Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj była mowa o suplementacji...
i z tego oto powodu kupiłam sobie magnez, witaminę D, dokupiłam kwas foliowy, bo mi się kończył i zamierzam jeszcze kupić polopirynę S (podobno pomaga w zagnieżdżeniu)
I pytanie, w sumie, to chyba Kim, Ty coś wiesz o tym
polopirynę mam łykać cały czas? jak łykasz acard?Kim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ok wiec tak ja nie mam typowo acardu tu w belgii ale mam aspirynę 100mg. Ja bralalm połowę tej dawki dziennie . Do 81mg (baby aspirin) można brać codziennie i nie ma to wpływu na bobo. Tak czytalalm na różnych forach. Acard czy pokoi runa w dawce 75mg jest dostepna w pl. I taka dawkę dzieczyny biorą na zagnieżdżenie. Tylko aby to była sama aspiryna nic więcej w środku. Ja bralalm od dnia gdy przesłała krwawic /brudzic. Raz dziennie. Do tego mag prenatalne vit c (ja mam z cynkiem i ehinacea) dawka bodajże 400mg. Do tego omega 369 i wiesiu.
Sex codziennie od 11dc do 16 dc. W 13dc był poz test owu. Nogi w górę po i leżałam. A mój brał multiwitaminy plus folic omega 369 i aspirynę tez. To chyba tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:42
pola89 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:No wiec dzisiaj temp mi podskoczyla i zrobiłam test ciążowy. Jest cien:-D
Proszę nie gratuluję mu bo teraz cholernie się boję. Jutro powtórzę i zoabczymy czy jest progres;-)
Wrzucam zdjęcie i proszę powiedzcie ze nie zwariowalam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bceae07de13.jpg
Kurw...aż się zwruszyłam, taki prezent na na gwiazdkę... powtórz jutro z rana test i zapakuj w prezent dla męża pod choinkę.
Kimi Suuupperrr..
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kurw...aż się zwruszyłam, taki prezent na na gwiazdkę... powtórz jutro z rana test i zapakuj w prezent dla męża pod choinkę.
Kimi Suuupperrr..Violet146 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Kimi ładna kreska na dwa dni przed @.mi w dzień @ nic nie wyszło wiec czekam pokornie na tą małpę
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Fajnie, że informacje o aspirynie się przydała, szkoda, że sama tego nie zrobiłam
Violet146 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:laski chyba cos mi sie posrało. czy to mozliwe zeby mierzyc temp jedna po drugiej wyszlo mi 35.7 a pozniej 36... dziwne. lezalam w lozku. chyba trzrba mi nowy termometr?
Jak mierzysz w buzi i w między czasie mówiłas, otwieralas to różnie może być. A termometr masz owulacyjny? -
Bella_Bella wrote:Plusik też widzę
Ja chyba dorzucę do mojego zestawu supli prenatal uno w kolejnym cykluMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat