Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Bella mi niedawno się śniło, że jestem na porodówce i rodzę, i największym moim zmartwieniem było nie poród, tylko to, że nie miałam spakowanej torby do szpitala Wobec tego chwilę po porodzie wyszłam ze szpitala do Rossmanna na zakupy
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliś Ty malarzu nadworny! Nie skradaj się Wywołuję Wilczkę z lasu Choo no tu!
pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:ale jak skoro testy negatywne? dzis potestuje. kurde badanie szyjki myslalam ze mi pomoze ale to dla mnie czarna magia...
Testy nie zawsze wychodzą bo możesz nie trafić w moment albo są słabszej jakości albo się zapomniesz i wypijesz coś przed -
Dobra ja też Niech będzie 10 stycznia @ może przyjść i wcześniej, i później.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana z dystansem i tyle
Co do listy, to przyjęłamKim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:France wczoraj postraszyłam betą to dzisiaj już brzuch pobolewa i plamienie się zaczyna więc nadchodzi
Biorę się od nowa za wieśka i działamy
Kurde ja swoją straszyłam tylko testem, może to za słabo
Bella lubię Twoje pozytywne nastawienie!Bella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Dobra ja też Niech będzie 10 stycznia @ może przyjść i wcześniej, i później.
Ania jaka piękna data... to moje urodziny!pola89, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 08:41
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, pola89, Kim87, Bella_Bella, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A mi co powiesz? Hihi
że jestem przekonana, że nie zdążysz iść na przegląd do tego szpitala i będzie groszek aj noł it :* normalnie czuję w kościachAniaŁ123, pola89, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dobrze Ci idzie, czuję że jest blisko
AniaŁ123, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bella mi niedawno się śniło, że jestem na porodówce i rodzę, i największym moim zmartwieniem było nie poród, tylko to, że nie miałam spakowanej torby do szpitala Wobec tego chwilę po porodzie wyszłam ze szpitala do Rossmanna na zakupy
Kim87 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Faza urojeń niejest zła mi pomogło podejście z humorem , nawet dzwoniłam do męża jak był jeszcze w trasie , że pampersy ma kupić bo mnie cycek swędzi... śmiechu było co niemiara. ..do soboty
Teraz jest radość
Każda z nas bez wyjątku będzie mama i tyle ja sobie teraz tłumaczyłam , że jak nie zaciąże to w sumie spoko bo będę mogła w sylwestra pić i się bawić , no i teraz mogę pić to co mi Pietruszka ostatnio zaproponowała , Picolo w 4 smakach
Kochana, Twoje urojenia pokazują, że to nie muszą być wcale urojenia A podobno z tym cyckiem to się sprawdzaAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Ania jaka piękna data... to moje urodziny!
Idealny dzień na zobaczenie dwóch kreseczek Może być taki prezent?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:że jestem przekonana, że nie zdążysz iść na przegląd do tego szpitala i będzie groszek aj noł it :* normalnie czuję w kościach
Haha Panie w rejestracji podały mi numer "na wszelki wypadek" Może z niego skorzystam
Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czyli nie jestem sama z tłumaczeniem sobie, że jak nie zajdę w ciążę to w sumie spoko, bo się wineczka napiję w święta a na sylwestra jedziemy w góry to wiśnióweczka na stoku hahaha masakra
Kochana, Twoje urojenia pokazują, że to nie muszą być wcale urojenia A podobno z tym cyckiem to się sprawdza
Jak ja się cieszę, że nie tylko ja pocieszam się myślą o alkoholu
Ulżyło mi, albo nie jestem alkoholiczką, albo jest nas tutaj więcej i też fajnieLubię_czekoladę, Parsleyek, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Haha Panie w rejestracji podały mi numer "na wszelki wypadek" Może z niego skorzystam
AniaŁ123 wrote:Jak ja się cieszę, że nie tylko ja pocieszam się myślą o alkoholu
Ulżyło mi, albo nie jestem alkoholiczką, albo jest nas tutaj więcej i też fajnie
Daj spokój, dopóki Was nie poznałam myślałam, że coś ze mną nie tak Ale UFFF Jesteśmy zdrowe a jeśli nie to jesteśmy niezdrowe razem Love itAniaŁ123 lubi tę wiadomość