Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Nie stresuj jaja Hahaha
Wyhodowałam 23 mm, jadę się bzykać pan doktor kazał natychmiastLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czekoladko
Test jest piękny! Trzymam kciuki za ten cykl wiem, że to będzie to!
Kim, Pączek
Nie mówić o @ póki ich nie ma :* jakby co to ewentualnie w środę do Was dołączę...
Pietruszka
Trzymam kciuki za tę podłą małpę! przekro mi z powodu właściciela...
Ania
Przecież w święta się nie tyje trzeba korzystać
A ja zaraz kończę pracę dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 23:37
Lubię_czekoladę, Pączek, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czesc
Wstalam! W koncu! O normalnej godzinie! Fuck yeah!
Milego :**AniaŁ123, pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* z tego wszystkiego zapomniałam spytać u ginekologa gdzie zgubiła się moja @ i dlaczego... mam nadzieję że uda się ją wywołać dupkiem mam jedną tabletkę dziennie.
Jedno jest pewne, nie będzie monitoringu w święta
czekoladko lekarz nic nie mówił o zastrzyku na pęknięcie?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* z tego wszystkiego zapomniałam spytać u ginekologa gdzie zgubiła się moja @ i dlaczego... mam nadzieję że uda się ją wywołać dupkiem mam jedną tabletkę dziennie.
Jedno jest pewne, nie będzie monitoringu w święta
czekoladko lekarz nic nie mówił o zastrzyku na pęknięcie?
Mam nadzieje, ze wywolasz raz dwa ta @ i ruszycie ze stymulacja aromek czekaParsleyek, pola89 lubią tę wiadomość
-
laski u mnie testy owu wychodza tak od 3dni pewnie za chwile zniknie kreska. na aptecznym wyszlo podobnie. ten pierwszy od gory z wczoraj. fuck czemu ja nigdy nie mam pozytywu. musicievwejsc w miniature bo nic nie widac w ogole gowno widac hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db2c14d3308d.jpg
-
Dzień dobry
Pączuś był sikaniec?
Czekoladka aż do Krakowa doleciały jakieś krzyki i wzdychania
Pietruszka czy kiedyś coś mi się przywidzialo czy była opcja, że mimo braku @ mogłaś wkroczyć w kolejny cykl?
Tuliś rozumiem Cię, bo ja też staram się podglądać, ale czasu na pisanie brak ale już niedługo się to skończy...jak już przejdę na L4
A ja mam troszkę mniej pracy w pracy ale za to w domu masa roboty!
Miłego dnia!
Kim87, pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Fioletowa i Ewi trzymajcie się dziiewczyny! 2017 będzie dla nas wszystkich wyjątkowy
Czarownica Tulisława zaklina przyszłość
Tulisia czaruje aby w 2017 kazda bobo miała;-)Pączek, Tuliska, Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:laski u mnie testy owu wychodza tak od 3dni pewnie za chwile zniknie kreska. na aptecznym wyszlo podobnie. ten pierwszy od gory z wczoraj. fuck czemu ja nigdy nie mam pozytywu. musicievwejsc w miniature bo nic nie widac w ogole gowno widac hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db2c14d3308d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 08:14
-
Kim87 wrote:Sukasz za dużo i pijesz bo nawet kontrolna słaba jest kochana
-
czekajacanacud1 wrote:kurde ale jak za duzo siukam. na ile ja mam zamaczac? jak zamocze ledwo co to sie nie rozchodzi. idzie jak krew z nosa ten pasek. ale dzieki moze faktycznie robie cis zle bo wasze takie mocne:)
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Taaaaa - negatyw
Pączek lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy