Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Wiesz chłop pojechał to ja popadam w paranoje
Ale obiecuje się w tym momencie poprawić
Na pewno każdej z nas przy ciąży będą towarzyszyć niepokoje. Myślę, że to normalne. A jeszcze małż pojechał, hormony szaleją to i głupoty do głowy przychodzą :*Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:Jakto nowy cykl ? Tak bez krawienia? Nowe zjawisko.. Niewidzialna małpa, przebiegła.. Działa pod przykrywką.. Dla zmyły.. Widzę, że level hard Dziwne
Ale skoro tak.. to do dziełaLubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hahahaha padłam. Malpa incognito
No coś mi tłumaczył o estrogenach, porównywał te visanne z tabletkami antykoncepcyjnymi, ale tak szybko i dużo gadał że nic nie zrozumiałam i chyba byłam w za dużym szoku
Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:No coś mi tłumaczył o estrogenach, porównywał te visanne z tabletkami antykoncepcyjnymi, ale tak szybko i dużo gadał że nic nie zrozumiałam i chyba byłam w za dużym szoku
Jak @ się nie pojawi, to w poniedziałek Ci pewnie jaśniej wytłumaczy I może wolniej Ciekawe co tam się dzieje u Ciebie -
Parsleyek wrote:No coś mi tłumaczył o estrogenach, porównywał te visanne z tabletkami antykoncepcyjnymi, ale tak szybko i dużo gadał że nic nie zrozumiałam i chyba byłam w za dużym szokuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:laski mam glupie pytanie jak to jest u was juz po ? stosujecie nogi w gore? idziecie do wc? moj ze mnie smieje bo ja odrazu mam ochote do wc. gada ze cala armia zaraz wypadnie:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 13:38
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:laski mam glupie pytanie jak to jest u was juz po ? stosujecie nogi w gore? idziecie do wc? moj ze mnie smieje bo ja odrazu mam ochote do wc. gada ze cala armia zaraz wypadnie:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 13:49
-
Kim87 wrote:To co zauważyłam poza obserwacjami śluzu itd. To w dni płodne zazwyczaj armia ze mnie nie ucieka;) jak się płodne kończą od razu po czuje ze leci.
ooo to ja sie czasami zastanawiam czemu są dni że cieknie mi tego mnóstwo po stosunku a czasami nic a nic -
Ewi28 wrote:ooo to ja sie czasami zastanawiam czemu są dni że cieknie mi tego mnóstwo po stosunku a czasami nic a nicMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja wykombinoowalalm ze w dni płodne gdy szyjka jest wysoko i chyba otwarta (nie ogarniam dziury dla mnie jej nie ma ale skoro zaszłam to gdzieś tam jest ) to nie wylatuje a gdy nisko i zamknięta to wylatuje
Dziewczyny, rozkmińmy toKim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ale to, że wytrysk jest prosto do szyjki? Że wszystko? Ja myślałam, że tak w koło bardziej a śluz do szyjki przesuwa plemniki..
Dziewczyny, rozkmińmy toWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 15:32
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Cześć plemników trafia od razu do macicy pod ciśnieniem reszta w szyjkę. Ale maga one się przemieścić razem ze sluzem zresztą one są ruchliwe wiec się przemieszczaja
Kim87, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Muszę zrobić Staremu przegląd ciśnienia I zobaczyć czy tam dobrą ma prędkość
Lubię_czekoladę, Violet146, Bella_Bella, Tuliska, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ponoć prędkość max spermy przy wytrysku to 50 km na h:-D jak oni to zmierzyli postawili fotoradar czy policjanta z suszarką?
Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość