Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Heeej dziewczyny :* :*
Witam się z Wami w tym pięknym dniu
Kimi, śliczna lista, coś czuje, że już niebawem wszystkie zajmiemy dolną cześć :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Haj Tulisiu;*;* aj tam raz na jakiś czas można męża znielubic;-)
Czekoladka no właśnie tu jest pytanie... może sposób na niepokalane poczęcie znajdzie patent
Paczus baw się ile wlezieKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wydaje mi się ze dobrze w pysk termometru nie pakowałam w 1 fazie teraz odnalazłam juz miejsce
Też mam czasami wrażenie, że w złe miejsce wsadzam.. A niby takie proste.. -
MMadziula wrote:Heeej dziewczyny :* :*
Witam się z Wami w tym pięknym dniu
Kimi, śliczna lista, coś czuje, że już niebawem wszystkie zajmiemy dolną cześć :* -
Tuliska wrote:Kimis nawet trzeba dobrze że go dzisiaj nie ma hehe bidulek az sie pochorowal z nerwów jestem wstrętny żona ale wcale mi ho nie żal;)
Czekoladka no właśnie tu jest pytanie... może sposób na niepokalane poczęcie znajdzie patent
Paczus baw się ile wlezie
Tuliś, ja wczoraj się od samego rana na swojego wkurzałam i odgrywałam, mimo rocznicy, well well well..
No skoro to jest lekarz za miliony monet to uważam, ze powinien taki patent Ci zaserwować!! Telepatyczne zapłodnienie czy coś takiego.. Już w takich czasach żyjemy, że wszystko jest możliwe -
Lubię_czekoladę wrote:Też mam czasami wrażenie, że w złe miejsce wsadzam.. A niby takie proste..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:59
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Cofnij się kilka cykli w moich wykresach. Na ten ciążowy jedyny z temp tez i zobacz co tam się działo; -) a takiej cholery dostawałam ze maskara
Edit: Dobra, już wiem!!!
Edit 2: Kochana ale witamin łykałaś Podziw! Niezły wykres, dół, góra, dół, góra.. Nie dziwię się, że się denerwowałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 10:06
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dziś nic nie bedzie
Ja sie czuje spuchnięta
Zawsze tak mam przed @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, próbuję ale nie umiem znaleźć.. Gdzie szukać? Chętnie zerknę...
Edit: Dobra, już wiem!!!
Edit 2: Kochana ale witamin łykałaś Podziw! Niezły wykres, dół, góra, dół, góra.. Nie dziwię się, że się denerwowałaśMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Lamentowalam nad nim strasznie. Tak pamiętam wtedy bralalm folic mag vit d omega mag multiwitaminy żelazo. Ale widzisz dało rade. Miałam niedobory witamin w styczniu to sobie suplementowałam
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kochane.... Boom! A macie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36f3fc5d3671.jpg
Dzezabella, pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:o nie juz czuje ze jestem w ciazy.... urojonej haha