Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane
Ja dzisiaj się urlopuję w sumie, to zamierzam ostro sprzątać - jak przystało na gospodynię... ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Tuliska wrote:Eee tam u mnie pozamiatane w tym cyklu, zlapalam przymuła ale do jutro mi przejdzie... Ale wychodzi że mam kolejny problem, endometrium do dupki, 4mm tylko. negatywny skutek clo. Totalna ignorancja we mnie wstępuje pora zmienić plany życioweLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Kochane, krewetki dla wszystkich zapraszam klasyka na maselku z pietrucha wybacz Pietruszko :* ale wiesz jak jest, jestes przesmaczna Pola, mam nadzieje, ze zaraz bedziesz bo normalnie stygnie mi tu wszystko
Ania, poplulam monitor jak przeczytalam konkluzje i sliwkach hahaha
Madzia.. Wyprzyjaciowkowywane?! Whaaaat?? staram sie ale jezyk sie lamie
Kimis, krewetony to mega prosta sprawa choc nie wiem jakie lubisz
Paczek, jutro wjezdzasz na deser, sorry ale te memy mnie powalily
Tuliska, sciagaj chlopa do domu.. Moze jest jeszcze szansa?
Tez uciekam powoli do spania :*
P.s. Jestem zla dziewczyna bo sama zjadlam krewetki a jak moj wrocil to dostal zupe pomidorowaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Haj kochane witam się z rana. Prawie weekend. Yupiiiiiii
Dzisiaj wzrosła mi temp wiec ovu mi wyznaczyło owu:-)
Wrzucam listunie;-) nie wiem kiedy jeszcze zatestuje ale myślę intensywnie; )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf1f9d3609c.jpg
Testujące Gospodynie
19.12 Violet146
21.12 Pola89
22.12 Ewi28
25.12 Kim87
27.12 Dzezabella
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
10.01 AniaŁ
12.01 Bella_Bella
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 08:52
Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hej :*
Tuliska, efektem ubocznym stosowania clo jest to, ze rujnuje endometrium.. Takie z deszczu pod rynne.. Moze zapytaj lekarza o zmiane stymulacji na Letrozol? Femare albo Aromek? Ponoc i stymuluje i poprawia endo
Kim, ja robie na maselku czyli rozgrzewam maslo na patelni, dorzycam wycisniety przez praske czosnek, mozna dodac chilli jak czosnek juz zaczyna pachniec, dorzucam krewetki umyte, nieobrane i smaze na srednim ogniu az zrobia sie rozowiutkie do tego dorzucam posiekana natke pietruszki pycha masla i czosnku nie zaluje mozna sobie upiec bagietke czosnkowa akbo ziolowa
Pola, zazdroszcze urlopu!!! odpocznij za mnie tez i za mnie mozesz tez posprzatac
Czekajaca, ja tez przed tv i z kawa ostatnio nie moge wstac.. Dzis to samo, od rana zacmienie i mega bol glowy.. Czekam az kawa zacznie dzialac i dopiero sie rusze
Co do listy, to ja chyba nie bede sie wpisywac testowac mam zamiar w ostatecznosci, zeby to znowu nie byl moj glowny cel w zyciu.. Nie chce zwariowac choc nie wiem czy juz nie za pozno.. Sfkjbvkjsbvkjsdbkjvdbskjhdsvljhadlfjadnnflj
Moje temperatury znowu jakies roztrzepane?! Nie wiem o co kaman.. Moze jednak ten termimetr jakis do dupy albo nie wiem ale mierze dla fun'u
Milego dnia, gospodynieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 07:36
Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dzezabela no w niepokalane poczęcie nie mam w zwyczaju wierzyć
Pola mam męża kierowce, życie samotnej wdowy...
Czekoladka wiem kochana, przed następnym cyklem kolejna wizyta i Pani Gin za miliony monet..
Zonk taki że clo mam jeszcze półtora opakowania (3cykle)...
A wogole to nie lubię męża dzisiaj nawet nadziei potrafi mnie pozbawić. Nawet przez telefon nie mam ochoty go słyszeć
Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Czekolada dzięki za przepis. Zapisany i wypróbuję na pewno. Co do temperatury kochane lepiej wyglądają niż u mnie
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dzezabela no w niepokalane poczęcie nie mam w zwyczaju wierzyć
Pola mam męża kierowce, życie samotnej wdowy...
Czekoladka wiem kochana, przed następnym cyklem kolejna wizyta i Pani Gin za miliony monet..
Zonk taki że clo mam jeszcze półtora opakowania (3cykle)...
A wogole to nie lubię męża dzisiaj nawet nadziei potrafi mnie pozbawić. Nawet przez telefon nie mam ochoty go słyszeć
Ciekawe co przyniesie wizyta za miliony monet Oby coś mądrego...pola89 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dzien dobrek
Ja dzis w krzakach
Praca a pózniej spotkanie wigilijne mojego Biura
Całuski
Bede was podglądaćPączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:No pierwsza faza dziwna Ale teraz Ci pięknie idą do góry
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat