Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Idealny dzień na zobaczenie dwóch kreseczek Może być taki prezent?
Zdecydowanie tak! mam nadzieję, że 10.01 przyniesie Ci szczęście, tak jak mojej mamie 27 lat temuLubię_czekoladę, AniaŁ123, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:Faza urojeń niejest zła mi pomogło podejście z humorem , nawet dzwoniłam do męża jak był jeszcze w trasie , że pampersy ma kupić bo mnie cycek swędzi... śmiechu było co niemiara. ..do soboty
Teraz jest radość
Każda z nas bez wyjątku będzie mama i tyle ja sobie teraz tłumaczyłam , że jak nie zaciąże to w sumie spoko bo będę mogła w sylwestra pić i się bawić , no i teraz mogę pić to co mi Pietruszka ostatnio zaproponowała , Picolo w 4 smakachLubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 08:41
Lubię_czekoladę, Kim87, Bella_Bella, pola89, Parsleyek, Dzezabella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Jak to się mowi ...
Nie ważne co , ważne żeby sponiewierało
-
AniaŁ123 wrote:Jak ja się cieszę, że nie tylko ja pocieszam się myślą o alkoholu
Ulżyło mi, albo nie jestem alkoholiczką, albo jest nas tutaj więcej i też fajniepola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf1f9d3609c.jpg
<3Testujące Gospodynie<3
21.12 Pola89
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
10.01 AniaŁ
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06793d906c1a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++Bella_Bella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Kurde ja swoją straszyłam tylko testem, może to za słabo
Bella lubię Twoje pozytywne nastawienie!
Ja w niedzielę straszylam testem to nic nie dało więc wczoraj beta i już jest franca A pozytywne nastawienie bierze się z tego, że wiem że możemy I ufam mojej ginekolog. Kolejny cykl z monitoringiem będzie z dupkiem od razu żeby zwiększyć szanse. Nastawiam się, że jak mój organizm będzie już gotowy i dojdzie do siebie to się uda.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Witam się
Ja jeszcze w łóżku, ale zaraz idę szorować kibelek i kuchnię
Spałam ponad 12h, tempka się nie ruszyła, a śluzu od dwóch dni nie mam...
Czy któraś z Was zna zależność: tarczyca a senność/zmęczenie?
Kimi mnie prosze wpisać na testowanie 27.12Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Witam się
Kimi mnie prosze wpisać na testowanie 27.12
Kochana zależność jest bardzo duża, zwłaszcza przy niedoczynności, czyli wysokim TSH, ale przy nadczynnosci też można coś odczuwać. -
AniaŁ123 wrote:Kochana zależność jest bardzo duża, zwłaszcza przy niedoczynności, czyli wysokim TSH, ale przy nadczynnosci też można coś odczuwać.
-
Kim87 wrote:O urojenia się zaczęły kochane piersi mi spuchly;-D
Edit: już widzę
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 13:55
-
Dzezabella wrote:No to pewnie mi skoczyło do góry muszę zrobić znowu badania, tylko nie wiem kiedy... gin chciał na kolejną wizyte, czyli na 10 dzień kolejnego cyklu... teraz mam 17dc, wiec jeszcze trochę...
Ja też miałam zrobić badania w kolejnym cyklu i umówić się na 10dc. Ale że właśnie się zaczął ten "kolejny" cykl to nic z tego nie wyjdzie bo w następnym tygodniu mam taki zapierdziel wieczorami w pracy, że nie ma szans na lekarza. Tak że ten cykl z testami owu a następny dopiero z monitoringiem. -
Kim87 wrote:Pietrucha walnij kielona dzisiaj ewentualnie 10 i nie ma bata ze nie przyjdzie @
Hahaha dzięki Kimi jutro na 8 mam pokazać się studentom, a po tych dziesięciu kielonach chyba nie podniosłabym się z łóżka może wypróbuje ten sposób na weekendzie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Dzezabella wrote:Witam się
Kimi mnie prosze wpisać na testowanie 27.12
Dzez a robiłaś ten zastrzyk z pregnylu? Bo chyba owu jak miała być to tak w niedługim czasie od zastrzyku...? a tempka nic a nic nie drgnęła?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Hahaha dzięki Kimi jutro na 8 mam pokazać się studentom, a po tych dziesięciu kielonach chyba nie podniosłabym się z łóżka może wypróbuje ten sposób na weekendzieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat