Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Cześć dziewczynki
Dziś mój Wielki dzień egzamin i już się denerwuje a egzamin dopiero o 12 na Polski czas.... Powinnam zjeść śniadanie ale jakoś nie mogę....
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziś mój Wielki dzień egzamin i już się denerwuje a egzamin dopiero o 12 na Polski czas.... Powinnam zjeść śniadanie ale jakoś nie mogę....
Bejbe spokojnie! Skup się na jeździe, na konkretnych manewrach, a nie na egzaminatorze. Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, zobaczyszViolet146 lubi tę wiadomość
-
Dziś mój Wielki dzień egzamin i już się denerwuje a egzamin dopiero o 12 na Polski czas.... Powinnam zjeść śniadanie ale jakoś nie mogę....Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Bejbe spokojnie! Skup się na jeździe, na konkretnych manewrach, a nie na egzaminatorze. Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, zobaczysz
Staram się nie myślec, nie panikowac, ale to samo się..
Nie wiem co robic żeby się wuluzowac...może melisy wypić - a i tak mi pewnie nie pomoże...
Dziewczynki dziękuje bardzo za wsparcie chyba bardziej wierzycie we mnie jak mój...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:34
-
Pączek wrote:Kurna
Przekręcę sie przez te urojenia
Cycki ciągną
Sluzu brak
Ehhh....
No ciąża jak nic!Lubię_czekoladę, Bella_Bella lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Oj ile będzie grochów na święta Jak tu będzie wesoło
Kim87, Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Oj ile będzie grochów na święta Jak tu będzie wesoło
Tylko się poskarżyłam na śluz i już się pojawiłKim87, AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
30 lat
Kim87 wrote:Trzymamy kciuki
Violet powodzenia!
Pomyśl, że to taka Twoja jazda, którą masz wykonać najlepiej jak potrafisz, sama dla siebie, a ten facet to po protu koleś który z Tobą jedzie, taki pasażer wzięty ze stopaViolet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Witam się babeczki
Ja dziś pospałam do 9, nawet pies mnie na spacer nie obudził ale śniły mi się takie głupoty że w ogóle nie czuje się wypoczętaMMadziula, Kim87, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 08:41
Violet146, Parsleyek, AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Witam Drogie Panie;-)
Violet zepnij tyłek i do przodu ! Pamiętaj, że jesteś najlepszym kierowcą w tym ośrodku egzaminacyjnym
Kim skoro tempka skoczyła... to już praktycznie ciążunia, wstrzymam się z gratulacjami do oficjalnego ogłoszenia
Kryśka, proszę jak najszybciej wracać , tylko podróże i podróże a gospodarstwem na forum się trzeba zająć
Parsleyek i Bella nie wiem ale tak jak wczoraj z Pietruszka pisałam - trzeba ewidentnie olać france i obrazić się na nią to sama przyjdzie
Cala resztę gospodyń pozdrawiam , dziś idę do lekarza ...wiem wiem wiem za szybko ale małż mi żyć nie daje , w sumie ja też ciekawa jestem bo strasznie juz pokochałam tego kropka
Dziś na obiad gulasz z kasza gryczana , zapraszam wszystkie przejeżdżające ;-*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziś mój Wielki dzień egzamin i już się denerwuje a egzamin dopiero o 12 na Polski czas.... Powinnam zjeść śniadanie ale jakoś nie mogę....Violet146 lubi tę wiadomość