Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kochana studenci to już wszystko widzieli bejbe . Nie zdziwisz ich niczym;-)
Mówisz? Przynajmniej byłoby wesoło na zajęciach
Tyle tylko że jutro między innymi temat o rodzinie z problemem alkoholowym... także tegoLubię_czekoladę, emidomi lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Mówisz? Przynajmniej byłoby wesoło na zajęciach
Tyle tylko że jutro między innymi temat o rodzinie z problemem alkoholowym... także tegoParsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Mówisz? Przynajmniej byłoby wesoło na zajęciach
Tyle tylko że jutro między innymi temat o rodzinie z problemem alkoholowym... także tego -
Parsleyek wrote:Dzez a robiłaś ten zastrzyk z pregnylu? Bo chyba owu jak miała być to tak w niedługim czasie od zastrzyku...? a tempka nic a nic nie drgnęła?
-
Kim87 wrote:Akurat pod temat bo Kochana to przeznaczenie
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:W końcu zastrzyku nie było, bo nie miałam gdzie go fachowo zrobić, a mój mądry chłop przy "łamaniu" ampułki...rozlał zawartość... także ten... liczyłam na naturalną owulację, i wszystko poza temeraturą właśnie wskazuje że była jakoś w weekend.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzezabella wrote:W końcu zastrzyku nie było, bo nie miałam gdzie go fachowo zrobić, a mój mądry chłop przy "łamaniu" ampułki...rozlał zawartość... także ten... liczyłam na naturalną owulację, i wszystko poza temeraturą właśnie wskazuje że była jakoś w weekend.
Aha.. Zobaczysz jak będzie jeszcze na dniach, ale dla pewności możesz sobie progesteron zbadać za kilka dni, żeby się przekonać. Bo jajo było już w tamtym tyg dość spore i wg mnie to już powinno być poLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Właśnie wyliczyłam, że jeśli wszystko będzie jak do tej pory, to 10dc wypadnie mi na 6stycznia, wiec dupa. Ewentualnie będę mogła mieć wizytę w 9 albo 13dc (5/9 styczeń). Kiedy wg was optymalnie byłoby zbadać tarczycę? Jak jest wysoko, to sama sobie dawki i tak nie zmienię, wiec chyba zaraz przed wizytą, prawda?
-
Bella_Bella wrote:Testy nie zawsze wychodzą bo możesz nie trafić w moment albo są słabszej jakości albo się zapomniesz i wypijesz coś przed
-
Pojawiam się i znikam, i znikam, i znikam
Mam na tym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika
Pola to dlatego że długo nie czytam i nadrobić nie mogę
Aniu czytam po stronie jak mam chwilę... ogólnie rzecz biorąc to w pracy wzmacnicze zasięgu wyłączone i internetow nie mam
I jak tu żyć? No jak?pola89, Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
A co do ciąż urojonych to spoko, nie wiem o czym mówicie :
Ja jestem pewna że właśnie jestem w 1tyg 5 dniu ciazuni
W objawach już biję na głowę nawet moją suke hehe
Piszczę, krece się w kółko i obryzam wszystko co się na tak jak ona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 14:42
pola89, Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Tulisia!
To Ci narobili z internetami! Zbić ich! u nas ostatnio padł pomysł, że telefony będziemy zostawiać na portiernii nie wien skąd tym dyrektorom rodzą się takie pomysły
Objawy i czas jak najbardziej na ciąże! Ty leć już po test!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
emidomi wrote:Zajrzałam do Was na chwilkę u mnie @ od wczoraj
Pozdrawiam serdecznie
Tulę cię mocno wredna malpa. ..wrrrrrr ale kurde niwy cykl nowa nadzieja bejbeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Tulisia!
To Ci narobili z internetami! Zbić ich! u nas ostatnio padł pomysł, że telefony będziemy zostawiać na portiernii nie wien skąd tym dyrektorom rodzą się takie pomysły
Objawy i czas jak najbardziej na ciąże! Ty leć już po test!pola89 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Tulis jak tak można do sądu ich pozwać. My tu in tacz musimy być a nie ;*;*
pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Zajrzałam do Was na chwilkę u mnie @ od wczoraj
Pozdrawiam serdecznieemidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy