Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:hej wszystkim dzis ledwo wstalam. wczoraj jak zwykle jajcor mnie rwal zrobilam test owu ten z allegro nic ba tym z domowowego lab. slaba kreska wiec negatyw.
temp jakas dziwna przed wczoraj 36.4 wczoraj 36.2 dzis 35.9 hmmm nie wiem juz co o tym myslec. z rana wczorraj sluz kremowy w dzien minimalnie jak jajko. ale z tym sluzem to go nie mam albo mam wrazenie ze z cyklu na cykl coraz mniej
Może owu? -
Bella_Bella wrote:Gratuluje! Dużo miłości życzę i szczęścia
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Pączek, Kim, Pola trzymam kciuki
Bella, Pietruszka nawołuję @ OMMMMMMMpola89, Bella_Bella, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Kimiś robimy jakąś listę testujących/groszkujących gospodyń?
Napiszcie kiedy chcecie testować babeczkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Pączek, Kim, Pola trzymam kciuki
Bella, Pietruszka nawołuję @ OMMMMMMMLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Pączek, Kim, Pola trzymam kciuki
Bella, Pietruszka nawołuję @ OMMMMMMM
A mi co powiesz? HihiLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Witam Drogie Panie;-)
Violet zepnij tyłek i do przodu ! Pamiętaj, że jesteś najlepszym kierowcą w tym ośrodku egzaminacyjnym
Kim skoro tempka skoczyła... to już praktycznie ciążunia, wstrzymam się z gratulacjami do oficjalnego ogłoszenia
Kryśka, proszę jak najszybciej wracać , tylko podróże i podróże a gospodarstwem na forum się trzeba zająć
Parsleyek i Bella nie wiem ale tak jak wczoraj z Pietruszka pisałam - trzeba ewidentnie olać france i obrazić się na nią to sama przyjdzie
Cala resztę gospodyń pozdrawiam , dziś idę do lekarza ...wiem wiem wiem za szybko ale małż mi żyć nie daje , w sumie ja też ciekawa jestem bo strasznie juz pokochałam tego kropka
Dziś na obiad gulasz z kasza gryczana , zapraszam wszystkie przejeżdżające ;-*
France wczoraj postraszyłam betą to dzisiaj już brzuch pobolewa i plamienie się zaczyna więc nadchodzi
Biorę się od nowa za wieśka i działamyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:A dlaczego nie? Wykres piękny ❤Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:France wczoraj postraszyłam betą to dzisiaj już brzuch pobolewa i plamienie się zaczyna więc nadchodzi
Biorę się od nowa za wieśka i działamyBella_Bella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Kim87 wrote:Jak tylko macie ochotę to proszę bardzo robi się zagroszkowanych mam już Madzia wiec testujacych tez mogę tam wrzucić
Napiszcie kiedy chcecie testować babeczki
Nie wiem jak inne panieny ale ja mam ochotę Tylko podam swój termin jak @ będzie na 100%Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Sny objawem ciąży są
Bella mi niedawno się śniło, że jestem na porodówce i rodzę, i największym moim zmartwieniem było nie poród, tylko to, że nie miałam spakowanej torby do szpitala Wobec tego chwilę po porodzie wyszłam ze szpitala do Rossmanna na zakupypola89, Bella_Bella, Parsleyek, Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Nie wiem jak inne panieny ale ja mam ochotę Tylko podam swój termin jak @ będzie na 100%Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy