Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Dziewczyny muszę się Was zapytać o zdanie bo zaraz zwariuje...
wczoraj zrobiłam sobie betę tak dla pewności
no i wygląda to tak :
10.12 - beta 37,3 mlU/ml
progesteron 27,45 ng/ml
12.12 - beta 121,0 mlU/ml (przyrost 227 %)
progesteron 34,60 ng/ml
14.12 - beta 286,6 mlU/ml (przyrost 136 %)
progesteron 31,41 ng/ml ( spadł)
I teraz się martwię, że przyrost był troszkę mniejszy ale najbardziej przejmuję się progesteronem ... kurde jest się czym martwić czy nie?
Zrobić kolejne badania czy sobie odpuścić?
Cały czas mam taki ból w podbrzuszu jakby @ miała być ale to mam już od 2 tygodni.
Żadnych plamień, nic nie mam ...
Jeżeli należy mi się jakiś kopniak to poproszę
Ale jak trzeba dać Ci kopniaka to ja chętnie -
Dzezabella wrote:Biere te ciąże
Ja z moimi urojeniami ide spać, bo po pracy mój wziął mmie na bombkowe i lampkowe zakupyDzezabella lubi tę wiadomość
-
no i wygląda to tak :
10.12 - beta 37,3 mlU/ml
progesteron 27,45 ng/ml
progesteron 34,60 ng/ml
I teraz się martwię, że przyrost był troszkę mniejszy ale najbardziej przejmuję się progesteronem ... kurde jest się czym martwić czy nie?
Cały czas mam taki ból w podbrzuszu jakby @ miała być ale to mam już od 2 tygodni.
Jeżeli należy mi się jakiś kopniak to poproszę -
Lubię_czekoladę wrote:Też mam czasami wrażenie, że w złe miejsce wsadzam.. A niby takie proste..
Ojj tosz to takie proste Google maps i do dziełaDzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Tuliś, ja wczoraj się od samego rana na swojego wkurzałam i odgrywałam, mimo rocznicy, well well well..
No skoro to jest lekarz za miliony monet to uważam, ze powinien taki patent Ci zaserwować!! Telepatyczne zapłodnienie czy coś takiego.. Już w takich czasach żyjemy, że wszystko jest możliwe
Ale mam patent zamroze sobie kijanki w odpowiednim momencie rozmrozić i bach strzykawą sobie zaaplikujeLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Oooo Kimi i Czekolada może w tym cały sęk że wy nie w tą dziurę wsadzacie coo???
Ojj tosz to takie proste Google maps i do dziełaTuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A to plemników nie idzie przez mesengera przesłać??? I przez smsyyy też??? Moja teoria życiowa runela w gruzach
Ale mam patent zamroze sobie kijanki w odpowiednim momencie rozmrozić i bach strzykawą sobie zaaplikujeTuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Boj sie Madziu, bój bo Ci Pączek w boczki pójdzie jak się zdenerwuje I jeszcze lukier zgubi... A jak to pączek bez polewy to nie Pączek
Ja wczoraj wracając z delegacji kupiłam Mojemu po drodze 3 pączki w Dunkin' Donuts
Ale sie cieszył - ale tylko 10 sek trwała radość bo później powiedział że robie to specjalnie żeby był gruby i żeby się turlał
więc Madziula uważaj - bo przyjadę z pączkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:57
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
no i wygląda to tak :
10.12 - beta 37,3 mlU/ml
progesteron 27,45 ng/ml
progesteron 34,60 ng/ml
Jeżeli należy mi się jakiś kopniak to poproszęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO