Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Wczoraj znowu przepadłam Do Świąt to już chyba tak będzie.
Pączuś też byłam na zakupach, uchodziliśmy się jak głupki i oczywiście mało co kupiliśmy, więc czeka mnie powtórka
Teraz zabieram się za śniadanko, a później pędzę piec pierniczki na choinkę Kupiłam sobie wczoraj nowe foremki i jakiś wypasiony przyrząd do dekoracji
Madziula ja też przygarnęłabym dwójkę, byłoby później z głowy
Miłego dnia!!!Pączek, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Wczoraj znowu przepadłam Do Świąt to już chyba tak będzie.
Pączuś też byłam na zakupach, uchodziliśmy się jak głupki i oczywiście mało co kupiliśmy, więc czeka mnie powtórka
Teraz zabieram się za śniadanko, a później pędzę piec pierniczki na choinkę Kupiłam sobie wczoraj nowe foremki i jakiś wypasiony przyrząd do dekoracji
Madziula ja też przygarnęłabym dwójkę, byłoby później z głowy
Miłego dnia!!!
Dzis musze mojego namówić na wyprawę po choinkę -
Hello, hello tu Tulisława
Kimis wiem że mnie nie ma, dopiero teraz nadrabialam was od piątku...
No normalnie, ja nie wiem normalnie że normalnie czasu u mnie brak
Wczoraj zaczelam generalne porządki o 8 a skończyłam o 24 ubierając choinkę
No ale cooo? Głodna się zrobiłam wiec po 24 do Maca musiałam się wybrać hehe;) 15 km;) mam nowy patent, jak tylko jakieś "nietakie" myśli się pojawiają to spełniam wszystkie swoje zachcianki hehe i co? I działa perfekcyjnie ciekawe dlaczego
Pola super jak Cię "poprzeglądają" to zaraz ruszysz z powerem
Czekolada wykorzystuj rocznicę jak możesz
Aniu gratuluje sandacza ja za pierniki brałam się od poczatku grudnia i co? Nie mam ani jednego, czasu mi brakło
Pączek dalej szalej i nie pytaj co dalej a na dworze? Buuuubaaaaa
Kimi :* w poprzednim cyklu milion urojonych objawów bym spisała a teraz nooo... nie mam żadnych I to w tym dobre jest odpoczywamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 09:55
AniaŁ123, Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja dzis moze wybiorę sie w poszukiwaniu reszty a jak nie to na tygodniu
Dzis musze mojego namówić na wyprawę po choinkę
A my wczoraj kupiliśmy W Leroy Merlin, ale widziałam że były też w Castoramie i Obi. Wzięliśmy świerka metrowego w doniczce Może troszkę dłużej wytrzyma niż cięty. -
Tuliska wrote:Hello, hello tu Tulisława
Kimis wiem że mnie nie ma, dopiero teraz nadrabialam was od piątku...
No normalnie, ja nie wiem normalnie że normalnie czasu u mnie brak
Wczoraj zaczelam generalne porządki o 8 a skończyłam o 24 ubierając choinkę
No ale cooo? Głodna się zrobiłam wiec po 24 do Maca musiałam się wybrać hehe;) 15 km;) mam nowy patent, jak tylko jakieś "nietakie" myśli się pojawiają to spełniam wszystkie swoje zachcianki hehe i co? I działa perfekcyjnie ciekawe dlaczego
Pola super jak Cię "poprzeglądają" to zaraz ruszysz z powerem
Czekolada wykorzystuj rocznicę jak możesz
Aniu gratuluje sandacza ja za pierniki brałam się od poczatku grudnia i co? Nie mam ani jednego, czasu mi brakło
Pączek dalej szalej i nie pytaj co dalej a na dworze? Buuuubaaaaa
Kimi :* w poprzednim cyklu milion urojonych objawów bym spisała a teraz nooo... nie mam żadnych I to w tym dobre jest odpoczywamTuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
U mnie pochmurnie i widzę że śnieżek prószy
Mój musiał na chwilę wyskoczyć do pracy, bo do środy mają jakiś kamień milowy i jeśli go nie osiągną, to może się pożegnać z premią Więc ja mam chwilę dla siebie, a że jestem czasem nienormalna i zamiast się obijać, to ja piekę pierniki Będą jak znalazł na naszego Smrekapola89 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ooo o Panna Krystyna uniosła pośladki z łóżka Ale po co, pytam się? czmychaj pod kołdrę póki możesz na mnie obiad czeka
Ale zjadlam i wgamoliłam sie pod kołdrę ponownie
Furę słodyczy ze soba zabrałam - wiec koldra i wpierdzielam czekoladę
Zle sie dzieje oj zle - brzuch mi rośnieTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A my wczoraj kupiliśmy W Leroy Merlin, ale widziałam że były też w Castoramie i Obi. Wzięliśmy świerka metrowego w doniczce Może troszkę dłużej wytrzyma niż cięty.
-
Z grubsza gotowe, jeszcze tylko udekorować
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48c202723bba.jpgPączek, pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:O rety !!! Ania - cudowne Ci wyszły !!
Wyślij mi troche
Podaj adres to Ci jutro wyślę pocztąPączek lubi tę wiadomość