Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Progęstego dla 1 trym to 16 do 48 jednostek to ty masz galanty
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kim, ile Ty stresu zawsze zaoszczędzisz
Madzia kochanie nawet jak będziesz miała plamienia to one o niczym nie przesadzają (nie życzę ale uprzedzam) wtedy da ip się jedzie i dostajesz proga. Dopiero krwotok j mega bóle jak porodowe są oznaka ze coś j3st nie tak ;*;*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja tu najwięcej z was stresu miałam to wiem.co normalne a co nie.
Ok, masz rację -
MMadziula wrote:Ja wczoraj idiotka założyłam gacie w serduszka, takie tam kolorowe. Niektóre z nich są czerwone, prawie zawału dostałam jak przez wkładkę higieniczną prześwitywał kolor czerwony. Ostatni raz je miałam założone.
Dzięki Kimi , wiem, że przesadzam ale jak znam Waszą opinię to jest mi lepiej.
Zrobiłam sobie herbatkę i koniec ze złymi myślamiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hejoo witam się w 42 dniu cyklu
Dzwoniłam do gina i jak się sytuacja przez weekend nie zmieni to w poniedziałek o 19 usg żeby sprawdzić co tam u mnie słychać. Powiedział też że mogłam zacząć nowy cykl (!) i w takim razie teraz mogą być dni płodne.
Także nie wiem już nic ale chyba nie zaszkodzi zabrać się za.. mężaLubię_czekoladę, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Madziula wszystko musi być dobrze! na moje oko wyniki są ok, a jak Ci Pan doktor nic nie powiedział to znaczy że nic złego w nich nie widział :*
Pierwsza fasolka na gospodarce musi nam tu pięknie rosnąć i rozsiewać nasionka wśród innych gospodyńLubię_czekoladę, Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Hejoo witam się w 42 dniu cyklu
Dzwoniłam do gina i jak się sytuacja przez weekend nie zmieni to w poniedziałek o 19 usg żeby sprawdzić co tam u mnie słychać. Powiedział też że mogłam zacząć nowy cykl (!) i w takim razie teraz mogą być dni płodne.
Także nie wiem już nic ale chyba nie zaszkodzi zabrać się za.. męża
Ale skoro tak.. to do dziełaKim87 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Kim dziękuję i przepraszam za moją panikę dziś
Chciałabym jak najlepiej i świruje za bardzo
Dobrze że Was mamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Hejoo witam się w 42 dniu cyklu
Także nie wiem już nic ale chyba nie zaszkodzi zabrać się za.. mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 13:02
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat