam moje słowa. Zjadłam wykwintne danieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 17:58
Kim87, Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:W sumie wyglada jak owoce morza
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Owoce morza.. No a mnie się dzisiaj wakacji zachciewa.. wysyłałam nawet mojemu oferty ale nie jest chętny by już coś rezerwować
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja rok temu byłam na Teneryfie i polecam ale na które i w maju jak coś w lutym pizdzi jeszczę ale jedzenie zajebiste.
-
Kim87 wrote:A Bella to chyba zaginęła w czeluscich gownoburzy z tym Popcornem wczoraj
Hej hej Jeszcze nie ogarnelam tego wszystkiego co tam było, ciągle czytam Nie poszłam na betę. Wmawiam sobie, że podwyższona temperatura jest spowodowana przeziębieniem ale @ nadal brak... -
Lubię_czekoladę wrote:Myslalam o Teneryfie czy o Fuerte w gre wchodzi Wrzesien/ Pazdziernik juz bym chciala miec zaklepane w tym roku bylismy w Grecji na Peloponez zakochalam sie w kamienistej plazy i pierwszy raz w zyciu nie wkurzal mnie piach miedzy posladkami if you know what i mean Gdzies konkretnie na Teneryfe sie wybierac czy obojetnie? Bo wiem, ze np na Fuerte nie wszystkie plaze sa ladne
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Polecam nie do kurortów wyślę Ci nazwę miescowowsci gdzie byliśmy jak wejdę do domu. No i polecam auto wynająć
-
Lubię_czekoladę wrote:Owoce morza.. No a mnie się dzisiaj wakacji zachciewa.. wysyłałam nawet mojemu oferty ale nie jest chętny by już coś rezerwować
Ja mam właśnie taki problem z moim szanownym małżem, że nigdy do końca nie wiemy kiedy dostanie urlop i zawsze zostają nam tylko lasty -
Bella_Bella wrote:Hej hej Jeszcze nie ogarnelam tego wszystkiego co tam było, ciągle czytam Nie poszłam na betę. Wmawiam sobie, że podwyższona temperatura jest spowodowana przeziębieniem ale @ nadal brak...
-
Lubię_czekoladę wrote:Myslalam o Teneryfie czy o Fuerte w gre wchodzi Wrzesien/ Pazdziernik juz bym chciala miec zaklepane w tym roku bylismy w Grecji na Peloponez zakochalam sie w kamienistej plazy i pierwszy raz w zyciu nie wkurzal mnie piach miedzy posladkami if you know what i mean Gdzies konkretnie na Teneryfe sie wybierac czy obojetnie? Bo wiem, ze np na Fuerte nie wszystkie plaze sa ladne
Ja byłam na Gran Canarii w Maspalomas, złotego piachu Ci tam dostatek ale bardziej polecam okolice Puerto Rico Ja byłam w czerwcu i była patelnia
A z bliższych i tańszych regionów bardzo, ale to bardzo polecam Rodos! Koniec września jeszcze jest ok 27-30 st.C, jak dla nas było idealnie. Październik już może być chłodny.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Hej hej Jeszcze nie ogarnelam tego wszystkiego co tam było, ciągle czytam Nie poszłam na betę. Wmawiam sobie, że podwyższona temperatura jest spowodowana przeziębieniem ale @ nadal brak...
Bella już Ci pisałam, ze dostałam @ po zaledwie 4 dniach, a ty już prawie 10, na dodatek miałaś jakieś plamienie. Na Twoim miejscu szłabym na bete, wiadomo lepiej się nie nakręcać, ale jakby coś było na rzeczy, to chyba bierze się dalej dupka.Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość