Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Jednak są wyniki, mniej niż 5 czyli ciąży brak. Trzeba umówić się do lekarza i działać dalej. Przypomnijcie mi proszę Kochane prolaktyna musi być na czczo?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ewi28 wrote:pierwsza porcja pierników zrobiona jutro biore się za kolejną...ja w czwartek śmigam na progesteron i TSH bo bede miec 21 dc
Ewi28 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Jednak są wyniki, mniej niż 5 czyli ciąży brak. Trzeba umówić się do lekarza i działać dalej. Przypomnijcie mi proszę Kochane prolaktyna musi być na czczo?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ewi28 wrote:dzieki kochana,zobaczymy jakie będą wyniki, trzeba być dobrej myśli
Ja mojemu kupiłam juz wiertarko wkretarke. Chciał to ma. Whiskey plus jakieś czekoladki i kosmetykiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Kurka mać! Napisałam posta i mi ho zjadlo! Buuu;)
A tak wogole to ja niekuRtuLarna jestem;)
DOBRIII
Wróciłam z otchłani "niebytu"
Ale nie tesknilyscie, co?
Tak po krótce:
KRYSTYNA PĄCZKÓWNA NA PREZYDENTA !!! :
ANIU bomba!!! Zrobią ci przegląd całkowity (dosłownie )
Madziulek groszkuj, groszkuj tak bardzo Ci gratuluje
No i nie pamietam co miałam jeszcze szrajbnąć brawo ja! Tata miał udar a ja mam objawy hehe
A o Czarnulce ani nie będę wspominala, niecenzuralne by to było... to wszystko jest tak strasznie nie sprawiedliwe
Tuliś! Gdzie Ty się podziewasz?
Co Ty piszesz o udarze taty? Coś się stało?
Mi ostatnio bardzo często posty znikają. Zwłaszcza te długaśne, nad którymi się namęczyłamKim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Wiem, Wiem Dziękuję Kimi
Bella Widocznie zbyt szybko. A tu się nie da na wariata, tylko spokojnie na flegmatyka A my wszystkie takie narwane. Wszystko będzie dobrze w swoim czasie, w odpowiednim czasie. Widocznie jeszcze nie nadszedł. Ja naprawdę tak czuję i to mi daje prawdziwy spokój duszy PolecamBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:co kupujecie męzom, chłopakom, narzyczonym, kochankom ;d pod choinke?
Portfel, nawet już sobie wybrał model W tym roku mam luzy w prezentach -
AniaŁ123 wrote:Tuliś! Gdzie Ty się podziewasz?
Co Ty piszesz o udarze taty? Coś się stało?
Mi ostatnio bardzo często posty znikają. Zwłaszcza te długaśne, nad którymi się namęczyłam
W farbie sie utopilam
Ale już wyplywam na powierzchnię
I niebawem przygniecie mnie choinka
A tata miał udar w kwietniu czyli dawno temu ale tak się śmiejemy bo czasami lepiej pamieta niż my chociaz w szpitalu w południe nie pamiętał co jadł na śniadanie -
Ewi28 wrote:co kupujecie męzom, chłopakom, narzyczonym, kochankom ;d pod choinke?
Felgiiii które uwaga! W pokoju mam trzymać aż do wiosnyAniaŁ123, Parsleyek, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Jednak są wyniki, mniej niż 5 czyli ciąży brak. Trzeba umówić się do lekarza i działać dalej. Przypomnijcie mi proszę Kochane prolaktyna musi być na czczo?
Bellus smutno mi kochana że to nie to. Ale na spokojnie, wszystko musi się uregulować :* co do prolaktyny ja robiłam na czczo a ostatnio gin kazał koleżance po śniadaniu, także nie wiem
I jeszcze w takim razie witaj w gronie tych, których @ zgubiła drogę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Jednak są wyniki, mniej niż 5 czyli ciąży brak. Trzeba umówić się do lekarza i działać dalej. Przypomnijcie mi proszę Kochane prolaktyna musi być na czczo?