Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Dzięki Kimi ❤️
Ja juz dzis wiesz - dola łapie
Ale nie bede wam tu marudzić
Cieszmy sie ze Czekoladowa ma duże jajo
Ze swieta lada moment
Ja sobie dam rade - jak zawszeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Hej jestem i ja...
W sobotę wieczorem dowiedziałam się że zmarł nasz właściciel mieszkania. Miał 90 lat ale dla mnie to i tak był szok bo był mega sprawny. Dowiedziałam się już po fakcie, po pogrzebie... Musiałam to przetrawić, nie zdawałam sobie sprawy że tak się do niego przywiązałamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Halo padam na twarz! Mój koniec się zbliża! Cały dzień to jakieś szaleństwo, najpierw w pracy, później zakupy, a później kuchnia i dodo dopiero teraz usiadłam.
Trochę Was czytałam, ale chyba nie wszystko, nie mam siły już teraz, Keefe lecę w kimono
Dziewczyny umowa była taka, że będzie wysyp Grochów na Święta, więc ja nie chcę słyszeć o żadnych małpiszonach! I trzymam mocno kciuki!
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Anulcia juz gotowa na swieta? Znowu sandacze faszerowalas? nie wykoncz nam sie!! Easy no i wroc tu i posiedz z nami :**
A co do czekoladowego grocha to jak peknie jajo to kto wie
Bawię się w dekorowanie ciastek, ale ja to bardzo lubię do tego piekłam chleb i gotowałam obiad, a z tym gorzejLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Biedna Ania ;* ale jaka wyzerka będzie po tych szaleństwach kuchennych.
A później dietyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:czekoladko gratki! jak tego dokonalas? dlugo testowalas zanim owu ci wyszlo? tzn test?
AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bawię się w dekorowanie ciastek, ale ja to bardzo lubię do tego piekłam chleb i gotowałam obiad, a z tym gorzej
Gospodyni jak tralala
Edit: jak nie lubisz to ja moge za Ciebie obiady gotowac a Ty za mnie mozesz piec i dekorowac slodkosciWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 22:20
AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja ide spac
Mam cos kiepski humor
BuziakiPączek lubi tę wiadomość
-
Teletulis mówi pa pa a właściwie do dobrej nocki
Czytam was ale nie mam kiedy pisać poprawie się, obiecuję
Czekoladko przebijaj to swoje jajo, czymkolwiek, jakkolwiek czekamy na czekoladowe niespodzianki noworoczne
Aniu kucharka z Ciebie na całego ja gotowanie zaczynam w piątek, aż strach sie bać
Pietruszko przykro mi bardzo :* trzymaj się cieplutko :*
Kryśkaaa ty mi tu nie kracz! Ze mnie w ciazy się lało, dosłownie może ja dobrym przykładem do końca nie jestem, ale głowa do góry! Nie będzie żadnej głupiej francy i już!
Lubię_czekoladę, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość