Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
A ja na odmianę melduję się z pracy Widok na monitor Ploteczki przy herbatce też może będą, ale trochę później
Pączuś zazdroszczę! Ale Ci dobrze. Wdychaj jod, o tej porze roku jest go najwięcej
Aaaa...na szczęście ryba już była martwa. Trzeba ją było tylko "wypitwać" Ja też powiedziałam że tych wstępnych prac nie będę wykonywać, mój odcinał głowę i rozcinał brzuch, ale widziałam że już się robi zielony. Ja już później tylko łuski skrobałam
Polcia w jakiej Ty się strefie czasowej znajdujesz? Bo chyba nie w naszejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 08:20
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
No w miarę nadrobilam wiec kochane Hello z rana zróbmy hałas gospodynie!!!
Przesyłam wam z rana dużą kawę i energię
No i sorka Czekoladka ale jak czekolada to najepsa from Belgium;-) tak do kawy i oby w cycki poszło;-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 08:21
Pączek, pola89, Lubię_czekoladę, MMadziula, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Dzień dobry kobietki
Kim to trzecie zdjęcie ...jak ja bym chciała się tam znaleźć ...sama pomiędzy skrzyniami pralinek i czekoladekMMadziula lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Totalnie nie wiem Bella kiedy idziesz do gina? Moze cos objasni.. Udalo sie odebrac auto?
Dostałam zalecenia zrobić prolaktyne w 3dc i przyjść z wynikiem na monitoring w 10dc... A że nadal nie ma @ to nie wiem kiedy iść Odebrałam samochód i jak się uda to o 14:00 na betę. Trochę to dziwne bo pierwszą @ po zabiegu, mimo że była torbiel, dostalam o czasie praktycznie. -
Bella_Bella wrote:Dostałam zalecenia zrobić prolaktyne w 3dc i przyjść z wynikiem na monitoring w 10dc... A że nadal nie ma @ to nie wiem kiedy iść Odebrałam samochód i jak się uda to o 14:00 na betę. Trochę to dziwne bo pierwszą @ po zabiegu, mimo że była torbiel, dostalam o czasie praktycznie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Znęcanie się nad kobietami takim widokiem powinno być karane
Odnośnie wagi , to kiedyś zasłyszałam w filmie, że " żeby Bóg była kobietą, nie byłoby czegoś takiego jak te suki kalorie "Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:halo dzien dobry u mnie zapowiada sie piękny dzien słoneczko:) robiłam wczoraj test owu wyszla jakas blada kreska. dzis powtorze i jak sie cos pokaże robie z domowego lab bo wlasnie kupiłam ciekawe czy cos wyjdzieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana wiesz po promieniu to może ze 3 cykle być dziwnie. Mimo że zaraz po było ok. Ale warto skontrolować
Zrobię tą betę i jak wyjdzie negatywnie to zadzwonię jutro do ginekologa i zapytam co dalej robimy.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Zrobię tą betę i jak wyjdzie negatywnie to zadzwonię jutro do ginekologa i zapytam co dalej robimy.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Zrobię tą betę i jak wyjdzie negatywnie to zadzwonię jutro do ginekologa i zapytam co dalej robimy.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Znęcanie się nad kobietami takim widokiem powinno być karane
Odnośnie wagi , to kiedyś zasłyszałam w filmie, że " żeby Bóg była kobietą, nie byłoby czegoś takiego jak te suki kalorie "Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1997be564202.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f3bf5947fd9.jpgPączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1997be564202.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f3bf5947fd9.jpgPączek lubi tę wiadomość