Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kochana dobrze nie dobrze. Wiesz zależy. Finansowo jest ok a jesteśmy na najniższych krajowych. Auto kupione nie w kredycie mieszkanie wyjęte żyjemy na dobrym poziomie i nic sobie nie odmawiam i kasa jeszcze się oszczędza. Tyle że podatki wysokie. No ale coś za coś.
Mój pracuje z debilami woec ma czasem już dość . Ja pracuje z normalnymi ludźmi woec nie mam żadnych zastrzeżeń. Tyle że język to masakra . Nie chc mi się juz go uczyć. Woec i tak wszędzie po ang gadam.
Czy chcemy wracać. Nie zdecydowanie nie bo nie ma.do czego. Dużo ludzi myśli ze wróci i jakoś to będzie ją jestem innego zdania. Widziałam już takich co się wybudowali poremonyowali w pl auta pokupowali i wrócili do pl. Średnio po 2 latach wracali z w dziurawych skarpetkach.
Niestety ludzie często nie myślą że dorabiajac się czegoś trzeba potem to utrzymać. Mam dom w pl po mamie o wiem jakie są koszta utrzymanie i jakie są średnie place. Jeżeli nie ma się dobrego wykształcenia najlepiej technicznego to przeciętny Kowalski ma ciężko w pl. To moje zdanie. Nikogo nie oceniam.
Wiesz ja mam tylko tesciow w pl ale nie teskno mi. Mojemu juz tez nie. Tu w Be jest o niebo lepiej ze wszystkim. Z opieką zdrowotna szczególnie. Z edukacją. Wiem jak jest w UK z opowieści wiec mogę sobie wyobrażać ze może być ci tam źle.
Tu mamy podobnie też mamy Hanię, płaca jest ok, choć najnizsza, tyle że ja obecnie nie pracuje bo przedszkola tu są za drogie.
Mój też ma dość roboty z tymi debilami - to jest najgorsze, ale tu wszędzie ich spotkasz hehe. A nam się bardzo tęskni mamy duża rodzinę w Polsce, ale właśnie boimy się wracać, że może będzie ciężko...
Pożyjemy zobaczymy
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Tu mamy podobnie też mamy Hanię, płaca jest ok, choć najnizsza, tyle że ja obecnie nie pracuje bo przedszkola tu są za drogie.
Mój też ma dość roboty z tymi debilami - to jest najgorsze, ale tu wszędzie ich spotkasz hehe. A nam się bardzo tęskni mamy duża rodzinę w Polsce, ale właśnie boimy się wracać, że może będzie ciężko...
Pożyjemy zobaczymyViolet146, Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bellus a nie myslalas aby w weekndowo sobie dorobić jak mąż w domu? O ile w domu bywa. Mam znajoma w UK i ona sprząta na czarno i niezle jej płacą za to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 14:11
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Proste.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/117f789ff785.jpgParsleyek, Kim87, Dzezabella, AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Strach się bać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5bd65552d46.jpgLubię_czekoladę, Kim87, Dzezabella, Bella_Bella, AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Czekolada kiedy monitoring?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Czekolada kiedy monitoring?
Kochana a jak u Ciebie z małpiszonem? Jest, nie ma? Mówił kiedy będzie, jeśli nie ma?Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:W poniedziałek 19.12 Dzisiaj kończę Aromek Zobaczymy czy coś wyhodowałam
Kochana a jak u Ciebie z małpiszonem? Jest, nie ma? Mówił kiedy będzie, jeśli nie ma?
Małpiszon ani nie przyszedł, ani nawet nie powiedział że go nie będzie. I nie dał też znaku kiedy ma zamiar się pojawić
Jeśli @ nie namyśli się w tym tygodniu to 19.12 chyba też się wybiorę do gina, żeby jeszcze przed świętami wiedzieć o co kaman może trzeba będzie wywoływać w końcu.
Mam nadzieję, że po aromku wyhodowałaś duże jajo bądź.. kilka jaj :*Dzezabella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Małpiszon ani nie przyszedł, ani nawet nie powiedział że go nie będzie. I nie dał też znaku kiedy ma zamiar się pojawić
Jeśli @ nie namyśli się w tym tygodniu to 19.12 chyba też się wybiorę do gina, żeby jeszcze przed świętami wiedzieć o co kaman może trzeba będzie wywoływać w końcu.
Mam nadzieję, że po aromku wyhodowałaś duże jajo bądź.. kilka jaj :*
Kilka jaj Niezła ze mnie wtedy będzie kura
Wiesz co, z drugiej strony to masz rację, idź do tego lekarza.. nie ma na co czekać.. długo już nie ma @ a tu stymulacja czeka.. Tylko, żebyś tyle po lekach czekała i innymi było trzeba wywoływać to też dziwne.. A masz jakieś objawy małpowe? Ból brzucha, cokolwiek? Mam nadzieję, że lada dzień się pojawi.. -
Dzezabella wrote:Nie jestem pewna, czy powinnam to tu pisać, ale napiszę.
Dzieciątko Czarnulki umarłoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzezabella wrote:Nie jestem pewna, czy powinnam to tu pisać, ale napiszę.
Dzieciątko Czarnulki umarło
Życie jest cholernie niesprawiedliwe... Tak się starała by teraz było dobrze. Brakuje słów29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kim87 wrote:Bellus a nie myslalas aby w weekndowo sobie dorobić jak mąż w domu? O ile w domu bywa. Mam znajoma w UK i ona sprząta na czarno i niezle jej płacą za to
Nie wiem czy tu Chodzi o Belle czy też jest w UK?
Jeśli natomiast chodzi o mnie mój małżonek nów bardzo chce, jeszcze jedli było by z rana to ok, ale nie na wieczory. W tygodniu mało jesteśmy razem bo cały dzień pracuję więc chcemy się nacieszyć w weekendy sobą A płace co region to inne, I'm bliżej Londynu tym wyższe. Ja jestem wysoko nad Szkocja
-
Lubię_czekoladę wrote:Kilka jaj Niezła ze mnie wtedy będzie kura
Wiesz co, z drugiej strony to masz rację, idź do tego lekarza.. nie ma na co czekać.. długo już nie ma @ a tu stymulacja czeka.. Tylko, żebyś tyle po lekach czekała i innymi było trzeba wywoływać to też dziwne.. A masz jakieś objawy małpowe? Ból brzucha, cokolwiek? Mam nadzieję, że lada dzień się pojawi..
Objawy miałam tydzień temu i byłam przekonana że @ się pojawi. Ale chyba zgubiła drogę. Już teraz to pasuje mi żeby przyszła koło weekendu bo wtedy monitoring wypadłby już po świętach ale wiadomo @ zrobi co zechce, już niczego nie planuję29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"