Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kochana zależy jakie długie masz cykle. Monitoring to zazwyczaj 2 albo 3 wizyty. Jak masz standardowo 28 dni to idzie się koło 10 zobaczyć czy jest jajo
-
No i sobie jestem
Otóż, otóż:
Mój jajnik sobie ze mną pogrywa,
Raz na prawo, Raz na lewo mnie kiwa;)
Pękać nie zamierza, nic a nic,
Jak króliczek przede mna ucieka kic, kic
Hahaha
Na poezję mi się zebrało
Ale po ludziowskiemu wyhodowalam sobie 3centymetrowego bąbla, ktory tak sie do mnie przywiazal ze zapomniał że ma pęknąć
Ale, ale! Endometrium prawie dyszka, więc pięknie we wtorek do ginki za miliony monet po pregnyl na przyszły cykl
pola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:u mnie to rosyjska rulektka raz 30 raz 35 dobrze jak w ogole jest bo ja sie nigdy nie nastawiam ze kolejna @ bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 23:13
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dobry
Melduje ze byłam na Gwiezdnych Wojnach
Byłam tak zmęczona ze przysnęłam na nich
Moj wystawił ramie - łapiąc mnie tym samym za kolanko a ja hop - przytuliłam sie do ręki i zasnęłam
Dobrze ze nie chrapalam
Dzis mnie nie bedzie - od 9 do 17 mam jedno wielgaśne spotkanie a pozniej mam małe spotkanie ze znajomymi
Podejrze was wieczorkiem
BuziaczkiAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
cześć kochane moje
Czekająca
Zrób tak, jak mówią dziewczyny idź ok. 10dc a później gin powie kiedy znowu się zgłosić
Tuliska
Jakie wierszyki ho ho ho ho pięknie no z tym jajem to przesadziłaś ale fajnie, że już masz odpowiednie środki trzymam kciuki za ten nowy cykl bo z tego to chyba nici?
Pączuś
Gwiezdne Wojny nie zasługiwały na Twoją uwagę udanego dniaKim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
A u mnie, jak widać na zamieszczonym obrazku, drastyczny spadek temperatury + dzisiejszy termin @... więc nie może się to inaczej skończyć... żadnych objawów (ani małpowych ani ciążowych)... mierzę temperaturę o 4, więc do 5 przepłakałam, a później strzeliłam sobie jeszcze 2-godzinną drzemkę i trochę lepiej... ale szału, to dzisiaj u mnie nie będzie
no i pyknie mi rok starań rocznica a ja już myślałam, że dawno z brzuchem będę chodzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 08:08
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
a to jeszcze napiszę... nikt nie chcę, to ja popiszę sobie, a co?!
Uważam, że bardzo dobrze zrobiłam z tymi testami bo do terminu @, to ja nigdy i tak nie wytrzymywałam (a że ich nie miałam, to musiałam ). Robiłam, wychodził negatywnie, podłamka, ale dalej nadzieja, że to za wcześnie itp... no i w terminy @ znowu dół... A w tym miesiącu przynajmniej, tylko raz się rozczarowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 07:48
30 lat
Tuliska wrote:No i sobie jestem
Otóż, otóż:
Mój jajnik sobie ze mną pogrywa,
Raz na prawo, Raz na lewo mnie kiwa;)
Pękać nie zamierza, nic a nic,
Jak króliczek przede mna ucieka kic, kic
Hahaha
Na poezję mi się zebrało
Ale po ludziowskiemu wyhodowalam sobie 3centymetrowego bąbla, ktory tak sie do mnie przywiazal ze zapomniał że ma pęknąć
Ale, ale! Endometrium prawie dyszka, więc pięknie we wtorek do ginki za miliony monet po pregnyl na przyszły cyklMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:A u mnie, jak widać na zamieszczonym obrazku, drastyczny spadek temperatury + dzisiejszy termin @... więc nie może się to inaczej skończyć... żadnych objawów (ani małpowych ani ciążowych)... mierzę temperaturę o 4, więc do 5 przepłakałam, a później strzeliłam sobie jeszcze 2-godzinną drzemkę i trochę lepiej... ale szło, to dzisiaj u mnie nie będzie
no i pyknie mi rok starań rocznica a ja już myślałam, że dawno z brzuchem będę chodzić...pola89 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam się w środę . Choroba trochę odpuściła zobaczymy jak dalej.
Paczek podziwiam ja z tych co nie ogarnia ja gwiezdnych wojen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 07:57
pola89 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Witaj w klubie kochana mnie też już rok mija i gowno. Co prawda do terminu mam kilka dni ale sluz wodnisty u mnie zawsze zapowiada wizytacje @ ehhh pozostaje nam dobrze opis sylwestra.
Lubię za opijanie sylwestra nie za resztę...
Dobrze, że przynajmniej choroba odpuszcza powoliKim87 lubi tę wiadomość
30 lat
Pączek wrote:Dobry
Melduje ze byłam na Gwiezdnych Wojnach
Byłam tak zmęczona ze przysnęłam na nich
Moj wystawił ramie - łapiąc mnie tym samym za kolanko a ja hop - przytuliłam sie do ręki i zasnęłam
Dobrze ze nie chrapalam
Dzis mnie nie bedzie - od 9 do 17 mam jedno wielgaśne spotkanie a pozniej mam małe spotkanie ze znajomymi
Podejrze was wieczorkiem
Buziaczki
Kimi ja też nie ogarniam to też mnie znudziło i przynajmniej odpoczelam hehe
Ale w lutym będzie rewanż męża bo Grey'a będzie musiał zaliczyćpola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:cześć kochane moje
Tuliska
Jakie wierszyki ho ho ho ho pięknie no z tym jajem to przesadziłaś ale fajnie, że już masz odpowiednie środki trzymam kciuki za ten nowy cykl bo z tego to chyba nici?
Nowy rok zacznę z przytupem A co tam w tym cyklu jak już wcześniej pisałam, nic z tego jajco nie pękło, a dawcy nasienia brak
-
Tuliska wrote:Krysiu ja byłam w niedzielę na star wars'ach... I nie pisałam??? Może zapomnialam widziałam poczatek i koniec środek smacznie przespalam pierwszy raz w życiu
Kimi ja też nie ogarniam to też mnie znudziło i przynajmniej odpoczelam hehe
Ale w lutym będzie rewanż męża bo Grey'a będzie musiał zaliczyćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf1f9d3609c.jpg
Testujące Gospodynie
22.12 Ewi28
25.12 Kim87
27.12 Dzezabella
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
10.01 AniaŁ
12.01 Bella_Bella