Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam się przyznam do czegoś, co sobie wykombinowałam dzisiaj
Załatwiłam sobie przyjęcie do szpitala na 3 dni na pełną diagnostykę hormonalną co prawda dopiero na 10 marca, ale myślę że szybko mi zleci
Co prawda miałam skierowanie do poradni gin-endo, ale pani z rejestracji do mnie zadzwoniła i powiedziała że jak do nich podejdę i coś gdzieś podbiję, to mnie tak przyjmą, a to jest korzystniejsze, bo normalnie bujałabym się z tymi badaniami przez 2 lata. A po tych badaniach szybko jajowody, jeśli nadal nic, to pójdziemy dalej.
To taki pozytywny akcent a propos polskiej służby medycznej Nie wiem dlaczego tak mi zadzwonili, chyba jakieś fory z niebapola89, Parsleyek, Violet146, bita_smietana, Tuliska, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Polcia wrzuć przez zapodaj:
https://naforum.zapodaj.net/index.html
kopiujesz trzeci link i wklejaszAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:A ja Wam się przyznam do czegoś, co sobie wykombinowałam dzisiaj
Załatwiłam sobie przyjęcie do szpitala na 3 dni na pełną diagnostykę hormonalną co prawda dopiero na 10 marca, ale myślę że szybko mi zleci
Co prawda miałam skierowanie do poradni gin-endo, ale pani z rejestracji do mnie zadzwoniła i powiedziała że jak do nich podejdę i coś gdzieś podbiję, to mnie tak przyjmą, a to jest korzystniejsze, bo normalnie bujałabym się z tymi badaniami przez 2 lata. A po tych badaniach szybko jajowody, jeśli nadal nic, to pójdziemy dalej.
To taki pozytywny akcent a propos polskiej służby medycznej Nie wiem dlaczego tak mi zadzwonili, chyba jakieś fory z niebaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a755e3413a3c.jpg
W końcu się udało dzięki Ania :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 17:19
Parsleyek, MMadziula, Dzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
MMadziula wrote:No niestety
Przez przypadek polubiłam A jeśli już mam coś tu lubić, to wybieram dół -
Dziewczyny misia1989 pozdrawia wszystkie staraczki! I trzyma kciuki.
Na pewno niektóre z Was ją pamiętają Sama też jeszcze walczy dzielnie...AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:Nawet nie wiedziałam , że mozna coś takiego sobie załatwić . Brzmi świetnie Aniu !
Ja też nie wiedziałam i to jest najlepsze. Umówiłam się normalnie do poradni na czerwiec! wysłałam im pocztą skierowanie i po kilku dniach babka do mnie dzwoni, czy nie chcę się położyć do szpitala zamiast do poradni. -
MMadziula wrote:Nie no dobrze wiedzieć, normalnie płacisz za pobyt czy na NFZ masz ?
NFZDzezabella lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 08:41
pola89, Dzezabella, Tuliska, Parsleyek, AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Kurka mać! Napisałam posta i mi ho zjadlo! Buuu;)
A tak wogole to ja niekuRtuLarna jestem;)
DOBRIII
Wróciłam z otchłani "niebytu"
Ale nie tesknilyscie, co?
Tak po krótce:
KRYSTYNA PĄCZKÓWNA NA PREZYDENTA !!! :
ANIU bomba!!! Zrobią ci przegląd całkowity (dosłownie )
Madziulek groszkuj, groszkuj tak bardzo Ci gratuluje
No i nie pamietam co miałam jeszcze szrajbnąć brawo ja! Tata miał udar a ja mam objawy hehe
A o Czarnulce ani nie będę wspominala, niecenzuralne by to było... to wszystko jest tak strasznie nie sprawiedliwe