Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Ja ostatnio otwarłam produkcję wielkoskalową ciastek i pierniczków więc miałam wycięte z życia ostatnie 3 wieczory, ale wczoraj skończyłam. Dzisiaj czeka mnie nadal pieczenie, ale już ciasta więc szybko i ubieranie choinki, a jutro pierogi z suszonymi śliwkami i z makiem i sprzątanie, bo bałagan mam tragiczny. Na szczęście jutro już nie idę do pracy, więc cały dzień będę mogła poświęcić się życiowemu powołaniu każdej gospodyni, czyli kuchni
A co do spraw starankowych, to od 2-3 dni mam potop (hihi wiadomo jaki) staram się korzystać jak się da, tylko ten mój wiecznie przemęczony i wczoraj mi zasnął drań Dzisiaj jeszcze będę go musiała przypilnować. Ale co tam słychać u mojego jaja, czy w ogóle jest, czy sobie pogrywa tego nie wiem, ale absolutnie się tym nie martwię
Ja też jutro nie idę do pracy nanana Ale mam dziś imprezę firmową.. więc może tak być, że jutro kac
Potop Działaj działaj Bierz go na śpiochaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Jak czujecie owulację, to co się właściwie dzieje? Czy czujecie te jajniki itd, czy ogólnie też was łapie takie samopoczucie jak w 1dc, tzn jakiś brak energii, rozbicie?
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No wszystko pięknie ładnie gdyby nie sms od moje z teścią " zaraz po nowym roku wylatuje na tydzień do Paryża" a ja co - a ja kur... płodne wtedy....no w doooope jeżozwierza ! Kolejny miesiąc pójdzie na straty
Odechciewa mi się już
Ja chyba zaprzestane totalnie ze wszystkim
Nerwa mam dziś jak cholera
Praca? No tak bywa Nie zawsze jest jak sobie planujemy Może bieganie pomoże na nerwa?
-
Kim87 wrote:Baby no to co może zrobimy jakieś grupowy plan jak zajść w ciążę?
Np każda z nad w następnym cyklu (o ile da rade) wprowadzi w życie ten Sperm meets egg plan. I np podobne suple?
Myślę że byłoby ciekawiej na grupie;)
Nie to ze jest nudno oczywiście ;*;*;*
To próbujemyLubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Tu niestety nie mamy Lirene
Kochana trochę lepiej ale w okolicach ust- brody jeszcze cholerstwo nie chce odpuścić... A stosowała któraś z was Boujois Healthy mix lub max factor?
Usta, broda, zuchwa to hormony kochana przez nie Cię wysypuje. Nasze kobiece wstrętne hormonyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ok, więc ja wiesiek zakupię, do tego kwas foliowy, inofem i żel conceive plus Jeszcze magnez tak? A magnez na co? A ten olej rybi czy coś takiego?
Czemu musisz brać acard? Masz problemy z serduchem?
Ja nie jem dużo ryb więc biorę tran z kwasami omega Wit D i E Biorę też Wit C 400 dziennie. Wieska do owu, tran po owu. Jeszcze Bromergon cały czas.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja ostatnio otwarłam produkcję wielkoskalową ciastek i pierniczków więc miałam wycięte z życia ostatnie 3 wieczory, ale wczoraj skończyłam. Dzisiaj czeka mnie nadal pieczenie, ale już ciasta więc szybko i ubieranie choinki, a jutro pierogi z suszonymi śliwkami i z makiem i sprzątanie, bo bałagan mam tragiczny. Na szczęście jutro już nie idę do pracy, więc cały dzień będę mogła poświęcić się życiowemu powołaniu każdej gospodyni, czyli kuchni
A co do spraw starankowych, to od 2-3 dni mam potop (hihi wiadomo jaki) staram się korzystać jak się da, tylko ten mój wiecznie przemęczony i wczoraj mi zasnął drań Dzisiaj jeszcze będę go musiała przypilnować. Ale co tam słychać u mojego jaja, czy w ogóle jest, czy sobie pogrywa tego nie wiem, ale absolutnie się tym nie martwię
Jak zasnie to spraw żeby się obudziłAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Jak czujecie owulację, to co się właściwie dzieje? Czy czujecie te jajniki itd, czy ogólnie też was łapie takie samopoczucie jak w 1dc, tzn jakiś brak energii, rozbicie?
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok.
Mnie kluje jajnik przez chwilę bardzo mocno, ponoć to ten moment kiedy jajko wyrusza I spada mi temperatura w dzień owu.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Praca? No tak bywa Nie zawsze jest jak sobie planujemy Może bieganie pomoże na nerwa?
No wiem wiem - nie zawsze jest jak chce - ale to już któryś z kolei miesiąc ze go wysyłają w moje płodne gdzieś - jak by cholera radar mieli na mój kalendarz -
Pączek wrote:Tak, praca
No wiem wiem - nie zawsze jest jak chce - ale to już któryś z kolei miesiąc ze go wysyłają w moje płodne gdzieś - jak by cholera radar mieli na mój kalendarzMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Ja nie jem dużo ryb więc biorę tran z kwasami omega Wit D i E Biorę też Wit C 400 dziennie. Wieska do owu, tran po owu. Jeszcze Bromergon cały czas.
Do muszę się wyposażyć na przyszły cykl w trochę supliKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Tak, praca
No wiem wiem - nie zawsze jest jak chce - ale to już któryś z kolei miesiąc ze go wysyłają w moje płodne gdzieś - jak by cholera radar mieli na mój kalendarz -
No wiec dzisiaj temp mi podskoczyla i zrobiłam test ciążowy. Jest cien:-D
Proszę nie gratuluję mu bo teraz cholernie się boję. Jutro powtórzę i zoabczymy czy jest progres;-)
Wrzucam zdjęcie i proszę powiedzcie ze nie zwariowalam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bceae07de13.jpgEwi28, Tuliska, Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Parsleyek, pola89, Violet146, Bella_Bella, bita_smietana lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO