Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Nie zdałam.... ALE wstyd...
Violet żaden wstyd! kilka podejść do prawka to normalka! Nie załamuj się i wierzę, że kolejnym razem będzie lepiej :* Byłaś mocno zestresowana?Violet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet
Nie martw się i to na pewno nie jest wstyd :* ja za 4 razem zdałamViolet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Violet146 wrote:Nie zdałam.... ALE wstyd...
Które to było podejście?Violet146 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie pierdziel tylko pij kochana. Każdemu się zdarza :*:*
Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A u mnie z sedesu to mozna jeść jestem dumna
Violetko Ty się nic nie przejmuj, to instruktor się nie zna!Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ewi ty tez w ciąży? Kurde dzisiaj mega wysyp mamy
To ja te, ja też!!! Jestem w 4 dniu ciąży jeszcze @ trwa, ale co tamKim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Violet przykro mi, ale to nic takiego. Założę się że egzaminator był chamski, gburowaty i co najważniejsze niesprawiedliwy!!! Następnym razem na pewno się uda :*
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Ale jesteście Czaderskie Dziewczyny - sorry miałam na myśli Gospodynie
Jeden mały błąd...- byłam zła jak cholera ale już mam to w Dup.. może następnym razem...szkoda mi tylko nerwów i kasy
Nawet jestem zaskoczona że jakoś dobrze to przyjęłam...może dlatego liczę że jak nie ten prezent to może drugi się uda...
Napierniczaja mnie krzyże i zaczyna boleć podbrzusze lekko - faza urojeniowa rozpoczęta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 17:14
pola89, Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ale jesteście Czaderskie Dziewczyny - sorry miałam na myśli Gospodynie
Jeden mały błąd...- byłam zła jak cholera ale już mam to w Dup.. może następnym razem...szkoda mi tylko nerwów i kasy
Nawet jestem zaskoczona że jakoś dobrze to przyjęłam...może dlatego liczę że jak nie ten prezent to może drugi się uda...
Napierniczaja mnie krzyże i zaczyna boleć podbrzusze lekko - faza urojeniowa rozpoczęta
kochana ja za 3 raem zdałam
ja już mam od soboty faze urojoną a okres pewnie znów wczesniej dostanę...