Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z mglistej Belgii.
Ewi kochana cieknie mi ślinka na widok tego cuda. Co do testu to owszem bete możesz zrobić 10dpo ale nie test kochana.
Czekaj cierpliwie do dnia @.
Ja wczoraj pożarłam czekolade znów ta dużą karmel masło orzechowe:-D ehhh święta doopa rośnie
AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Ewi28 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ewi28 wrote:Zrobiłam dzis test Amil czułość 25 i biel wyszła.dzis mam 24 dc a cykle mam 26 dniowe. Jestem dzis 10 dpo i dupa za dwa dni okres przyjdzieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czekoladka!
Fajnie, że weekend się udał może to zaowocuje daj znać, jak po wizycie
Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Oj dziękuję Kochane Czuję się taaaaka wychwalona
Na razie są trochę twarde, ale zmiękną i smakują całkiem dobrze
A więc piszę teraz śmiertelnie poważnie: Która mi wyśle na priv adres, ta dostanie pierniczka szczęścia Te pierniczki spełniają tylko jedno życzenie Myślę że będziecie zadowolone
Kochana ja też bym Chciała... I bardziej to jego szczęście niż samego pierniczka
-
Violet146 wrote:Nawet nie wiem jak mam zapisać temperaturę bo w stałam dziś o 5:30 i temp. 36,6 a zawsze mierze o 7- 7:30.
A i tak czuję że małpa się zaraz pojawi...
Póki nie ma @, to nie jest pewne, że się pojawi Na ogólnym mamy kolejną ciążę- Pestka ma dwie kreski a w dzień testu czuła się bardzo małpowo.. Trzymam zatem kciuki za taki sam finał
Co do temperatury to ja się tak nie stresuję różnicą czasu, jeśli mierzę zaraz po przebudzeniu ranoViolet146, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Oby laski bo jakos straciłam nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:19
Lubię_czekoladę, Pączek, Kim87, Tuliska, Ewi28 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Kochana na spokojnie :* przynajmniej w święta i w sylwestra będziesz mogła się napić ja tak sobie tłumaczę a u mnie to nie 3 cykl, tylko 12... Da się! grunt, to znaleźć jakieś małe plusy
pola89 lubi tę wiadomość
-
Co tu tak cicho
Ja się jeszcze bym chciała pochwalić, że mam już wszystkie prezenty 1:0 dla mnie w tym roku ALE...
ALE... Ale stała się tragedia... Wczoraj się okazało, że nie mam co założyć na siebie w te Święta Poprzymierzałam trochę i dupa.. Muszę coś kupić.. No jak mus to mus, nic na to nie poradzę
Potrzebuję dwóch pięknych kiecek Jakbyście gdzieś widziały takie to dajcie znać -
Lubię_czekoladę wrote:Co tu tak cicho
Ja się jeszcze bym chciała pochwalić, że mam już wszystkie prezenty 1:0 dla mnie w tym roku ALE...
ALE... Ale stała się tragedia... Wczoraj się okazało, że nie mam co założyć na siebie w te Święta Poprzymierzałam trochę i dupa.. Muszę coś kupić.. No jak mus to mus, nic na to nie poradzę
Potrzebuję dwóch pięknych kiecek Jakbyście gdzieś widziały takie to dajcie znaćLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Widzisz wszyscy zabiegani; ) Ja zazwyczaj kupuje w h&m c&a bądź w Tesco
Też lubię HM W CA nie umiem szukać niestety a Tesco to mój ulubiony sklep na piżamy Także mamy bardzo podobnie Kocham też Zarę ale ostatnio tam nic nie ma..